Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (173)
Raspunsuri - Pagina 20
Biancas spune:
Maraki...in ce poza ti-e socrosenia sa o vad si eu
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Giova spune:
Marco s-a trezit dupa 10 secunde, de stat in pat
.
Sa vedem cand v-a adormi din nou.
Bianca pai asa vrem si noi...masina mare si spatioasa. asta e acceptabila ca bani, ce are inauntru, etc.
spor la treaba.
Acina bine ca ati trecut si de vaccin...
Am auzit ca a fost naspa BE.
maine e ziua cea mare....doamne ajuta. tinem pumnii.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
oachi_79 spune:

Buna ziua!
Si eu zic la fel de babyexpo. Am cautat un scaun de masina de am capiat. Plus ca nu aveau de toate felurile. Intr-un final, vazind ca nu gasesc nimic, am zis ca hai sa luam chicco key 1. Nici de asta nu aveau. Am fost la magazin la chicco, nici acolo. Nici la metro, carrefour, cora. Simbata, inainte de a pleca am intrat in auchan sa papam ceva. Si am gasit acolo. Brevi. L-am luat imediat sa nu care cumva sa ne razgindim, sa-i gasim vreun cusur. Asa ca noi ne-am innoit.
Ma duc sa fac ceva de papa si sa spal niste vase. Revin.
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
oachi_79 spune:
Am uitat. In perioada 22-24 iunie este babyexpo la Iasi. Pentru prima data.
Oana si
Biancas spune:
Oachi...ce cusur poti sa ii gasesti unui scaun de masina?
Eu am scaun de la Primii Pasi de 9-36 kg, l-am primit la botez si sunt foarte multumita de el, mai ales ca are si 3 pozitii dar eu nu folosesc decat una, adica putin mai pe spate. In masina mea am scaunelul ce a fost a lui Sandra si ala e foarte bun, nemtesc, cu rama de fier jos si cu centuri de prindere.
Ma intorc la trebuirile mele ca Dani doarme de la 13 si azi vreau sa iesim si afara.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
oachi_79 spune:
Aoleu Bianca daca ai sti... Pai trebuie sa fie comod, cit mai moale unde sta cu funduletul ca noi ne plimbam mult cu masina si pe distante mari. Pai cel putin o data pe luna mergem la Iasi, vreo 3 ore si ceva de mers. Plus mers la mare, la Bucuresti ca tot prinde sotul cite un drum pe acolo. Apoi trebuie sa se lase pe spate, ca noi mai si dormim in masina. Sa fie destul de lat, sa nu stea inghesuit in el. Si ar mai fi....
Oana si
acina spune:
Oachi felicitari pt scaunel.Ce ati luat grand prix?
E f misto , ceva genul ala am si eu de la chicco.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
maraki spune:
Oachi sa stapaniti sanatosi scaunul de masina 
Mai stie cineva ceva de Azaz??? Ce o mai face cu degetul?
Moni azi ce ai mancat?
Vad ca de cand e programul asta de poze nu prea se mai scrie pe aici
Anuntati cand bagati poze din opera voastra ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Giova spune:
Si eu am avut treaba cu pozele...dar cu cele de la nunta. acum le-am impartit parintilor si socrilor.
Mai trebuie sa le pun in album si pe cele ale nasilor, dar iau o pauza ca sa pap ceva.
Marco doarme, asa ca profit.
Oachi felicitari pt. achizitie.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
MARAKI azi am papat ciorba de cartofi si fasole uscata cu costitza ![]()
MAI, DAR CHIAR CE MAI PAUZA P-ACI DE-O VREME!
Eu am ramas o ora in plus sa mai termin ceva.Diana a fost cu mami la hintele de langa blocul unde sta Alessia,deci iar au fost impreuna azi 
.
Cam atat de la radio Arad ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"