Pitici de Ploiesti 3
Raspunsuri - Pagina 16
clyo spune:
Neata!
ca tot se vorbeste despre ginecologi, Goraneanu pt mine nu exista
; habar n-are sa se poarte cu pacientii fie ca esti la spital fi ca esti la cabinetul ei particular.
asa ca Puffy, nu mai pierde timpul si du-te la Bucuresti; macar acolo ai de unde alege.
aoleo Eliza, m-ati pus pe ganduri, vreau si io acolo ca arata super
.
hai ca-i dau un email sotului cu linkul hotelului.
Laura, ce se aude cu prietena ta?
o zi buna tuturor!!
geliza spune:
eu am avut o singura experienta cu Goraneanu, cand eram gravida cu ilinca mi-a recoltat pt "cultura col"...a fost asa de brutala ca m-am jurat ca nu vreau sa o mai vad
clyo, pai te asteptam
, poate mergi cu noi...noi mergem 23-30 iunie
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
clyo spune:
Eliza, super, cam atunci vrem sa mergem si noi; inca nu am ales hotelul.
te tin la curent ![]()
nana72 spune:
Va salut fetele... ne-am intors de la munte si surpriza, Amalia a fost super cuminte. A dormit atat de bine de la aerul acela tare si soarele de afara si a papat foarte bine, ce sa mai, intr-un cuvant copil model. Cu nasucul ce sa va mai spun, e la fel de mucios. Mai fratilor, acum ii dau Sumetrolim la 12 ore si vreau sa-i dau peritol, o fi pe fond alergic, de ce naiba nu-i mai trece? Ma duc saptamana asta la dr. Stanciu la Buc, astept sa-mi faca cineva programare.
Toxana C. , legat de doctorita Balea... am fost 9 luni la ea, bani la fiecare consultatie iar operatia cezariana a fost super nasoala, m-a durut operatia pana la 6 saptamani, e urata, rosie si acum si foarte mare. pai la prima nastere a fost ok, nu a fost facuta de ea. La 2 saptamani nu mai aveam nimic . Asa ca nu sfatuiesc pe nimeni sa mai merga la ea, iar pe colega mea a lasat-o balta cu o saptamana inainte de nastere ca isi i-a liber, auzi, liber.
Era bine sa mergi la Buc. daca poti.
Nana
p.s. ce poze Eliza?
la mare?
daniella4 spune:
Salutare fetelor!
Daca nu va e cu suparare...stiti vreun neuro-psihiatru de copii bun pe aici, prin vechiul targ al Ploiestilor?
LauraNicole spune:
Buna dimineata!
Clyo , Laura pleaca in dupa amiaza asta la Bucuresti .Are programare la 7.30am pentru tomografie .Tot atunci va fi si internata .
Daniella , imi pare rau dar nu stiu .
Nana , ce mai face micuta?Cum se simte?
.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!
Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264
Medeea76 spune:
Mirela, spune-mi, te rog, sincer, cat de mult te poti baza pe rezultatele analizelor facute la Al Medica? Pentru ca eu momentan am incerede doar in Panaceea...
Puffy, ti-l recomand cu caldura pe Dr. Nonea de la Mediurg, care e foarte bine pregatit din punct de vedere profesional, sau pe Dr. Cernat, pe care o cunosc mai indeaproape (nu doar ca medic). Pe fetita ei (infiata) o creste extraodinar de frumos, e o bomboana de fetita. Iti recomand totusi, pe termen lung, sa te duci la Bucuresti... Voicu bebi, si tie iti fac aceleasi recomandari si bine ai venit printre noi! Va doresc un pui mic cat mai repede amandurora!!!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Medeea76 spune:
Nana, am auzit de dr. Stanciu, cauta-l la topicul de medici, gasesti acolo multe informatii. Tot nu am verificat posta, pentru ca de regula folosesc alt cont, dar imi fac eu putin timp, mereu sunt pe fuga... Despre masuratori, oricum sunt ok, dar de obicei cantarele pediatrilor nu sunt tocmai in regula. Mai bine o masori pe un cantar electronic. Ce face micuta Amalia? Cum se mai simte?
Ardeleanu, pentru ochisori poti sa folosesti ceai de albastrele, cu rezultate foarte bune. Sanatate multa!
Eliza, iubita, le fac si eu printre picaturi pe toate, am sa le pun si nume, tot cand am timp... Inteleg ca de 1 Mai nu mai mergi la Nisipuri? Noi cred ca incercam Meduza anul asta, ai idee cum e?
Daniela, nu stiu, dar pentru ce iti trebuie?
Laura, succes prietenei tale astazi! Poti sa dai o fuga pe la mine azi? Daca da, sa-mi spui repede la ce ora, sa nu plec de acasa (eu stau la 7 Etaje, langa Catedrala).
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
nusicasiely spune:
buna,fetelor!ce mai faceti?nu ajung deloc sa scriu si eu pe aici,pe la voi.mereu sunt contracronometru.sper sa ma integrez si eu pe aici,pe la voi cu puiuta mea.
clyo spune:
Laura, ii tinem pumnii prietenei tale.
fetele, am si io o problema 
cele care lucrati, cum va organizati seara?
io simt ca nu mai fac fata; mai devreme de ora 23 nu pot fi in pat, iar avand in vedere ca fi-mea nu se culca fara mine, e un adevarat dezastru.
eu trebuie sa cam aranjez tot de seara (inclusiv hainele pt a 2a zi), pt ca plec relativ devreme iar daca fac un pic de galegie si se scoala d-ra iese cu scandal.
ma scuzati pt aceasta descarcare dar poate ma mai inspir si io de la voi.![]()