Bucurii de sept-oct (54)
Raspunsuri - Pagina 5
itzy-bitzy spune:
POZE DE LA INTALNIREA CU BEBEII IN PARC
ROXANA01, MONIQUE, PUTZURUCA, LILINA SI SUBSEMNATA
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
ramomar spune:
neata bucurii si mamici,
susa, ce frumosi sunt cei doi baieti ai tai si ce bucurie pe chipul lor, frumos!
Ignatica si scumpik_lui multa sanatate puiutilor mici si sa scapti cat mai repede de toate problemele.
Marina, ce bine ca nu are Maruca febra. Uite multi -ici de la noi pentru ea.
Sephora, mama, ce pofta mi-am facut cu torturile...
mamilili si eu zic sa nu intrerupi pireurile si sa-i dai in continuare. Patricia si acum, de multe ori, isi face sa vomite daca ii dau mai mult in lingurita, dar apoi dupa ce simte gustul, casca gurita mare si papa tot. Totul e sa ai rabdare si "sa mergi inainte cu tupeu"
itzy, spor la cumparaturi si la achizitionat scaun cat mai bun si mai frumos pentru o scumpete de fetita. Dupa ce il cumperi vreu si eu detalii, please
pupici fetelor, ma duc la "confectionat" pireuri si apoi la plimbareala, desi sunt franta, ca azi-noapte am ajuns la 1 acasa, de la 2 mi s-a trezit puiul, apoi la 4, la 6 si de la 7 gata somn
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
Marina felicitari pt. statul in fundic! Nu stiu daca se poate face cum spui tu, sau cel putin nu stiu eu inca... eu ziceam sa punem cateva retete simple cum ar fi branzica calcica, iaurtul de casa, supa de legume, etc. dar nu dupa cum face cineva anume ci luata dintr-o carte ceva sau revista Mami, adica sa fie avizata... acuma fiecare face cum crede, nu e obligat nimeni s-o respecte, cum nu e neaparat sa o respecte daca se da aici pe forum, fiecare face dupa bunul plac... apoi daca o reteta are ceva ce nu ne convine la mai multe dintre noi, o scoatem de pe site... nu stiu, am zis si eu o parere... sa vadem ce mai zic fetele...
Ignatica offf, credeam ca s-au terminat problemele la voi... multa sanatate puiutzului.
Scumpik sanatate multa lui Luca, si David se freaca la ochi, azi mergem la dr, ii si curgeau sau numai se freca?
Cecilia rezolvat.
Susa ce emotionant... si ce bine ca sunteti in sfarsit impreuna, pentru cat timp?
Noi mergem azi la vaccin, vad ca e frumos afara, sper sa nu bata iar vantul.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
CristinaGoji spune:
Susa - faini barbati ai! Si ce bine ca ai si tu o mana de barbat in casa (pardon, 2 maini)
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
xandrutza_76 spune:
neatza mamici si bebici!
elenia, multumesc de
sanatate lui luca, bb de scumpik si lui david, bb de ignatica! sa va faceti bine cat mai repede!
marina, felicitari marucai pentru statul in fundulet! si lui nicolas al lui pufy!
susa, felicitari pentru intalnirea cu sotul! frumoase poze...
mama, sephora, ce torturi... yummy!
mamilili, bine ca a papat mathias supica; poti sa-i pui si niste faina de orez in supa, in loc de taietei de acum poti sa-i cresti treptat portia si vei vedea ca o sa-i placa s-o pape... succes in continuare!
itzy, am vazut pozele de la intalneala! eu cred ca poti sa iei scaunul pentru 9 kg+, chiar daca acum are 7,5; va ajunge repede la cele 9 kilograme, si nu cred ca are rost sa iei unul mai mic... dar vezi si ce zic alte mamici.
sanatate tuturor bebeilor bolnaviori!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
acum am vazut: multumim ca ne-ati trecut pe lista bebeilor care stau singuri in fundulet!
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
la multe lunite Sophie Marie Theodora si Iulia Teodora!
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Eu am citit despre scaune pe la parintii intreaba si ziceau fetele acolo ca la alegerea scaunului conteaza si varsta, nu doar kg. Adica cel de la 9 kg e pentru copii de peste 1 an. Acuma nu stiu ce sa zic, ca eu sincer nu ma pricep. Poate intrebi si la cei de la magazin de varsta recomandata pt acel scaun.
Poze
CristinaGoji spune:
Am vrut sa zic ieri dar mi-a scapat - Felicitari Narcisa si Nicolas pentru fundic!!!
Poze
xandrutza_76 spune:
cristina
eu am raspuns, desi nu am masina, la intrebarea cu scaunul auto, adica fara sa ma pricep ; ma bucur, cristina, ca ai intervenit! ma gandeam strict la numarul de kilograme...
poze cu noi