Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (173)
Raspunsuri - Pagina 5
irinatunza spune:
Asa, Maraki, tiramisu zilnic. Eu daca nu pap zilnic ciocolata intru in sevraj
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070323&ctime=170557
Mi-am bagat un pic nasul sa pun poze,pana s-au dus bunicile cu nepoatele dincolo la fratelo si daniela la baie
E distractie maxima cu gagicile
Alessia face doi ani in iunie,deci e cu 6 luni mai mare ca Diana .Au fost tare cuminti,mai putin cu hinta Ne-a facut si Alessia o demonstratie de tavalit pe jos In final a ascuns mami hinta,dupa ce le-am dat pe rand,una se legana,ailalta se criza si tot asa
In final a zis Alessia tare amarata : "a messo a posto la signora ..." adica "a pus-o la loc doamna " (hinta)
Sunt mortale ,va mai zic eu mai incolo !
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
cosmi1975 spune:
ia as vedem merge droph?????
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
cosmi1975 spune:
mergeeeeeeeeeeee sarut mana alina
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Ursoaica spune:
Buna seara!
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Giova spune:
Eu am umblat brambura in mall sa iau sa papam KFC. l-am filmat si pe marco cu copanul in mana. nu stiu daca pun azi sau maine, sa vedem.
Maraki nu stiu cum sunt pestisorii aia. oricum daca nu mananc, nici nu i-am bagat in seama.
Cate kg ai pus pe tine cu tiramisu zilnic? O duci bine de tot acolo, chiar daca esti la negru si bani putini. cat iti das pe ora? 5-6 euro?
Acina of doamne ce a patit sora ta...vai vai. Bine ca nu s-a declansat nasterea.
Irinatunza nu stiu ce sa zic, poate ai dreptate. In orice caz trebuie sa mai raresc sucurile, ca ar bea non stop. e stors de mine, e de portocale, dar totusi.....
Moni am vazut pozele, cred ca a fost ca la balamuc la tine.
Ursu .
Cosmi te cred ca ar sta cu el toata ziua. dar tu ce lucrezoi asa putin? in invatamant?
Marco tocmai mi-a umblat in geanta, a scos un pix si scrie pe o carticica de-a lui .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
irinatunza spune:
Giova, oricum e bine ca bea si suc . daca n-are chef sa manince macar sa bea suc , ca-si ia de aici vitamine si minerale. Tot asa ii fac si eu Sabinei, suc de portocale si ar bea non-stop.
Azi a si cintarit-o dr si are 8300 g. Tot e ceva .
Ma bag in pat , poate gasesc ceva la TV.
Ali "se lupta " creca cu Mitica si cu aia doi "Prison Break" si "24" sa vedem care pe care
Noapte buna fetele
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
Hello hello ,iar eu ,acum am scapat de fratello ,era calare pe PC.
Am mai pus o tura de poze si doua filmuletze - al doilea e mai distractiv
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070323
Ce sa va mai zic,Alessia mi se pare ca vorbeste foarte bine la un an si 10 luni! O vedea pe Diana mancand iaurt si murdarici si zicea "e sporco" (e murdara),la hinta,cand era Diana in ea, zicea catre mami "adesso Alessia" (acum Alessia ),pronuntza bine "Diana" si multe altele !
Sper ca in toamna sa vorbeasca si Diana asa. Alessia stie si sa zica romaneste cateva cuvinte si intelege ce se vorbeste. Catre Diana zicea "tine" si incerca sa ii dea ea sa bea apa cu bibe (cum da Diana papusilor - alta cu spirit matern ) si a plimbat-o cu caruciorul papusilor.
Am fost atenta sa vad daca se chinuie Diana sa o imite - incerca sa ... "vorbeasca" si ea mai mult Iar cand Diana si-a aratat dintii, a izbucnit si Alessia in ras,ca a auzit ca zicem "rade".
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Giova spune:
Moni vazut si celelalte poze si filmulete. pai stie prietena ta cantece romanesti, asta in italiana e chiar fain.
Irinatunza da, isi ia vitamine, dar tre sa pape si ceva, nu doar suc si iar suc.El nu bea multe lichide, a inceput de sapt. asta, nu stiu ce l-a apucat. am si nimerit niste porto super dulci si era bun sucul.
Marco mi-a luat o sticla de 1/2 de apa plata si a baut din ea. la un moment dat s-a innecat foarte rau. Nu stiam ce sa facem si in ce pozitie sa-l punem.
Doamne ce sperietura am tras.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
Diana doarme deja,p-aci nu-i nimeni, asa ca ma uit oleak la poze si filme,poate mai apare careva.
N-am prea apucat sa va raspund azi,am retinut doar ca MARAKI ataca la greu si sora Acinei a avut probleme cu masina.Sper sa fie ok totul si in curand,cu bebelina in bratze ! Am vazut si masinoiul lui Dani ,mai Bianca, nu m-as fi gandit sa cumpar asa ceva acum,cred ca faceti furori pe traseu,cat ziceai ca a costat?