Pitici de Ploiesti 3
Raspunsuri - Pagina 13
Irinusha spune:
Hristos a inviat ploiestencelor!
Cu intarziere: Paste fericit! A fost darnic Iepurasul?
Ne-am intors din concediu (frumos si tare scurt) si daca aveti chef si timp puteti sa ne vedeti aici .
Frumoase poze si faina intalnire ... v-am invidiat!
Medeea, am inteles ca tata n-a mai avut timp si de curatenie, asa ca n-a mai sunat. Multam oricum de ajutor!
Mirela si Gabi, bine ati venit! Sa va traiasca minunile!
Despre batista bebelusului am auzit numai lucruri groaznice ... asta chiar cand vroiam s-o cumpar si eu. Tocmai bine a fost ptr. ca am gasit aici ceva asemanator, numai ca pompita nu se pune la aspirator, ci se trage cu gura pe un alt furtunas. Vreau sa spun ca fi-miu e ingrozit si de asta ... imi inchipui cum ar fi facut la batista bb-lusului ... Eu una sunt multumita de pompita mea, vreau sa-l invat pe urmatorul de la inceput cu ea sa nu mai am urletele de rigoare.
Numai bine! Va pupic! Petrecere faina la urmatoarea intalnire! ... fericitelor!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
mirela10 spune:
CORINA,imi pari asa de cunoscuta,dar nu prea stiu de unde sa te iau
.tu ma cunosti pe mine?scumpelul tau e tare dulce,sa va traiasca!
IRINUSHA,si eu am un aspirator nazal din ala cu furtunas si sunt f multumita de el.m-a scos din toate racelile cu mucozitati pe care le-a suportat dani...
piticul meu a inceput sa faca crize de rasfatz ca-n filme.am fost azi la un supermagazin si s-a gandit iulian,sotzul meu ,sa-l dea intr-o masina cantatoare.pai pe cine sa mai dezlipesti apoi de acolo?a urlat si a dat din picioruse de ne-a stiut tot magazinul![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
ardeleanu spune:
IRINUSHA,dar ce baietel harnic si frumusel ai...sa va traiasca!MIRELA draga,multumesc de aprecieri,am stat chiar pe gloriei,la bunicii mei la parter,pe scara cu viorel si luiza,de langa scara lui iuli.vis-a -vis de viorel.acum trebuie sa ma recunosti.va pup
fatima spune:
multumim mult pt. urari fetelor..noi am tot umblat zilele astea, ba la tara, ba la niste prieteni, la munte..
nana, ce-ti mai face printesica mica si bucalata? e mai bine? sper ca ai gasit batista bebelusului..multumim pentru invitatia de ieri, dar eram pe la mama mea in vizita..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
Medeea76 spune:
Mirela, bine ai venit? Cand ajungi pe acasa? Bravo lui Daniel, stie ce vrea!
Irinusha, si noi avem batista bebelusului, e grozava, nu-ti imagina ca aspira cu puterea aspiratorului!
Ardeleanu, ce tare esti!
Nana, inca nu am intrat pe yahoo, ai pus pozele acolo? Mereu uit sa verific posta...
Noi aseara am facut un foc de tabara imens si am stat pana la 12 noaptea!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
puffy10 spune:
Buna, mamici fericite!
Daca tot sunteti ploiestence, spuneti-mi si mie un medic ginecolog bun in Ploiesti. Am deschis un topic nou cu acest subiect. Va astept la discutii si va multumesc.
nana72 spune:
Buna fetelor si in mod special bine ai venit printre noi Irinusha.
ce sa va spun fetelor, era mai bine fetita mea dupa antibiotic si ieri la pranz am iesit putintel in parc. Era asa cald si nici vantul nu batea la ora 13.00 numai ca fetita mea nu stiu ce are ca de cand ne-am intors din parc a plans continuu. Acum dimineata a facut febra (nu a avut pana acum)iar vocea e schimbata rau - ragusita rau. Am sunat de zor la 2 doctorite si nu raspund nici pe mobil. Sunt hotarata diseara sa merg asa, fara programare la dr. Babus la cabinet, sper ca nu ma da pe usa afara daca la tel. nu raspunde deloc. Nu inteleg de ce imi dau telefoanele mobile si fixe daca tot nu raspund la ele!!
. I-am tot scos mucisorii cu batista bebelusului si se cunoaste o ameliorare dar e pe moment iar antibioticul l-am terminat. Nu mai stiu ce sa-i mai fac, imi este asa mila de ea cand o aud cu acea voce...
Exista vreun medic in Ploiesti care sa primeasca copilul atunci cand ai mai mare nevoie de el? Ca medicul meu de familie s-a dovedit depasit de situatie, din pacate. V-am intristat poate dar simt ca nu mai stiu ce sa-i mai fac. I-am dar picaturi Zyrtec, Tantum verde, Nurofen, am folosit ser efedrinat, supozitor cu paracetamol si cate si mai cate, dar e mititica..
Va tin la curent cu ce rezolv diseara ca ma duc si stau la usa cabinetului pana ma primeste un doctor. Sunt hotarata.
Nana
mirela10 spune:
CORINA,gata te-am recunoscut si eu si iulian,salutari multe....ce mica e lumea,intr-adevar
MEDEEA,CRED ca in octombrie o sa ajungem in tara.de abea astept...daca ar fi dupa mine si maine as pleca din spania,asa mi s-a urat de ea.dar nu vrea iulian...
NANA,off greu e cu pitcutza bolnavioara,sper din suflet sa se faca repede bine.eu stiam ca pediatra buna pe dr.samoila,dar nu stiu daca are si cabinet particular...
multa sanatate bolnaviorilor daca mai sunt!
piciul meu a inceput sa se bata singurel la funduletz daca face ceva interzis
,asa mimam noi ca-i dam bataitza ,dar e asa de dulceeeee ca-mi trece supararea
si toata ziua striga "goooooo",e mare impatimit al mingiei.a zis iulian ca-l da la real madrid
.da besitos(pupicei)cu manutza si face cu
(cu amndoi odata ca-i mai usor).si cand il intreb cati ani are ridica degetzelul aratator si zice "un"...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
gabi78 spune:
buna fetelor
incerc sa fiu cu ochii pe voi dar acum sunt in febra pregatirilor de botez.
am intrat si am citit un pic si vreau sa ii raspund nanei: la spitalul petrolul de copii este o doctorita Podeanu la care merge fina mea si am inteles ca este f buna. Nu stiu daca are cabinet particular.
am mai auzit si ca Mertl (cea batrina) dar si Cristescu (fica-sa) ar fi bune. Au cabinet paarticular in zona hale spre linia de tramvai. Din pacate nu stiu strada, dar poate sunt fete care stiu exact sa iti spuna.
Sanatate multa!
Va pup pe toate
Sper sa fie cald si frumos simbata si Tudor sa reziste la schimbarile de presiune si altitudine. Nu de alta dar il urcam tocmai la Sinaia. Va povestesc totul probabil luni. Dar pina atunci ma mai uit cu coada ochiului sa vad ce faceti.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Medeea76 spune:
Puffy, unde ai deschis subiectul despre ginecologi? Poate reusesti sa pui link-ul. Depinde pentru ce iti trebuie ginecologul!!! Control de rutina, infertilitate sau ce?
Nana, cum s-a rezolvat? Daca nu gasesti nici un doctor disponibil si bun in acelasi timp, du-te la Petrolul la urgente si poate ai noroc sa dai peste un doctor bun... Ii doresc din suflet sanatate micutei Amalia. Pentru laringita, faringita si amigdalita, Dr. Culcer recomanda Propol Pur...
Mirela, e tare piticul cu bataita la fundulet, mai povesteste-ne!
Gabi, iti doresc sa te intorci acasa cu un crestin cuminte, sa aveti un botez frumos si o petrecere minunata! O sa doarma muuuuult Tudor, si din cauza botezului, si a aerului de munte, sa nu te ingrijorezi.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006