triplu test in Bucuresti
as avea si eu o rugaminte pt foste si actuale gravidute care au facut triplu test:
unde ati facut si in cat timp ati avut rezultatul?
si in ce laborator abeti incredere?
Eu trebuie pana luni maxim sa fac testul, deci ma cam grabesc.
Nu am motive medicale sa-l fac, am 27 de ani jumate, am copil de 4 ani jumate sanatos, dar dr meu insisita.
Astept parerile:)
Multam fain.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Raspunsuri
nemary spune:
o colega de-a mea la facut luni la Medlife.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
BBPuck spune:
Eu l-am facut la Medicover, a costat 110 lei si rezultatul l-am avut in 4 zile.
BBPuck
21+
brazuca25 spune:
L-am facut la Institutul de ocrotire Mama si Copilul (langa Fac Constructii- Tei), si a fost gratis, dar cu trimitere de la medic. Rezultatul a fost gata in 10 zile parca.
21+
David Gabriel
poze
Sabina spune:
Brazuca, ce fel de trimitere era?
de la gineco sau de la medic de familie?
eu am un certificat de la ginecolog, cu indicatiile de rigoare, dar nu seamana cu clasicele trimiteri.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
roxygeo spune:
Buna!
si io tot la Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului (altefle spusSpitalul Emilia Irza) am facut testul, cu trimitere de la medicul ginecolog, care oricum nu avea nici o legatura cu trimiterile alea obisnuite...io zic ca sunt cei mai indicati, si nici nu costa.
si io tot 27 de ani am, si dr-ul meu m-a pus sa-l fac..ca cica pentru el e ca si analizele uzuale.
Pupici
Roxygeo
35+
Sabina spune:
Care e procedura acolo, la Emilia Irza, se fac tot asa, dimineata, exista anumite zile ? Cum as putea afla?
si e institut de incredere ziceti?
Sabina si
Sabina spune:
pe net n-am reusit sa ma dumiresc in legatura cu IOMC.....
Sabina si
Alinutzaa spune:
Eu l-am facut la Giulesti. Doctorita mea mi-a dat un fel de...trimitere pe care scria ce analize am de facut (ca eu am facut mai multe, nu doar triplu test). M-a costat 450.000 lei (daca tin eu bine minte) si rezultatul a fost gata cam intr-o saptamana.
21+ 
brazuca25 spune:
IOMC are un formular tipizat pe care medicul ginecolog il completeaza pt a putea face testul gratis. Nu stiu daca toti medicii au formularele astea, dar ai putea sa te duci sa faci tu rost de el de la IOMC si sa il aduci apoi completat (eu asa cred).
Recoltarile se fac dimineata pana in 10.30, nu stiu daca in fiecare zi, dar parca da.
Eu cred ca este de incredere, pt ca multe mamici de pe forum au facut acolo. Doar pt ca e pe gratis nu inseamna ca nu sunt bine facute. Experienta cea mai mare la astfel de analize acolo este. Nu ca le fac reclama, ca m-au gaurit in 3 locuri sa nimereasca vena, dar macar analizele nu le fac tot asistentele de la recoltare.
21+
David Gabriel
poze
crinuta spune:
Problema s-ar pune intai daca merita sa ai incredere in aceasta analiza, si apoi in ce laborator ai avea incredere, si raspunsul meu ( fiind patita) este sa nu ai incredere in aceasta analiza.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm