salut fetelor. va rog ajutati-ma cu o intrbare.am avut o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani. cam cat trebuie sa astept sa raman din nou insarcinata?
va rog raspundeti daca stiti sa-mi spuneti
eu tocmai am facut chiuretaj pt o sarcina oprita in evolutie la 10 sapt. medicii au zis sa astept cel putin 2-3 luni, ca daca era dupa mine ma puneam pe treaba a doua zi dupas chiuretaj numai sa raman din nou insarcinata.
Din pacate, si eu am trecut prin experienta asta - sarcina oprita in evolutie in primul trimestru... Mie mi-a spus medicul ca ideal e sa astepti 6 luni. Si chiar asa am facut, desi mi se parea ca nu se mai termina...
Lia
S21
Andre28 imi pare sincer rau ca a trebuit sa treci prin experienta asta. Si eu am pierdut o sarcina in primul trimestru si medicul mi-a spus ca dupa primul CM pot sa trec la treaba din punct de vedere fizic.. psihic.. well asta depinde de fiecare in parte. Eu una abia am asteptat sa fiu iar graviduta numai ca a durat cam un an pana am ramas iar insarcinata.
si succes!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
Eu n-am asteptat nici macar primul CM, cu acordul dr.Mai exact, pe 21 iulie am facut chiuretajul,dr. mi-a zis sa stau 10 zile fara sex apoi sa-i dau drumul ca raman mai repede.Si asa am facut, si n-a mai venit nici un CM ca am si ramas gravida, exact la 10 zile dupa chiuretaj, adica 1 aug.Si acum am o mandrete de fata de 2 ani.Singura pb a fost la calcularea DPN si urmarirea sarcinii, ca nu exista data ultimului CM.Pt mai multe detalii, va raspund cu placere.