Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)
Raspunsuri - Pagina 10

ancadragoman spune:
ancadragoman spune:
 Erika bine ai venit si te rog sa imi dai datele tale sa te trec in listuta.
La semnatura scrii gravi intre paranteze patrate [] si cate saptamani ai.
anca   7+
7+
vine bebe....
poze 

RAMONELLA spune:
RAMONELLA spune:
 Erika bine ai venit!!!!

Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!
poze
vine bebe
Ramonel 8+
8+

annitha_cl spune:
annitha_cl spune:
 Fetelor, stateam acu si gandeam ca tampa...daca nu e fata si e baiat ce ma fac ca sunt in pana de nume de baieti ... de fapt am trecut in revista toate numele care imi placeau inainte dar acum nu-mi mai place nici unul....Sunt intr-o mare ceata si negura...
Trebuie sa fie fata, trebuie sa fie fata! Ca sa o cheme... tineti-va bine...
Briana Maria dupa mine si dupa tati Briana Andreea Maria...

copilul meu 

alte poze 
 Cristina 8+
 8+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."

loub_erika spune:
loub_erika spune:
 multumesc de ajutor,am reusit sa imi pun si eu sapt.,atata doar ca o sa trebuiasca sa schimbam in fiecare sapt,asa?! de ex. eu maine sunt in a 7 -a sapt,deci am sa il schimb ,ok,mersi!! multumesc si ptr. primirea facuta,sunteti niste dragute...! Apropo cu mancatul castravetiilor murati,oare asa sa fie ..,sa fie baiat..,dar daca ai avea fetita ce pofte ai?! 6+
6+

olim spune:
olim spune:
 salutare tututor
fetelor, eu nu prea pot sa tin pasul cu voi, mai ales ca nu am net acasa
FELICITARI TUTUROR PENTRU
Fetelor, eu am deja 4 zile de intarziere si am facut dimineata un test, care a iesit pozitiv, asa ca nu mai am dubii.
va doresc o zi frumoasa tuturor

loub_erika spune:
loub_erika spune:
 offf ,am scris deja un mesaj dar sa sters,asa ca am sa il rescriu,va multumesc de primire si de ajutorul dat ptr. 6+,apropo cu mancatul castravetiilor murati...,chiar oare sa fie pofte de paietel..,dar fetita ce pofte ar avea
6+,apropo cu mancatul castravetiilor murati...,chiar oare sa fie pofte de paietel..,dar fetita ce pofte ar avea ,bere cumva?!
,bere cumva?! 6+
6+

olim spune:
olim spune:
 ancu

maine ma duc la urgenta, si poate acolo imi spune si cate saptamani am.Sotul e tare nerabdator sa afle si el.A zis ca maine ajunge cat mai repede acasa, sa vada ce fac fetele lui ..... si eu vreau baiat
..... si eu vreau baiat

RAMONELLA spune:
RAMONELLA spune:
 Burticilor,unde sunteti???Cam liniste pe aici!Suntem 32!!!Unde sunteti???Cum va simtiti???
poze
vine bebe
Ramonel 8+
8+