Bucurii de sept-oct (54)
Raspunsuri - Pagina 27
GETY spune:
Mirabelac, pentru sotz ma gandeam la un tort cu poza voastra pe el.
Nu cred ca reusesc sa ma uit la ambele reprize. Inca ma mai trezesc noaptea.
Nu mai cumpar borcanele cu fructe. Am reusit sa fac acelasi lucru la blender. Si a mancat. Maine cumpar un fruct ananas si-l amestec cu minola si mar.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Se indreapta vremea de maine. Nu de tot, dar oricum, e loc de o plimbare.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Yam yam, ce bun e, am in fata o felie, vrei???
Aflu eu unde stai siiiiiiii.....

. Sau mai bine: papa, papa Mirabela, e bun ptr conditia fizica si silueta. 
Pot sa vin cu o sugestie ptr ziua sotului? Am vazut candva un tort in forma de...sani!
Interestead? **************************************************
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Avem doua vesti bune:
1. STAM IN FUNDIC.
2. A fost prima noapte in care David nu s-a trezit deloc.
Tortul de 6 luni.
Stau pe forum cu mami si beau bere.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Mirabela felicitari pt statul in fundic si super sunt pozele...imi place ca David deja e dependent de forum.
Super tortul

...zi-mi si mie cum l-ai facut...pur si simplu ai aranjat piscoturile in forma de 6???? si fructele pe unde le-ai pus???? hmmmmm abia astept sa fac si eu Paste.Hai Romania!!!! pacat ca n-am unde sa ma uit si eu ca ma uitam cu siguranta
Pupici si o seara super la toata lumea!!!

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
GETY spune:

Meseriasha idee!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Vad ca in preajma varstei de 6 luni se intampla lucruri minunate si importante. Maria Cornelia a zis "tata" si i-au iesit dintuci, iar David a dormit toata noaptea si a stat in fundic.
Oare Maria mea ce surprize imi rezerva? O sa inceapa sa se rostogoleasca oare?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
lullabay spune:
Si eu ma uit la meci...ca-s singura acasa!!!
Pufy multa sanatate lui Nicholas!!
Azi i-am dat piersica lui Stefan si a avut 4 scaune din care unul lichid complet..s-a udat pana pe spate...nu-i mai dau pana la un an...si de la para a facut la fel..
Azi nu a papat legume :(((( aveti metode de pacailt bebeii?Mexa tu cum faci ciorba aia cu bors si patrunjel si o papa???
Astept idei de pacalire..
Lili multumim de solutie..nu m-am chinuit eu prea tare..dar daca tot stiai raspunsul...de ce nu?
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
MamiLili spune:
Miercuri, ora 13:30, mare pranz la KFC - Moldova Mall. O sa scriu zilnic, sa nu uitati.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

GETY spune:
Lullabay, si noi am avut probleme cu pireul de legume. Am inceput intai, la sfatul Mirabelei, cu supa limpede de legume, apoi am fiert pastarnac, patrunjel radacina si morcov, le-am pasat in blender. A mancat, nu prea mult la inceput. Si sa-i dai cand i-e foame. Asta tot de la Mira o stiu. Eu i-am dat prima oara dupa san si n-a mancat deloc. Era satula. Azi i-am fiert si o bucatica mica de carne si am pasat-o si pe ea in blender cu celelalte radacinoase. A papat toata cantitatea pe care i-o gatisem.
MamiLili, eu vin.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
itzy-bitzy spune:
Heiiii
Unde sunteti microbistelor? Eu nu ma uit... dar strig tareee sa ma auda de aici HAI ROMANIAAAAAAAA!!!!!!!!

Mirabela....moaaaaamaaaaaaaa ce tort maree...impresionant....tu si cu aia care bat recordul la gatit imensitati de prajituri si alte alea....Hai trimite si aici o bucata par
ca altfel venim peste tine toateeee
Marina si Pufy va doresc multa sanatate Marucai si lui Nicolas...stiu cum e sa ai bb bolnavior...suferim noi mai mult si ne dorim sa luam noi toata durerea lor...
Eu cu Lilina am innebunit cu scaunele auto....
eu telefonez in stanga si-n dreapta si ii mai capiez si pe aia de la firme....dupa ce ne luam noi doua va dam consultanta daca platiti bine
. Mamilili si in realitate e draguta Lilina nu numai in poze ...iti spun eu...![]()
Mai bantui pe aici...studiez piata scunelor auto
pana o iau razna de tot...raportez sot capiat...vanzatori prin telefon capiati, Lilina capiata de mine ![]()
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA