Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ce sa-nteleaga aelita ca nici io nu mai pricep ce am zis.... lasa ca revin...
donia de la offspring as recomanda un staring at thr sun.

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna dimineata!
bebyta, imi pare rau ca ai pierdut lapticul; inteleg perfect prin ce ai trecut.Deocamdata e bine, am suficient lapte.Ieri am apelat la formula pt. ca n-am avut timp sa ma mulg, si oricum, nu as fi avut destul lapte pt. 2 mese cat a avut nevoie copilul in perioada in care am lipsit.Si...parca-parca isi revine si lapticul din sanul cu probleme.
Donia, multumesc pt. raspuns si pt. acel link.Dupa ce am vazut pozele respective m-am linistit complet....ce culori ciudate poate imprumuta uneori lapticul!:
dianocica, am terminat demult Galactogilul si nu, nu l-am intrerupt brusc; am luat din ce in ce mai putin pana la terminare.Am comandat alte 2 cutii, dar inca nu le-am primit.Oricum, sper sa nu mai fie nevoie de el, o sa le pastrez pt. o eventuala perioada de criza acuta.
roxanica2006, problema e ca...e cam multa partea apoasa in acel san, inca n-am reusit sa dau de lapticul consistent.Dar azi dimineata parca e diferit, cred ca o sa-si revina pana la urma.E bine ca macar nu e chiar apa, e grosut....chiar daca e galbui si arata cam ca si colostrul.
Sper ca am raspuns tuturor si va multumesc pt. incurajari si sfaturi.Am scris in mai multe etape si nu mai stiu daca am cuprins chiar totul.
Fetelor, ce sa fie cu bebele meu? Inainte dormea si 3-4 ore noaptea intre reprizele de alaptat.Dar 2 nopti la rand s-a trezit din 2 in 2 ore ca sa pape.La un moment dat, rapusa de oboseala m-am gandit sa-i dau o masa de formula, crezand ca nu-l satura lapticul meu, de se trezeste asa des.Dar, surpriza : la 2 ore si jum. s-a trezit din nou. Bine, noaptea trecuta a dormit ceva mai bine, prima data s-a trezit dupa vreo 4 ore, pe la 2.30....apoi iar pe la 6.30.Sper sa fi revenit la "programul" initial....ca si ziua facea cam la fel zilele trecute si m-a epuizat.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Ma intreba cineva daca bebe ia bine in greutate...
Pana acum a luat destul de bine, chiar daca aproape de limita minima.S-a nascut cu 3,8 kg, la o luna avea 4,700, la 2 luni - 5,6 kg, la 3 luni - doar 6 kg, dar a luat 500 g in saptamana urmatoare; iar acum 10 zile avea 6,700 kg.Merg luni cu el la medicul pediatru, sunt curioasa cat o fi luat in cele 10 zile.Joi facem vaccinul de 4 luni, am ceva emotii in privinta asta.Dupa cel de la 2 luni, in afara faptului ca a facut o data febra 38,5 (cu tot cu supozitoarele Eferalgan) si a plans vreo jumatate de ora, a dormit mai tot timpul; chiar si noaptea.Sa vedem cum o fi dupa celalalt...sper sa fie bine.
Bebicii vostri respira bine la 4 luni? Al meu aproape in fiecare zi are un fel de haraiala sau suierat, nu-sh` cum sa-i zic....dar la plamani nu are nimic si nici n-a avut vreodata.Medicul pediatru zice ca e de la secretii (cele nazale, banuiesc), cu toate ca nu prea are el mucisori; cel putin nu lichizi.Mai are niste cojite sau ceva mai solid, dar il curat cu Sterimar.Cu toate astea, nu se schimba mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by nana72

