Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare!

Alina, superbe pozele. Chiar se inteleg... Frumoasa foc fetita ta.
Asa cum am mai spus, toate avem niste bebici superbi! Sa ne bucuram de ei!

Aelita, mama a avut "norocul" sa nasca cu o femeie de serviciu, moasa si asistenta... si numai bine ca nu m-au prins si cand am iesit, am dat cu capul de marginea galetii si apoi am si cazut in ea... Aveam cica o vanataie pe la tampla... Sa stii ca si noi radem... Sotul zice ca isi explica multe asa... de la cazaturi mi se trage...

Gabriela, deci sa inteleg ca asa trebuie sa arate cusatura. Noi cu huta-huta n-am incercat... astept sa-mi dea dr verde... adevarul e ca mi-e si un pic teama... nici cand am facut-o prima oara n-aveam asa emotii...

Nu mai stiu daca mai trebuia sa raspund cuiva... Oricum tre' sa fug ca s-a trezit micul terorist si vrea papica si trebuie sa-i facem si baita...

Va pupic, mamici si bebici!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Gio, sa stii ca eu am avut tal valg si crede-ma ca e un chin ptr copil. Atunci cand m-am nascut dr nu ziceau decat infasat si atat. Nu a fost in stare niciunu sa-i spuna mamei de masaj, asa ca s-a vazut dupa ce am inceput sa merg. Problema s-a rezolvat, dar in multi ani (cred ca eram prin clasa a 3-a). Imi era si rusine sa merg, ca stii cum sunt copii si fac misto de oricine si orice. A trebuit sa port incaltamintea invers (stangul in dreptul si dreptul in stangul) si am facut ceva vreme balet (ptr ca asta ma obliga sa-mi fortez incheieturile).

LAura, eu am cautat un leagan electronic. Cam slaba oferta. Doar la www.clip-trade.ro/store/index.php?action=ViewGroups&grp=408 " target="_blank">firma asta am gasit. Intr-adevar, aveau reducere la leaganele graco de la 9 mil la 6 mil. Partea proasta e ca sunt de la 6 luni pana la 13 kg.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va multumesc de complimentele pt Matei. Pun imediat si o poza cu mine Aelita, sa ma vedeti. Nu e cine stie ce.
Mai, stati sa ne intelegem, MAtei isi tine capul bine, chiar de la 3 sapt si l-a tinut dar nu cand sta pe burta, nu si-l ridica asa ... la asta m-am referit.

Baby Expo un maaaaaare rahat. Am pierdut timpul si ne-am obosit degeaba, preturi ca afara daca nu mai maricele. Am luat o cadita si o lampita de pus in priza dar asta numai pt ca asa aveam de gand. Asta e. Daca nu mergeam ziceam ca nu am fost si ca am pierdut cine stie ce.

Intrebarea serii: cat dorm copiii vostri ziua si cat ar trebui sa doarma la 3 luni?

Si ca sa va spun ca nu mai inteleg nimic, azi Mateiutz mai are nitel si bea peste 800 de lapte. A mancat si 170 la ultimul bibe, dar a dat afara multicel dupa aceea ... .

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna seara fetelor!

YLIMIC - ce mult ma bucur ca matei este mai bine! doamne ajuta sa ii treaca repede si starea ta de spirit se vede ca s-a schimbat. tu esti puternica, toate te admiram.

AM VAZUT POZE SUPERBE CU BEBEI - anis, marybel, laura , alinatxa, nu mai tin minte.

AELITA - pupicuri sofiei!am vazut ca ai scris ca nu stii ce sa faci cand o sa o muti pe sofia in patut. uite, eu de sambata am mutat-o la ea in camera de tot. am vrut sa incerc sa vad ce face. pentru ca am observat ca atunci cand eram singura noaptea fata dormea mai bine, adormea la loc repede dupa ce papa. dar asta de fiecare data!!! si am pus-o la ea in camera si ii place nemaipomenit. in 2 zile si-a schimbat programul. acum mananca pe la 9 si urmatoarea masa e pe la ora 5 si chiar 5 jumate. bine, se trezeste pe la 3, ii dau suzeta, o intorc pe cealalta parte, iar adoarme iar se scoala. in fine dar de mancat la 5 dimineata ceea ce e o mare imbunatatire. deci si ei ii place la ea in camera fara sa ne mai auda pe noi respirand, cum ne intoarcem de pe o parte pe alta. eu stiu...
deci poti sa incerci si tu. nu am nici monitor ca nu am vrut. avem camerele una langa alta, aud tot si nu vreau sa aud orice sunet. sa dorm si eu linistita acolo cat e.
poti sa incerci. daca nu merge, o muti la loc , nu e mare lucru.

aaa, si dimineata cand se trezeste o aud ca incepe sa gangureasca la carusel, se uita pe pereti, eu o spionez prin crapatura sa vad ce face si tare ma distreaza. lucru ce inainte nu facea. adica cum se trezea trebuia sa o ridic de acolo, sa o iau la joaca.... acum sta singurica si se distreaza uitandu-se pe pereti la tweety, tigru si alte alea si rade la ele vreo jumate de ora. e tare bine. doamne ajuta in continuare.

vad ca e vreme naspa rau si la voi. of aici de cateva zile a venit iarna. urat tare .... azi noapte a fost vijelie cu ploaie cu tunete, fulgere, toate alea... pe la 4 s-a trezit thea si a inceput sa se miste pe acolo si s-a dus tati si a luat-o cu noi ca ne era sa nu se sperie de la tunete ca asa mai era cate unu de zicai ca se darama casa.

o seara super tuturor si weekend frumos! sa vina maine si sa fie frumos afara sa iesim cu bebeii . v-am pupat!

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Leagan... am eu din asta si e super ok...pt k merge de acum pina 15 kg. Imi place k se alimenteaza si la priza nu numai cu baterii. Spatarul pt acum se face orizontal.

http://www.kiddy.ro/leaganelectronicvisefrumoasesmartswings-p-363.html

Anis, ai ajuns la vorba mea cu Baby expo.

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Am adaugat si poze cu mine

http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318

Mergi la inceput

CATALINA - nu iti mai face griji. matei trece prin cresterea brusca de la 3 luni. si a mea la fel ... toti copiii se manifeste diferit, cum a fost si atunci la 6 saptamani! adu-ti aminte daca nu a fost tot la fel ca acum. a mea ca si matei altau mananca mai putin si doarme buba si ziua si noaptea. sta treaza vreo ora jumate sau 2 si doarme alte 2... dar o las in pace, daca asa reactioneaza corpul ei. si eu m-am ingrijiorat azi ca de 2 ori a mancat foarte putin. a supt doar dintr-o parte cand ea de obicei papa din ambii sani. daca atat are ea nevoie atat are si se satura si doarme, foarte bine. ei cresc brusc la 6 saptamani si aproape de 3 luni.deci in cateva zile le raman hainele mici. noi la 6 saptamani am fost un weekend plecati in vacanta si ne-am intors cu toate hainutele mici!! si a dormit mai toata ziua de ziceam ca noaptea nu mai inchide ochii...
stai linistita, matei stie cat are nevoie sa pape. eu asa zic. nu ma stresez niciodata cu cat mananca ca n-are rost,. atat vrea atat cere. ca nu te-ar lasa el sigur sa il lasi nemancat...
trece si perioada asta .

