Bucurii de sept-oct (54)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

GETY - mersi de info.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

in sfarsit pe forum, ca ieri muri netu`
mexxa, saru`mana pentru

felicitari lexi pentru si "tata"; mirabelac, felicitari lui david pentru statul in fundic (am vazut si poza, e foarte draguta!)
eu la fiecare vaccin i-am pus narcisei o felie de cartof, rece, si nu s-a umflat piciorusul, doar s-a intarit putin zona din jurul intepaturii; cand nu i-a cedat febra cu paracetamol i-am pus o jumatate de novocalmin (cum au spus si fetele)
foarte bine arata andrei (cri19), stand in fundulet; bravo!
am vazut si pozele postate de lilina si mexxa, si cele puse de mamilili, de la intalnirea din parc; mi-au placut foarte mult!
sanatate la bebei, marina, beatrix si pufy!

sephora, ce mai face matti?
msl, in prima zi dai o cantitate mica de piure si completare san sau formula, cresti treptat cantitatea, pe zile, trebuie sa astepti sa vezi cum reactioneaza bebe la noul aliment. succes in continuare cu diversificarea!
mamilili, cu toata ninsoarea de la suceava, nu am iesit pe schiuri, ca am avut treaba prin casa; dar era o idee buna
am vazut filmuletele cu mathias, o sa i le arat si narcisei, ca ea e cam lenesa... cand ajungi in suceava si termini toate treburiel, poate ne intalnim... sau poti sa ma chemi sa te ajut la treaba
din pacate, romania a facut egal cu olanda, desi puteau sa-i bata lejer; pe mine ma enerveaza strategia asta, de-a asteptatul minutului 90; si nu l-as fi scos pe marica, il lasam in atac cu d. niculae...
bye-bye costita... imi pare rau de marina velle, poate s-o gasi cineva sa o ajute...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

la multe lunite Adrian si Lisa Maria!

la multe lunite Bianca Maria, David, Mario, Luca Ionut, Katia, Emanuel, Darius Stefan, Bogdan Tudor, Bianca, Radu Andrei!!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI BUCURIILOR NASCUTE INTR-O ZI DE 25! SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

La multi ani bucurii de 25!!!!!!!
Mexxa multumesc..incerc si eu azi .

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

BUCURII!

Iese cineva in Copou?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sanatate puilor bolnaviori!

Xandrutza, vezi ca tin cont de oferta...poate-ti pun un mop in mana. Ehh, hai ca glumesc. Sigur c-o sa ne vedem.

Mie-mi convine scorul cu care s-a terminat meciul aseara.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CAPITOLUL 55

Mergi la inceput