Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (173)
Raspunsuri - Pagina 30
Giova spune:
Anasebe m-am prins. pe masura ce creste il lungiti- nu stiu cum sa-i zic, il extindeti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
ANA super TIBI cu usa si cheia!
Diana nici vorba sa ajunga la clantza.Chiar acum 5 minute luase cheile lui Ghitza si incerca sa le bage si ea in yala,dar evident ca nu ajunge.De doua zile lua firul de la aspiratotr si se tot ridica sa il bage in priza (aia de langa baie e sus) da' mai are mai mult de-o gramada pana ajunge acolo.Chestia e ca imita tot ce ne vede facem noi ![]()
Cu aspiratoruul e culmea culmilor: tot mai des se cere ea singura sa ii scoatem mucii,ba mai si sta cuminte cate un pic,daca tine ea de instrument,in schimb ,daca incerci sa o imobilizezi,e jale! Acum daca o intreb "scoatem muucii?" imi arata nu numai aspiratorul ci si "batista bebelusului" ,a ochit unde o puneam in baie si chiar mi-a aratat-o cu degetul mai devreme sa nu cumva sa o uit ![]()
In rest e fan repartitoare de caldura,fan catzarat in caruciorul de papusi sau pe cantar,fan ascultat la telefon pe tanti roboata
care zice "numar inexistent"
etc. Chiar acum a luat receptorul si intai apasa pe o tasta ca sa inceapa aia sa vorbeasca 
Ne-am jucat de vreo cateva zile de-a "un elefant se legana pe o panza de paianjen" asortat cu vocea mea
Pe post de panza a fost o parte de la sacul de jucarii,unde se leganau elefantii
.Din pacate avem doar trei modele,asa ca atunci cand a fost chemat al treilea elefant sa se legene,jocul s-a teminat
. Bine ca avem 9 modele de ursuletzi 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
I-am cumparat azi un set de 2 maiouri + doi chilotzei din bumbac marimea 86/92, de la TCM cu 18 lei,de aci din zona.Mi s-au parut dragutze si ieftine,or fi bune la vara sper.Poate scapam si de pampersi pana atunci
Visez?
Merg sa vad ce face ca iar s-a inchis in dormitor
Mai ce ma enerveaza ... e la pic-up ,o aud 
Si mai face ea prostii,de genul demonteaza ce apuca,mai ales la jucariile din pufuleti:
-la peste i-a scos aripioarele
-la buldog sapca
-la masinutze rotzile
etc. ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Moni si eu am vazut la TCM niste body-uri dragute. parca 4 sau 6 bucati la 180.000 lei. am zis ca tre sa-i iau, numai ca are o gramada, caci nu a mai crescut asa tare.
Aproape mi-a adormit, asa ca l-am scos putin pe balcon si e fresh.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anymony spune:
Nu mai zic nik!!!
A adormit la ora 19.00 si doarme dusa in patul mare din dormitorul nostru. Nici nu stiu daca se mai trezeste. tati nu a ajuns inca acasa-cred ca are ce comenta daca o gaseste dormind...da ce sa fac daca urla de somn. asta e!
CATA...BAFTA MIINE!!! SA NE REPREZINTI CU SUCCES!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
pufumic spune:

Noi am fost azi la inca o petrecere de copii. De data asta au fost numai prichindei sub doi ani. Vladimirescu s-a jucat in legea lui (mai toti au facut asta, nu prea au interactionat). N-a mai fugarit nici o fetita, de unde trag concluzia ca ii plac numai gagicile mai mari ca el. Totusi, ca sa nu mint, a interactionat putin cu prietena lui cea mai buna, Ilinca, peste care am dat din intamplare la locul de joaca unde s-a tinut petrecerea. Acu mi-astept batele de la Daniela.
Acina, felicitari! Sa fie sanatoasa si mancacioasa nepotica ta! Recuperare rapida surorii tale!
Mirela, pupici si fii curajoasa si increzatoare!
Maraki, la mine merge programul, am verificat, dar n-am produs inca nimic, din lipsa de timp.
Giova, sa stapaniti sanatosi si casa, si masina (oricare ar fi ea)!
Mi-a murit neuronu', asa ca ...
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod
pufumic spune:
O ultima sclipire. Cata, bafta maine!
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod