Epilaj acasa - de la A la Z
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana Claudia spune:
Stefanya - la mine pilozitatea e mai redusa inghinal dar numai in anumite zone
in rest degeaba m-am facut numai cu ceara pana acum ca nu se cunoaste. Doar avantajul ca imi creste mai greu.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
denisabia spune:
stefaniya nu-mi mai amintesc dupa cati ani am inceput sa folosesc ceara de unica folosinta , sa fie de vreo 5 ani.Parul a si disparut pe mici zone pe picioare ,si da s-a rarit , firul e mai deschis la culoare.Asa ca dragelor trebuie sa suportam cu stoicism epilatul , ca-i spre binele nostru.
stefaniya spune:
Roxana - esti un caz nefericit daca pilozitatea nu scade de la epilat.Avantajul ca iti creste mai greu conteaza dar nu dispera.Apropo,de cat timp te epilezi,dar fara sa bagi lama sau crema?
Eu una din punctul asta de vedere stau foarte bine,am un fir foarte subtire si foarte blond si acum e foarte rar.
Imi aduc aminte de o clienta bruneta cu o pilozitate foarte mare,dar de acum si ea exagera.Fetelor,in afara de sani o epilam peste tot,si pe degetele mainilor si mereu se compara cu mine ca eu nu am.Da,i-am raspuns ca nu am si ca ea vede doar partea pe care pe ea o deranjeaza dar i-am zis ca si eu sufar ca din pacate nu am sprancene dese deloc(asa m-am nascut) si la asta ea ma dadea gata(avea super sprancene si aveai de unde sa-i dai forma perfecta),i-am spus ca si eu stau rau la capitolul par in cap...adica pe corp e un mare avantaj dar in rest...Fiecare avem defectele noastre si credem ca ale noastre poate sunt mai mari ca ale altora,nicidecum,trebuie doar sa invatam sa punem in evidenta ce avem mai bun si sa nu ne complexeze lucruri care la urma urmei sunt ale noastre si ne dau personalitate.Si usurel ne-am imprietenit si i-am aratat ca si epilatul poate fi ceva placut,in limita cat poate fi placut
Asa cum spune si Denisabia,e spre binele nostru.
Din punctul meu de vedere o femeie pierde mult timp intr-un salon,asa ca e foarte important sa gaseasca locul potrivit si sa plece multumita!
*****BEBE*****
Roxana Claudia spune:
Stefania - eu am eplilez inghinal de la 15 ani, fara sa fi bagat lama vreaodata. Ti-am zis ca s-a rarit doar in portiuni si creste mai rar ![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Am cumparat ieri din Auchan un Roll-On cu ceara de la Alix Avien si o solutie dupa epilaj de la Geroccosen. Cine se mai face cu roll-on...aveti sugestii?Se mai poate reincalzi aplicatorul daca nu s-a terminat ceara la prima utilizare?
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)