Rupere perineu/epiziotomie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Eu zic ca e mai bine sa te taie decit sa te chinui.Pe mine nu a vrut sa ma taie dar daca a vazut ca urlu m-a taiat iemdiat si asa a iesit capul mai repede si restul corpului la fel.Nu te doare cind te taie iar cind te coase ,nici atit.O sa-ti faca o injectie pe acolo pe undeva si atit.Nu e o durere insuportabla ,de fapt o sa fii atit de fericita ca ai nascut, ca nu te mai gindesti la durere.
Si mie mi-a fost frica de taietura, dar mai mare durere ca atunci cind te chinui sa iasa capul ,nu e si nici sa te rupi nu e o idee buna .NAstere usoara!

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina6 spune:

Tiara mersic mult si sper sa am atata bafta cate imi dati care mai de care ca eu una sunt distrusa numai cateva secunde sa ma gandesc la asta si sunt terminata....
Nu mai am aer nici nu vreau sa ma gandesc ca ma mai si taie sau alte alea...ca lesin ...eu una nu mai comentez nimic ca nu stiu ce am la ora asta ...ba mi-e bine ba mi-e rau.....
Va pupic si mersic ....poate are sa reuseasca cineva intr-o zi sa ma convinga ....

Marina6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Hai sa te "incurajez" un pic. In caz ca nu esti super-norocoasa, ma indoiesc ca la momentul cu pricina o sa-ti mai pese de bisturiu. Eu il lasam sa ma taie si cu fierastraul numai sa scap...
Lasind gluma la o parte, e normal sa ai tot felul de temeri inainte de
nastere, dar si eu sint pentru taiat, din ce am citit si am auzit..
Sora mea a patit la o nastere ca a lasat-o sa se rupa si abia se mai tinea pe picioare dupa.. Si oricum, nu asistenta se ocupa in mod normal de asta, ci doctorul..
Nastere usoara si nu-ti mai face atitea griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

fetelor,
eu cred ca nu mai este de actualitate subiectul...Marina avea 30 sapt in 6.6.2003 cind l-a postat. Cred ca a si uitat demult cum e cu epiziotomia...

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput