***LA REDOUTE(12)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Aaaaa, asa da!
Ma gandeam...din 20 iar suntem multe cu comenzi. Sa vezi atunci dezmat, care or(om) primi coletele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Io cam termin cu coletele pana la red de vara... Am vb si la banca, am 39 de euro blocati abuziv . Sper sa mi-i deblocheze, dar pana la urma sunt banii mei si nu ma pot folosi de ei Vedeti de ce nu mai am chef sa mai "colaborez" cu ei? Si mai imi trimit si 42 care imi e mare....

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Am bantuit si eu pe-afara, pe la cumparaturi. am profitat de ultima zi in care mai e mama la mine. doamne, ce bine e sa mai ai un ajutor macar cateva zile. desi 4 zile cat a stat mi-a "stricat" copilul. i-a dat toata atentia si nu stiu cum ne vom reacomoda la viata in doi, dupa ce pleaca ea...dar asta e. merg sa-mi fac cafeaua de pranz si vb mai tarziu

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Am primit vente privee naf-naf.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Am primit vente privee naf-naf.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Hi, hi, si mie Dar ce e mai exact?

PS: prima zi in care sper sa vad coletul. Cred ca posta romana asteapta sa ma fac bine, mai intai si apoi ma pune pe drumuri (sper eu)

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Nu stiu, ai acolo cateva bluzite/maieuri care sunt la 50% dar nu da pretul intreg...asa ca nu stiu. Oricum pe mine nu ma prind, am naf-naf la 2 statii de autobuz

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata am culcat copilul, acum mi-am pus ceva de mancare si hop la voi

Claudia tocmai tu asa pesimista? Te rog sa-ti revii ca nu-mi place... Ai intrebat la banca de ce ti-am zis eu, aia cu refuzul de plata?

Felicia din ce data ai comanda?

Nushulica hai ca-i de bine, ti-a venit o comanda, urmeaza celelalte...macar ai mai scapat de emotii

Aissa tinem pumnii...hai coletele!!!!

Gabitaco eu i-am comandat ghetutele, le-am luat 22 ca marime, ea poarta 20 acum, m-am gandit ca la iarna ii vor fi bune.

Vad ca e linistea de dinainte de furtuna...acum incep sa vina coletele din 20 sa vedeti atunci nebunie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Offf, ma duc dupa 13.30 ca intre 13 si 13.30 se schimba tura si e inchis.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau 19. Sunt grabita, nu-i asa?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia...inca nu te-ai intors?
gata, sunt pe baricade...ma duc sa mai scormonesc pe LR, desi, cam slba oferta

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput