Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (172)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Atat a butonat Diana la TV pana a pus pe ... box .Si culmea,s-a asezat in bouncerul facut fotoliu si se uita la box sunt doi de culoare Pacat ca a inceput reclama asa ca deja s-a ridicat ..
Dar a inceput iar ... si iar se uita: asta e culmea culmilor ... s-a pus iar jos si se uita la box
Ea care nu se prea uita la TV
Acum s-a ridicat de acolo si s-a pus in caruciorul de papusi ,da' tot cu ochii pe TV

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Am intrat si eu asa in tracat, ca de maine, poimaine nu se stie cand mai vad eu net-ul la fata. Ma mut in alta parte, unde nu cred ca am internet, asa ca pana ma cadoriseste barbatul cu Zapp din ala nelimitat, mai e de asteptat. MA si ia groaza cand ma gandesc ca trebuie sa impachetez, despachetez, ca de mutat muta barbatul cu fratello si inca cineva. . Ce sa fac? Saptamana viitoare sunt Floriile si ziua lui Radu, apoi vine Pastele. Trebuie acum musai sa ne mutam, ca nu mai apucam.
Mireluta, sanatate lui Dani.
Dana, ma bucur de taticul tau ca e mai bine. Si vad ca tare bine a luat in greutate Roxanica.
Despre Ana? Ana stie unde e bebe si-l pupa, cand nu-l loveste. Are tot felul de idei in cap, nu prea am timp si energie sa va spun cum reuseste ea sa ma sece de energie.
In alta ordine de idei, alte solutii de dezvatat copilul de lapte noaptea, in afara de ceai, mai exista? CA a mea bea ceai de rupe (cand bea) si la putin timp, tot lapte cere! Si acum in loc sa-i dau lapte de 2 ori pe noapte, ii dau si ceai de n ori, doar doar o renunta la lapte!

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE imi pare rau ca n-o sa ai net,sper sa iti puna repede.Cat despre lapte/ceai ce a zic - eventual sa ii dai mai multe lichide ziua??? Alte idei n-am

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bee, foarte probabil ca micuta va ramane cu aceasta nevoie de lapte noaptea. Cunosc o fetita (face 3 anisori in mai) care bea 2 bibe mari/noapte, dar ziua sa nu vada lapte. Este un copil extrem de echilibrat, cuminte, duuuulce etc. Si totusi... bea lapte noaptea. Asta este treaba. Noroc ca sta cu bunicii pensionari, care sunt dispusi la orcie sacrificii.
Dana, ma bucur ca tati tau este bine. Sanatate multa. Si eu am trecut prin aceeasi operatie + cauterizare. Aia nu mi-a placut deloc. Ah, si tu sigur cunosti fetita, o cheama Daria, se joaca la leagane la voi. Are niste ochi rotuuuuunzi, mie mi-e tare draga. Bravo Roxanicii ca a luat bine in greutate si ce bine ca se impaca atat de bine cu Oana.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am pus poze cu masinutza si un filmuletz pt cele curioase sa o vada. E super, a meritat tot banii.
Pozele sunt in Album.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, faina masinuta ! sa o foloseasca Dani sanatos! Vad ca are si puscoci baiatu'.
Si unde o sa umble cu masina ? pe-afara sau in casa ? Ca e destul de voluminoasa.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Bee, cred ca va renunta ea singura la sticla la un moment dat. Zic si eu.

Anasol, nu cred ca au ce sa-i faca rau urzicile lui David. Sau poate acu pina lamuresti problema lui, ar fi bine sa astepti si sa nu-i mai introduci nik nou in alimentatie ?

poze Sabina

Mergi la inceput

Cind va aud ca mai vedeti si filme, fetelor.... Cum reusiti ? Ca eu ma duc sa ma bag la somn. Ori batrinetea e de vina la mine ori faptul ca mai mult de 7 ore de somn in 24 de ore nu prind .
Sabinutza se trezeste mai nou la 6.30-7 , bea niste lapte cam 100 ml si dupa aia tavaleala pina la 10.30 -11 cind se culca si mai bea vreo 150 de lapte cu cereale. Doarme pina pe la 12.30 si dupa aia pina seara nu se mai culca.
E ca o sfirleaza, eu numai privind-o cit merge ma simt obosita.

Hai ca ma bag la somn.
Pupicei

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

, am fost si noi putin plecati de musafiri pe la nasii lui Iarina ca era naspa sa stam tot in casa am stat vreo 2 ore ,acum danseaza pe Roxette sper sa se culce cat mai repede ca tare putin a dormit astazi.
Dana ma bucur ca a reusit operatia tatalui tau.
Anasol si zici ca iti place Prison Break? vezi ca a aparut si episodul 20 din seria a douaDar 24 ai vazut???????? e si mai tare... la Davidutul.
Mirela la Dani si sper sa treaca repede febra , iar tie bafta la operatie sa treaca repede si sa te refaci rapid.
Acina nastere usoara surorii tale si sa aiba un bebe sanatos si papacios.
Irina pai voi ati cam scapat de dureri de masele la frumusel.
Bee de la noi , sper sa ai net cat de repede.
Anasol eu stiu ca sunt bune urzicile ca contin mult fier,daca ii plac nu vad de ce sa nu ii dai.
Bianca ce mare e Jeepanul lui Dani e faina.Sa o stapaneasca sanatos...cred ca numai pe afara v-a avea acces.
Irinatunza la Sabinuta.

V-am pe toate.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Monica la Dia ...poate vrea sa invete ceva lovituri lasa sa invete fata detoate ca poate nu stie...Iarina fara sa se uite la stie multe lovituri.
Irinatunza noapte buna.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput