Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (172)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu fac clatite la domnul sot si el il culca pe Marco.
Moni acelasi lucru am facut sui eu cu marco azi, dar prin cantec...si repeta dupa mine.
L-am invatat sa arate cati ani are, e mortal cum intinde mana si ridica un deget .
Si cand l-am intrebat daca mergem la baita si-a ridicat bluza, vroia sa se dezbrace.
Incepe si copilul meu sa fie receptiv la ce-i spun.

Unde sunteti toate?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Voi le dati ciocolata la spiridusi? Eu ii dau dar doar alba cate un pic... neagra le dati?
Ursulino pai pe la 6 am vrut a iesim.
Giova Marcolino , chestia cu un an am sa o invat si eu pe Iarina.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am culcat-o pe Diana.Inainte conta si acum tot conta
GIOVA bravo lui Marcolino si ce fain ca ai voce: la cat ii place Dianei muzica,as face minuni cu ea cu metoda ta

Eu i-am aratat azi si pitici ,ursuleti si alte cele (din care am mai multe ) grupate cate doua,trei,patru etc. si i-am aratat pe degete unu si doi si apoi catre oratanii: aci e unul, aci sunt doi pe urma i-am numarat piticii si extraterestrii aia care sunt patru ...
Ma rog incerc si io : pe degete mi-a aratat doar ieri "unu" ,azi nimic ... il tot tragea pe Mutulica de urechi - nu l-a vazut demult ca erau in cutie sub patutz de-o vreme ... Eu ii mai repet cand imi aduc aminte (cel mult odata pe saptamana ) dar cred ca deja pricepe cat de cat,ca daca ii zic de exemplu "adu ursuletii aia doi",ii aduce pe amandoi ,de fapt daca stau si ma gandesc bine,cred ca asa facea si pana acum . Noa, io macar incerc Pana la urma invata ea si matematica
URSULINA ce-a mai facut azi Raisa - exceptand sughitzul ?
ALI sunt curioasa sa vad filmul cu ceapa,dar n-am apucat,sper sa reusesc in seara asta.Eu i-am data ciocolata normala,cat un varf de unghie odata ,ar vrea ea mai mult,dar e a mea
Hai ca mai am de stampilat bilanturi,de listat de ... de-astea

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In timp ce scriam primul mesaj...Marco era in lumea viselor.
Ali eu i-am mai dat alba, Kinder, Milka, dar nu in cantitati mari. Ii place tare mult.

Ma duc si eu in pat, ca toate oasele si muschi ma dor...ma racesc rau....
Ii dau lapticul prin somn, ca la ora 20 mi-a mancat ciorbitza de legume. Poate asa-l bea.
Pe maine.
Noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Apropo de laptic ,nu-l vrea delooooooc de cand e racita Dar papa zilnic cascaval,azi branza proaspata de vaci,cand avem si branza topita si iaurt - acum nu prea mult,sa nu ii faca acid,ca ia medicamente. In rest bea doar suc si apa.
A! Si ii mai face mami gris cu lapte din cand in cand.Sper sa compenseze cat de cat laptele meniul asta.
GIOVA noapte buna si sa nu te racesti si tu

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Ce-i cu linistea asta?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Lumea doarme, Moni. Si eu vad o leneee, ma zac si ascult muzica pe yahoo.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Ursulina ce mai e treaza, asta daca nu cumva s-a culcat si a lasat compu deschis.

Mergi la inceput

Eu vad 9 sectante treze (pe mess),nu mai le pun si pe alea ascunse dac-or fi
Da' ma rog:doua idle,una iesita,doua nu mai intra p-aci (una n-are timp,ailalta n-are chef) ,tu asculti muzica,Ursulina bantuie pe alte forumuri asa ca nu prea mai ramne mare lucru.Deci pot plec la nani.Mai pap un pic de cioco,citesc presa si mailurile restante si ma duc si io dupa aia.

Mergi la inceput

Lui Vladimirescu ciocolata ii mai lipseste.

Mergi la inceput