Ma alatur si eu voua ca de multicel nu am ami scris dar nu mai pot. Fetita mea face aproape 5 luni si nu vrea cu nici un chip sa pape supa de legume. I-am dat si piure de morcovel separat si amestecat cu supica , degeaba. Si mai nou nu vrea marul. pai ce sa-i mai dau. dar stiti ce face? tipa pur si simplu. Cred ca-i place sa se auda. Nu tipa de durere sau de foame ca rade daca ma apropii de ea dar tipa de se aude din vecini. ce sa ma fac, innebunesc. Mai am un baietel de 9 ani si facem si lectii si de toate (piata, spalat, calcat, curat) in casa ca suntem singurei toata ziua... mor nu mai rezist. Sunt obosita la maxim.Citeam de soacre... sunt la fel toate zic ca-s foarte ocupate si ca le e dor dar nu vin cu saptamanile... Gata m-am usurat, m-am vaitat destul. Dar macar de as rezolva cu aceste tipete ale fetitei, pana acum gangurea intruna dar acum tipa tot timpul. CE SA FAC??? E NORMAL SA TIPE? gangureste si tipa. vedeti ce fac... am atata treba dar le-am lasat balta si stau pe forum, haios nu?
nana vaicareata

Si Alexuta a avut o perioada de tipete de simteam ca-mi trpidau creierii in cap, dupa cateva zile i-au trecut, acum tipa doar cand se bucura sau cand nu-i convine ceva!Cea mai dura faza a fost cand au venit niste prieteni cu copii pe la noi (copii de 10luni respectiv un an si 4 luni) si cand s-a pus Alex pe tipat de bucurie cei doi (baietei) s-au pus pe plans!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

bebyta multumim de cafea, a fost buna
Donia, Marani pt raspunsuri
Dianocica no las' ca-i dau io lui numai sa mai indrasneasca sa plinga.
Ralumat utile informatiile despre cereale
Asiza,Yagmur v-ati culcat tirziu din cauza lui Banica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

aelitooo, e asa cum zice dianocica... daca te tot mulgi se produce mai mult lapte, dar de consistenta mai scazuta si devine mai apos... de aia dc sofia suge 100 ml e ca si cum ar fi mancat de fapt 50 ml de consistenta mai buna, si poate ca de aia nu pune in greutate
eu zic sa nu te mai mulgi asa de des, adica sa nu te mai mulgi chiar dupa fiecare masa, si o sa vezi ca lapticul devine mai consistent si sofia o sa se sature mai bine si o sa-si largeasca intervalul dintre mese, si implicit o sa ia in greutate ... dc sofia suge numai laptic mai apos, se umfla stomacelul, dar de fapt ca si aport nu este suficient si poate de aia nu ia in greutate

of, sper ca am fost explicita, ca n-am apucat sa beau cafea azi
ieri am avut o zi de pomina, nu am iesit afara ca ploua torential si Oana a fost turbo... m-a terminat, a dormit o ora adunata toata ziua, va inchipuiti ce maraita era seara si ce greu am culcat-o (mi-a luat aproape 3 ore) .. si asta chiar acum cand e sotul plecat ...
azi la fel, ploua de mama focului, nu stiu ce o sa fac cu ea ... cred ca o bag in masina si ne invartim prin tm
la toata lumea

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Salutare...eu astept sa se trezeasca tati si Alexuta sa mergem in vizita la niste prieteni!!!M-am aranjat, m-am motat, m-am makiat cred ca o sa aibe barbatu-meu un soc cand ma va vedea! Mai e culmea ...doarme asta mica de 2 ore..nici nu misca si in timpul saptamanii scoate untul din mine!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Na, ca asta-i dreptate?? Ieri cand sa plimb eu copilul poua si ploua. Si tot ploua. Da eu, mama eroina, nu m-am lasat si-am iesit pe siroaiele alea sa aerisesc copilul. Echipata, lalala... Nasol era c-aveam mainile ude si era destul de racoare.

Si acum, cand a iesit cu tati nema ploaie. Ba chiar o idee de soare printre nori. Pai dreptate e asta?????

Oricum, ieri parcul a fost numai al nostru. Mai era o pereche de amorezi, o tanti cu doi catzei si inca vreo doi nenici. Si noi doi sub ploaie. .. de fapt Grigore era sub copertina de plastic..

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ma duc sa deschid capitol nou, ca apoi se aglomereaza treburile.

va

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Sunt tot Ruxandra.. pana una alta vreau sa v-anunt ca pe-aici chiar a iesit SOARELE.

NU MA MAI JOC!!!!!!!

Mergi la inceput