buna fetelor, vreau sa va intreb, cum ati nascut? si de ce? eu am ales CEZARIANA(la cerere), de ce? cred ca de frica, de fapt mai mult ca sigur.
vraeu sa zic si ca dragul meu dr. la care am umblat timp de 9luni,m-a lasat balta chear in seara mult asteptata. Spunindu-mi (la tel) pt ca pina atunci toate megeau struna, NASTE CU CINE VREI. Ei uite asa am ajuns sa nasc cu cine era in tura atunci,platind 5ooe,dar nu asta e problema, problema este ca pute-a sa-mi zica de la inceput si nu mai dadeam lunar o gramada de bani,doar pt a avea un dr.in care sa am incredere. Acum asta e, important este ca suntem bine si eu si piciu meu
. au trecut 11 lini de atunci si nu am nici o problema cu operatia, dupa mine le-asi sfatuii pe viitoarele mamici sa opteze pt,CEZARIANA. PUPICII
Buna,
Si eu am nascut tot prin cezariana si sincer nu mi-a parut rau nici o secunda.
Eu ma stiu e mine...la durere.....lesin. Am vorbit cu medicul meu care mi-a zis ca este la alegerea mea cum nasc. Am convenit sa nasc prin cezariana doar ca m-a lasat pana s-a produs inevitabilul.....s-a rupt apa.
Pe la ora 7 dimineata s-a rupt apa....pe la 8 eram deja la spital....si binenteles ca au inceput contractiile alea dure.
Doar pe la ora 11.30 am intrat in sala de operatie (si asta dupa ce s-a dat alerta de urgenta ca se constatase ca sarcina este pelviana).
Vreau sa iti spun ca in alea cateva ore cat am avut contractiile ma desfigurasem de durere. A venit mama la mine in salon si vroia sa plece ca nu m-a cunoscut de cat de desfigurata eram. Sincer.....am zis ca nu mai scap. Am zis saru-mana bodaproste cand am intrat in sala de operatie si mi-au pus masca pe fata.
Dupa operatie...nu pot sa zic ca am fost ca o floricica dar.....a fost mai bine decat daca as fi nascut normal.
O zi buna
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut