Pitici de Ploiesti 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Si Luca e la ora 14.00 deja in pat,asa ca noua ne convine ora 11.00.Pentru noi nu este devreme ca el se trezeste la 7.30.
Fetelor ma ia o criza de rinichi de innebunesc.Am mai avut acum vreun an si ceva o pietricica pe rinichiul drept si m-a terminat pana am eliminat-o.Trecusem atunci prin niste crize ingrozitoare.Acum vad ca ma doare in partea stanga si sunt aceleasi simptome ca atunci.Mie groaza cand ma gandesc la noaptea asta.La primele crize am chemat salvarea acasa,dar sper ca de data asta sa fie o alarma falsa.Imi umplu cada cu apa fierbinte si ma bag in ea ca sa mi se calmeze durerile.Si doar la ultima ecografie mi-a iesit o predispozitie la facut pietre destul de des,dar cine sa se mai duca la control dupa aceea?Asta e!!M-am bucurat ca am scapat prima oara si am fost o delasatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Miki, tatal meu si fratii mei au probleme cu rinichii de multi ani, e cumplit! Sanatate multa si sper sa fie doar nisip. Bea o tona de lichide cand nu esti in criza, ia preventiv Cystenal si in criza Piafen (stii tu mai bine).

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Si eu sunt de acord cu intalnirea de luni, la ora 11.
Pana acum au raspuns prezent:
Bolgiumiki
Clyo
Alexutza_26
Medeea

Daca am sarit pe cineva, scuze, spuneti-mi sa va trec pe lista de prezenta!
Crys, nu vrei totusi sa vii si tu? Laura? Cine se mai inscrie?

Ne intalnim in parcul Dero (de la Statuia lui Mihai Viteazu) luni dimineata, la ora 11, langa leagane, ok?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ma inscriu si eu dar doar cu Sandra pentru ca Alexa iese la 1 de la scoala .
Va urez un WE placut si va scriu mai tarziu ca sunt prinsa toata-n treburi , hihi !

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

Medeea,fetelor,multumim de invitatie.si pt noi ora 11 e ok.insa,la mine in casa e mare debandada.dupa ce terminasem toata curatenia pt paste,era totul pus la punct,ne-a venit noua o idee grozava de a reamanaja bucataria.va dati seama ca e dezastru total!acum tb sa o iau de la capat cu curatenia .sper sa termin pana joi cand trebuiesc ouale vopsite ca daca nu....eu sper sa ajung la intalnire,mi-ar face mare placere,si asa cu o ora in sus,o ora in jos..tot nu termin .daca va da DD un picut de soare,ar fi super!bb meu e mucios si a inceput sa tuseasca.asadar..mai vb.eu va doresc un week end minunat si sa ne vedem santosi!va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

incerc sa ajung si eu, dar nu promit solemn..sper sa fie frumos afara..

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

aa, intre timp am mai facut si noi progrese..

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Fatima, Eva e o scumpa, sa va traiasca.

poate puteti veni si voi; sper sa fie vremea frumoasa.

weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Speram sa ajungem si noi la intalnire (eu si Ilinca fiindca mara e la gradi)desi ora e cam matinala ca ne trezim abea pe la 10, dar o rezolvam cumva...eventual luam mancarica de la 11 cu noi in parc (asta daca nu cumva Ilinca va face figuri si nu va vrea sa manance)....

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Buna fetelor!Aseara am facut o baie super fierbinte,am luat un No-spa si un Piafen si am scapat de dureri.Oricum a fost ,cred eu,o alarma falsa pentru ca daca m-ar fi luat o criza de rinichi in mod sigur nu ceda usor de la medicamente.Sunt patita!!Sunt prea comoda si nu ma duc sa imi fac regulat cate o ecografie,macar stiu la ce sa ma astept.
Pentru luni la 11 e foarte bine pt noi.Daca e frumos venim sigur.
Fatima-e o scumpica Eva si a crescut asa de mare de cand am vazut ultimele poze cu ea!!Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa!
Eliza-Luca al meu de cand s-a nascut nu s-a trezit mai tarziu de ora 8.Asa ce mi-as dori ca macar o data sa mai dorm si eu macar pana la ora 9.Chiar daca in week end il ia sotul meu din camera ca sa ma mai lase sa dorm e imposibil ca sta ca un catelus la usa si bubuie cu piciorul sa ma trezesc.
Week end placut tuturor!!Luni cum ne recunoastem?Presupun ca nu o sa fim numai noi in parculet si nu prea ma vad intreband toate mamicile daca sunt de la forum

Mergi la inceput