Mamici de martie - aprilie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna am sa incerc ce mi-ati spus
si apoi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

felicitari mamicilor de astazi
da am reusit sa scriu si eu mai mare si in culori,
am si eu o intrebare pt.mamici.
daca nu trebuie sa-i faci baie la bebel pana nu-i cade buricul si are parul mare ce faci?chiar nu-l speli pe cap?
ma gandesc ca sotul are podoaba capilara serioasa si daca seamana cu el(dupa arsurile care le am cred ca asa o sa fie)ce o sa fac?
multumesc dragi mamici de acum experimentate.
ionela 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Felicitari proaspetelor mamici !

Doamne ce putin mai e ,ma apuca uneori niste emotii ingrozitoare.

Mai nou s-a ivit o problema ,a mai avut cineva hemoroizi in ultimile saptamani de sarcina,si daca da ce ati facut,cu ce i-ati tratat.Nu ma dor ,dar ma jeneaza putin si ma gandesc ca atunci cand o fi la impins sa nu se agraveze.Nu inteleg de ce au aparut ca nu am avut absolut nici o problema cu digestia.

Multumesc si bafta

mihaela 37MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

ROXANICI,felicitari,sa va dea Dumnezeu multa fericire la toti trei.Nu-mi vine sa cred ca ai nascut...

Ionela,eu l-am spalat pe bebe din prima zi de cand am venit de la spital,desi buricul i-a cazut dupa 10 zile.La maternitate mi-a spus ca ii pot face baitza,doar sa feresc buricul cat pot de mult.Nu poti tine copilul nespalat atatea zile.

Eu am luat Galactogil si mi se pare foarte bun.Am lapte mult dar din pacate bebe nu se satura,probabil nu e satios.De 2 zile beau ceai de chimen si anason si imi curge sanul stang de ud toate bluzele...parca e robinet.Parerea mea este sa incercati intai cu ceai de chimen si anason si daca nu merge sa luati galactogil.

Raluca,eu ii dau completare 100 ml.,asta dupa ce suge la san vreo 20 de minute.

Cu kg si noi stam bine.Am dat jos 13 kg din 16.Am iesit din spital cu 10 kg in minus.

Revenim ca s-a trezit bebe.

Pupici,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

[size=2]felicitari ROXANICI SI SHERBI[/size=2]
MULTA MULTA SANATATE!!!!!!va asteptam cu bine acasa !!!
36+5bogdan eugen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

FELICITARI SHERBI

Ce de surprize azi!!!

Fetele care au nascut deja dati-ne si noua listuta cu fructele si alimentele care avem si care nu avem voie sa le consumam in timpul alaptatului.

laura36+6arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

KARRA am vazut pozele cu printesica ta e o dulce,sa-ti creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!

Abia astept sa-mi tin si eu printesa in brate sa-i vad mutrisoara.....

laura36+6arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

lauramarmultumesc... si tie iti doresc la fel....multa bafta la nastere...imi imaginez cum e ca si eu abia asteptam sa-i vad mutrisoara si acuma nu ma mai pot satura de ea.....

Karra de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

CE DE VESTI BUNE!!!

SA VA TRAIASCA PUIUTZII DRAGI MAMICI ROXI SI SERBI,
MULTA MULTA SANATATE ATAT VOUA CAT SI LA BEBICI, MULTA RABDARE SA-i CRESTETI ASA CUM VA DORITI SI MULT NOROC IN VIATA!!!!

imi pare atat de rau ca nu am fost pe faza sa va pot incuraja si dori o nastere usoara... sper ca asa a fost important e ca acum va puteti tine comorile in brate;

noi am avut o zi mai agitata se pare ca colicii nu ne iarta, asa incat a trebuit sa fiu tot in jurul printesei chiar daca si-a primit sab simplexul , era si mancata si schimbata....e tare nasol

am pus si eu ieri inca trei poze
eu completare nu i-am mai dat ci doar san si mi se pare ca se satura, dar ce ma enerveaza e , ca un dr zice intr-un fel , vine altu si zice altfel.... asa era si in spital; ce sa mai crezi??????

in rest nu prea mai avem timp de nimic sunt in urmma cu tot ce imi propun sa fac, dar asta e nu mai zic nimic;

inca o data FELICITARI PT TOATE MAMELE SI BAFTA MMUUULTA PT VIITOARELE MAME!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

sherbi felicitari refacere rapida si bebe sanatos si cuminte

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput