Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
asiza spune:
Bravo, Ingerasa, felicitari pentru ca incapi in hainele de dinainte de sarcina!!!! ...Pana la urma folosesti si crema anticelulita pentru masaj sau ai ramas la Sanosan?......ma bucur ca ai vesti bune despre Maya!!!
Panaa, Ana e mai mica decat Denis...si si noi va trebui sa luam antibiotice si am intrebat azi daca e nevoie de internare si mi-a spus ca nici vorba...i le administrez eu oral, acasa...aaa...acuma vad ce scrie si Ruxandra..si are dreptate. Daca-i pune branula de ce sa nu va prezentati voi la spital pentru administrare antibiotic...ca e un chin sa stai internata..cel putin eu am oroare...hai ca poate nu e nevoie sa va internati...
Laura13, bafta maine la vaccin...
Dbunny, ...
bebinuta, fost la ortoped...control de rutina...totul e ok...
Alex, ...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
roxanica2006 spune:
ufffff, suntem tare , am uitat sa uram lma sarbatoritelor. deci, din categoria : "mai bine mai tarziu decat niciodata" :
LA MULTI ANI, TONITA!! DAVID TE IMBRATISEAZA TIMID SI-TI SARUTA MANUTZELE!!1
LA MULTI ANI, ANCA!!!
Laura, bafta la vaccin!
Am 4 luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
asiza spune:
Dooooniiiiaaaaaaaa, n-ai mai predat scutecul cam de multisor la schimbul de tura!!!! Ce faci???? Pe unde bantui????
Deeesiiireeeee, hai ma....pleaseeeee....
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
roxanica2006 spune:
Danita, si eu am auzit numai povesti horror despre celebrul danonino, asa ca sunt hotarata sa nu-i dau lui bebe cand va veni vremea... Citeam pe undeva, pe forum, habar nu am unde, ca exista la domo ceva masinarie de facut iaurt in casa. Acum , personal nu cred ca e absoluta nevoie sa pregatesti iaurtul in casa, dupa cum zicea Ruxandra unul cu termen de valabilitate redus, cred ca e ok.
asiza, am pierdut eu ceva ??? de ce trebuie sa ia Denis antibiotice?
Panaa, ati facut analizele, a iesit pacatoasa de infectie, da sau ba? sper ca ba.
Vazut motanorata si iepurata, placut enorm!
Noapte buna!
Am 4 luni !!!
poze David Mihai
asiza spune:
Nu, Roxanica, n-ai pierdut nimic...n-am spus eu...trebuie sa ia preventiv, pentru eventuale infectii urinare deoarece sapt. viitoare facem o analiza care necesita asta!
Noapte buna, fetili...
roxanica2006 spune:
uf, multa sanatate, bafta la analize, sper sa iasa totul bine.
noapte buna!
Am 4 luni !!!
poze David Mihai
anateo2004 spune:
buna dimineata!
laura,cred ca dr ti-a recomandat firma Nutriben,sunt ok,eu ii mai luam teodorei,au si pireuri de fructe bunicele.
dandusa,imi pare rau ca va trebui sa staiti atata timp departe unul de celalalt,de fapt cred ca cred ca cel mai greu e pt sotul tau pt ca va pierde atatea etape frumoase din viata Crinutei.asa ca filmeaz-o cat mai des.dar fruntea sus,uite asa avem noi ocazia se ne cunoastem mai repede
paana,si eu cred ca poti aranja sa nu va internati,branula e o metoda f eleganta,trebuie sa mergeti doar din cand in cand sa o alimentati.
si acum referitor la iaurt.deci se introduce mai tarziu oricum dupa 7luni.nu recomand produsele danone-mai ales danonino care este plin de coloranti-au termenul de garantie mult prea mare,si in plus eu stiu cazuri de copilasi care au facut diaree de la el.cel mai bine ar fi sa il faci in casa,dar recunosc ca nu am prestat niciodata.dar i-am dat asa cum a zis si ruxandra iaurturi simple cu termen scurt de valabilitate.
branzica de vaci,eu la incepuit i-am facut din lapte praf-din bebelac pe care il primeam gratis-api sin lapte de vaca.dar cred ca ar trebui sa fierbi laptele chiar daca e UHT.din comert nu se recomanda branzica pt ca uneori e facuta din lapte nefiert.
ralumat,m-ar interesa si pe mine dr-ul care are competenta si in homeopatie.poti sa imi dai mai multe info,pe PM?
anateo2004 spune:
tot eu sunt.am dat enter si mai aveam ceva de zissi nici nu am mai apucat sa fac corecturi.
raluca,ti-am dat PM.daca vii la targ da-mi bip.
fetelor mai lasati curatenia,mai ales geamurile,cautati pe cineva sa va ajute.
dianocica spune:
f f scurt, ca avbem treaba...si noi venim azi la targ. cine mai serveste?
_
diana si david din 03.12.06
Raluca_u spune:
Diana am vb cu Ana mai inainte si noi mergem pe la 11.30
ieri am vb cu m_monique si mi-a zis ca si ea merge.
sper sa ne vedem.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.