Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alinuk, salina ma bucur ca va place invitatia noastra.
alinuk fotografia nu e nici prelucrata si nici nu am dus copilu' la salon ci i-a facut mami muuuulte poza ca sa aive de unde sa aleaga si apoi cu un programel am facut colajul si am scris pe poza. am pus poza pe un stik si l-am dus la un centru foto si am scos poza pe hartie mata. si cam asta e povestea. noi suntem fff incantati de ce a iesit si multumiti ca le-am facut noi asa cum ne-am dorit.

La multe lunisoare sarbatoritilor de azi!!!

merg si eu la baby expo azi dar cu sotiunea si cred ca ajungem dupa 3.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

neata la fete,

Albinutzzo, am gasit infarixul cu 2mil 100mii , la pontul lui Gio, aici, in Dr.Taberei, la o farmacie de cartier.

Marinar, suuuper invitatia, ce sa mai vorbim.Iar Emma e...vreau si eu o fetitttta!!!

Raportam un bb taaare cumintel, s-a trezit la 7 azi si pe urma la 9 si un pic, acum picoteste iar...azi am zi de dat consultatii..verisoara mea a nascut ieri la Euroclinic un baietel si tre sa ajung la spital, tre sa ii mai zic ce-am mai facut si noi in primele zile, ce am mai invatat de la voi...sa-i fie mai usor..pe urma sa ma duc cu matusa mea acasa la ei sa-i zic ce sa spele si sa calce, din astea..pe uram la curs la 6..o sa fiu rupta diseara, noroc cu buni, cred ca i-l voi pasa pe Andrei la noapte.

ce zi draguta, tre sa ies cu bb afarica mai tarziu,
o zi buna
pupici

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetele, pe Eurosport e patinaj artistic masculin-proba libera.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

'Neata!

La multe luni sarbatoritilor de azi!

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!

Da Ivona- si noi tot pe 14 facem botezul. Multe botezuri vor fi atunci...tu, adela, marinar, alinuk - se mai inscrie si altcineva? La noi va fi un botez in familie si intre prietenii apropiati - mai mult de 30 de persoane nu vom fi.

Marinar - foarte frumoasa invitatia.

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Hello
Ma bag si eu la un BABYEXPO dar sambata. Sotul meu voia sa plec de maine sa dorm in Buc dar nu am nici o tregere de inima sa ii las atat timp singurei, nu ca nu s-ar descurca.
Dar ma trezesc sambata pe la 4-5 ora de masa ma fac pachet si tai-o nene spre bucuresti. Ajung pana la 10 cand deschid aia. La ora aia aper sa nu fie prea multa lume. Daca nu ma tin balamalele sa ma intorc tot sambata asta e, dar stiu ca il las pe Bila ca ta-su nu cu bunica-sa ce eu de acolo banuiesc ca s-a imbolnavit

Asa ca va astept la un BABYEXPO sau bem o cafea undeva mai spre pranz? Care se baga?

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ma ce faceti.
am citit ce ati scris si vad ca radeti de mine... pai si ce , ma daca am un dor asa sa stau de capul meu si sa nu ma bazaie asta mica...mai rau e ca a invatat sa se trezesca de la 5-6 - atunci cand somnul meu e cel mai dulce... eu mai bine ma trezesc de 100 de ori noaptea dar sa ma lasi sa dorm dimineata ...
si la munte ce daca vreau? pai eu eram invatata fiecare 2 saptamani ori eram la slanic moldova, la brasov, sinaia si acum stau in Galati... nu am mai vazut iesirea din oras de o vesnicie.

asa, noi raportam o dimineata mai agitata ca mata nu stiu ce dumnezeu a simtit dar se cere afara de la 10 ziua, nu a mancat, nu doarme se foieste se plange, ... se linisteste numai daca ii pun caciulita (semn ca o scot afara) - deci vrea hoata afara de la ora asta. Dar nici asa, ca daca o scot afara de dimineata - dupa masa o aduc acasa si incepe sa motaie ca vrea baie.... belea ma cu copii astea pana o vad mai maricica mi se pare o vesnicie

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Maine cine merge la BABAY EXPO??
Ca azi avem programare la eco sold pt IArina si nu ajungem...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LIUDA, cum sa radem de tine, ca doar ne esti draga , dar tu care de-abia asteptai sa nasti, din noiembrie ai luat-o tare ca pe tine nu te prinde sfarsitul anului, ai fi vrut sa fii in locul meu, cu bebe mic si cu saptamanile in spitalul asta imputit? Las' ca e bine, si al meu se trezeste pe la 6, se mataie nonstop, atunci il pun in carut si tace. Fiecare cu metoda lui, nu merge o reteta pentru toti piticii.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai, cum sa imbrac fata afara?
mi se pare cald,
oare in bady, si un custumas mai grosut o sa-i fie frig? la noi sant 20 de grade, fara vant... chiar e bine. invelita cu paturica in carut?
eri erau 23 si cu vant infernal si oricum am scos-o ca nu avem alta solutie, pai pacat sa nu o scot, ca nu degeaba ma opintesc la carut cat jeep-ul... macar sa fie si el bun de ceva... de vreme proasta.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Hai sa va povestesc aventuri de dimineata.
S-a trezit la 4.30, i-am dat sa manance si pe la 5 eram in pat.
La un mom dat a inceput sa se mataie si odata il vad pe tati ca se da jos din pat, am zis ca e 7, ora lui de trezire. Am mai motait eu ceva dar se auzeau plansete din interfon, am zis ca a plecat tati si el a ramas plangand. Ma dau jos din pat bombanind ca.... stiti voi si cand colo, ce sa vezi: ei doi stateau la povesti ca era 6.45 si asta micu radea incontinuu ca prostu, se uita la tine si radea, sau radea de noi ca ne-a trezit de dimineata.
Asa ca pe langa programul de lins manute ( a descoprti si dreapta) avem si program de ras. Dar numai dimineata.

Ma enerveaza vremea asta idioata ca e cald afara dar e cerul asa inchis ca nu imi arde de nimik. Si culmea ca asta micu doarme dus. Tot de la vreme.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput