Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (173)
Raspunsuri - Pagina 9
cosmi1975 spune:
CATA la 6???????????are treaba multa bianca
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Ana_m spune:
Buna dimineata si din Tortosa !!
mor de somn pe aici la lucru si m-a pus sotul sa fac niste statistici . Trebuie sa ma duc sa imi iau o cafea ca imi `pica ochii in gura . Aseara ne-am uitat la un film Ilusionistul , e super fain . Nici nu mai stiu de cand nu ne-am uitat la un film intreg .
La noi de marti s-a racit vremea ( ca peste tot de altfel vad ) si Clara iara are de etunci un atac de mancarimi , cu schimbarea asta de vreme .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am apucat abia azi sa citesc din urma, am vazut toate pozele cu spiridusii multiplicati, sunt bestiale. Eu n-am timp, ca m-as apuca si eu de chestii din astea...
Cata, am ras cu lacrimi de Bia care-ti baga diverse prin par , taman bine pt freza ta cea noua! Daca reusesti sa calci pe picior, inseamna ca nu e problema atat de mare...totusi ar fi bine sa nu te fortezi prea mult.
Mirela, poate totusi ii scade febra...ca uite la Diana de Moni a durat ceva mai mult pana si-a facut efectul antibioticul, copiii reactioneaza diferit.
Moni, ma bucur ca a venit pritena ta, nu am apucat sa o vad pe Alessia, bine ca Dia e cuminte cand mai sunt si altii prin preajma. Lasa cu vorbitul, ca uite, eu sunt necajita ca de o saptamana nu vrea sa mai spuna mama , doar tatatata aud toata ziua si numai la el in brate daca se poate.
Acina, da m-am linistit cu Diana , dar cum am mai spus, nu din capriciu am fost cu ea la psihiatru, ci ca sa o scoata de sub observatie si sa-mi confirme ca e totul ok.
Spun asta, pt ca vad ca mai sunt fete care tot insista cu psihologul si ca e inutil sa o duc de la varsta asta si m-am cam enervat.
Ali, Supernatural e despre 2 frati care "vaneaza" diverse chestii: spirite rele, fantome, vampiri etc, dar e fain realizat. Bine, nu ajunge la nivelul lui Prison Break sau 24 la care se uita sotzul, dar imi place.
Anasol, spor la seriale, si nu ne-ai mai zis daca spiridusul tau a iesit pozitiv la testul Epstein Barr.
Ma apuc sa-i fac papica, poate intru eu mai incolo.
Va pe toate!
Ingrid S si Diana
asteryaro spune:
salutari si de la buzau!
Razvan a dormit azi noapte, cu o singura semi-trezire pt. ceai. in schimb, m-am tot trezit eu. putera obisnuintei, cred... pe la 3,20 imi faceam un coldrex, cred ca am racit putin.
Monica, mai mergi la dentist? ca am inceput si io. ieri s-a finalizat cu una bucata extractie, aproape fara dureri, marfa. am descoperit o stomatoloaga de exceptie, care lucreaza cu portelan si-am trecut la atac. abia astept dantura pe care n-am avut-o niciodata: alba si frumoasa.
va pupam pe toti si toate, mai venim azi pe aici.
Sanatate multa lui Dani de Mirela!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
monica70 spune:
ANA lasa statisticile si mai pune poze noi cu Clara si niste filme ar trebui I-a mai crescut parul? Ce prostii mai face ? E tot vorbareatza? Cat despre mancarimi,ce sa zic,imi pare tare rau.Sper sa dispara de tot cu timpul.
Stiti ca si eu ziceam ca imi apare ceva pe gat de la stres si am vorbit cu medicul de firma si zicea ca si sotia lui pateste la fel,eii ii apar si pe coate si genunchi Si ca n-are rost sa fac teste de alergie,daca dispare singura,doar mi-a dat sa cumpar niste d-alea antialergene sa iau cand apar (contra mancarimilor),eu n-am luat deloc pana acum,ca stiu ca produc un pic de somnolenta (si eu am de lucru ).Zicea ca apar din cauza ca am teren alergic,asta e.Bunica materna cu astm,mami cam cu pete rosii pe gat de la nervi cateodata ,la tati apareau pe maini pete rosii de la sucul de rosii Eu cu fratelo am scapat doar cu "urticaria" de la capsuni in copilarie,dar vad ca acum m-a apucat pe mine un pic prea tare stresul
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
ASTERY n-am mai fost,iar am intrerupt de-o luna,din motive de lipsa de timp si de lene Mai am sa imi puna coroana la niste raamsitze de coltzuri de masele in stanga jos si sa facem lucrarea de acoperit carniturile de dinti din fatza sus cu portzelan sa ii am si eu p-aia drepti pe care i-am avut odata ... la dintii de lapte O sa o sun,dar cred ca ma programez abia dupa Pasti,ca-s inca prea prinsa in prea multe activitati - urmeaza urgente contabile . Fain ca nu te-a durut,la ultima nu m-a durut prea tare si a mers repede,in schimb m-a durut rau locul cam o saptamana dupa aia Cred ca sunt prea "incarcata nervos" din cauza stresului,de obicei atunci te dor mai rau toate.Si eu cand spun ca m-a durut,chiar m-a durut.De obicei rezist foarte bine la durere,iau foarte rar analgezice si doar de musai.Dar la faza cu dintii si cu nurofen forte a fost nasol De maseaua cu puroiul nu vreau sa imi mai amintesc Pai la nasterea Dianei nu m-a durut nici 5% din cat m-a durut atunci
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Giova spune:
de la Timisoara a dat trezirea Ingrid , asa sa nu ne lasam mai prejos, ca doar banatu-i fruncea!!!
Noua ne-a dat trezirea marco la 8, si doamne ce am mai fi dormit.
Am fost la o tura prin oras, dupa hota, si de la Franke nu am gasit ce sa ne placa. In schimb am luat cosul de gunoi, sa vedem acum cand il monteaza sotul pe usa.
Eu mi-am lasat jumatatea la birou si vriam sa merg cu marco in Selgros dupa lapte. dar cum mi-a adormit pe masina, am venit acasa.
Cum se trezeste, papa si pe urma in oras.
e o vreme tare naspa aici, dar avem masina, asa ca nu ne doare capul.
Bianca si lui Marco i se fac pete mari de la tantar. de aceea am pus dintr-ala in priza, asa nu avem problema lor. Eu il dau cu fenistil gel.
Cred ca sunteti deja la Sebes, sau in apropiere.
Ali dar ai multiplicat-o pe Iarina nu gluma...frumoase foc toate.
Mirela, Cosmi am vazut si pe spiridusii astia 2 frumosi, multiplicati.
Ana_m chiar asa vrem poze cu Carlita.
Moni spor la treburi si conta.
Astery sper sa nu racesti. Si eu merg la dentist marti ca mi-a picat o plomba. si eu am o super dentista!!!
frumosului.
merg sa bag si eu la spalat, asta daca sunt uscate cat de cat hainele de pe balcon.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
INGRID nu cred ca la tine se refereau cu psihologii,ca tu normal ca trebuia sa o duci sa ai ok si sa fi linistita in continuare.Se referau la noi astealalte care ne prosteam ca ii ducem la psihologi Nu toate se prind cand glumim
Si lasa ca revine ea si cu mama.Pe Diana o apuca diverse .Azi zicea intruna baba baba baba ,dupa vreo 15 minute tata tata etc. Ma bucur ca vad ca acum cand bodoganeste intruna zice in proportie de 50 % si cuvinte inteligibile. Zice (ca noutati) da (da-mi) , ata (asta), bebe ... tot mai multe. Sper ca in toamna sa vorbeasca si ea ca Alessia,care zice frumos "grazie" de fiecare data cand i se da ceva ... chiar si Dianei i-a zis "grazie" cand i-a dat o jucarie E fetitza ,ce mai Chiar mi-a zis Daniela ca s-au intalnit cu niste prieteni din Italia cu un baietel de-o varsta cu Alessia ,el nu vorbea mai deloc,tatal baietelului a ramas masca cand a auzit-o pe Alessia vorbind asa de bine.
Deci mamele de baietei mai asteptati un pic (sa vedem care-s exceptiile de la regula ), iar mamele de fetite,asteptam ca la toamna,spiridusele sa ne "povesteasca" cum a fost in vacantze
monica70 spune:
Hai ca mi-am amintit cum zicea Silvi ca Blaga n-a vorbit decat dupa 3 ani.Am si eu o prietena la care al doilea baietel tot asa,nu vorbea deloc,desi intelegea tot,asta pana pe la trei ani.Era disperata rau,dar baiatul (acum mare,e deja la liceu) e super ok,vorbeste bine evident si e inteligent foc!
Eu am golit dulapul cu medicamente si sortez la greu Urmeaza restul ... Si mami s-a anuntat ca peste o ora vine si imi face in bucatarie "curatzenia de Pasti"
Giova spune:
Si eu m-am ;linistit cu vorbitul. Mai ales ca de o sapt. si-a dat tot mai bine drumul la gura. Nu zice ceva sa-l intelg, dar vad ca-si da interes si repeta dupa mine.
De ex. de dim. ii zicea Bravo marcolino!!! el repeta dupa mine: babo!!! si babtea din palme. mi-a venit sa-l mananc.
Iar ploua aici si s-a intunecat....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">