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

lore si eu am avut emotii mai ceva ca prima data,a durut mai rau ca prima data parca,dar slava domnului dupa cateva incercari e deja mai bine,acum aproape ca nu mai simt nimic.ca sfat,iti recomand sa folosesti un lubrifiant,eu am cumparat unul de la bioclin,e inodor,incolor si fara efecte gen lubrifiantele de la durex.la alea trec cand o sa imi intru de tot in ritm.

marybell m-am amuzat copios la pozele voastre!sa va traiasca baiatul,sa se face mare,sanatos si cumintel!apropos de sticla de vin,mandrul meu a primit o sticla de vin rosu cand am nascut o pe fi-sa,am zis ca o desfacem cand om vrea sa il concepem pe al doilea.

la zgatia asta mica n-am baut vin rosu,dar stiu ca a fost cu lumanari si atmosfera -asta cand am prestat in week end(aveam timp la dispozitie),cu 4 zile inainte de ovulatie.si am mai prestat si in ziua ovulatiei,dar aia a fost asa ...poc trosc,repede -repede, ca vroiam sa dorm,eram dupa o zi nasoala la servici .si uite ca a iesit fetita,eu zic ca s-a prins in ziua ovulatiei,o fi contat si partida aia cu 4 zile inainte de ovulatie?si eu stiam ca iese baietel daca ai contact in ziua ovulatiei si recunos ca parca am fost nitel surprinsa cand am aflat ca e fetita.acum parca tot fetita mi-as dori si a doua oara,sunt asa dulcele.......ce s-o face omul meu cu 3 fumei pe cap????

liudala faza cu datul afara te inteleg intr o anume masura,eu ziceam ca daca imi spune dr ca -s gemeni nu tin sarcina .......desi,la cum ma cunosc nu cred ca as fi fost in stare...iar sarcina gemelara parca tot pe la 11-12 saptamani poate fi depistata cel mai devreme,ceea ce e tarzior pt intrerupere fara repercursiuni.

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Au o gramada de kestii astia de la KIDDY. De ex, au caditza din aia gonflabila, Liuda. Eu de la ei mi-am luat aspiratorul nazal cel cu baterii. Iar la leagane, au o gramada.

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mergi la inceput

CATALINA- eu nu pot sa vad pozele. cred ca trebuie sa le mai faci ceva.
ce baietel scump ai... asa imi mai doresc si eu un voinicel, sa fie si brunetel asa ca mine...

apropo de ASEMANARI - v-am povestit eu de soacra minune... de scoate perle fara sfarsit. deja ne-am obisnuit. eee, ziceam eu ca pe perioada sarcinii ea tot imi zicea... aoleu am avut un cosmar azi noapte, am visat ca ai nascut si a iesit copilul negru... apoi mi-a zis ca... stii m-am gandit cu sotul si am ajuns la concluzia ca mai sunt sanse sa iasa copilul blond daca seamana cu sora sotului... mmm... deci numai din astea. am zis eu ca ea cred ca s-a dus sa dea acatiste la toate bisericile de aici ca sa iasa fata blonda.
sa nu va zic ... ca acum sta si se uita la ea, moare de drag ca intr-adevar este blonda, nici nu zici ca e a mea. si se uita la ea si se minuneaza si tot zice... vai da ce blonda e... da ia uita-te la radacina parului ca nu cred ca o sa ii iasa parul negru (ca al meu). Cum naiba sa ii iasa negru de sub piele , auzi la ea, cand ea are deja par lung. da tot asa, ca sa se asigure ca nu cumva doamne fereste sa nu mai fie blonda. eu as impusca-o....
am zis ca o sa fac si eu ca MESSA cu psihologia inversa sa zic tot timpul din astea. o sa i zic eu odata ca cred ca au schimbat-o la spital ca cu noi nu seamana...
nu inteleg pe astia care sunt asa stresati de asemanari... lasa domne copilul in pace. eu asa zic A LUAT CE ERA MAI FRUMOS DE LA TOATA LUMEA. E UNICA SI SPECIALA...

aaa, si mi-am adus aminte ce am ras la faza lui messa cu: daca nu era la mine in burta sigur credeam ca m-a inselat sotul cu alta.... hahahaa...

plec ca s-a trezit. facem baita . va pup, o seara super

Mergi la inceput