Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (172)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Moni am uitat ca voi sunteti toti raciti. sa va faceti bine sa te intalnesti cat mai repede cu prietena ta.
Anasol ma bucur ca David e mai bine. sper sa fie ok rezultatele testului.
Cu ce se mananca filmul asta?
Cata si cum rezista Bia o zi intreaga?
Nu e bine sa doarma prea mult, dar nici asa putin.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anasol spune:
giova-Lincoln Burrows este condamnat la moarte pentru o crima pe care nu a facut-o.
Fratele sau se hotaraste sa il salveze si intra de buna voie in inchisoare (in aceeasi inchisoare). Dar are un plan foarte bine pus la punct cum sa evadeze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
acina spune:
Giova eu nu cred ca Marco are ceva ca doarme asa de mult si pe unde apuca , la cat de activ e el ziua mi se pare f normal sa faca asa.
Anasol ma bucur ca David e mai bine.
M-am hotarat azi il iau pe al meu sot de mana si la dr cu el ca e bolnav de 2 sapatamani si ieri era ca o floare numai in bluza pe vantul ala.daca mi-l intorce pe Andrei la tuse si raceala nu stiu ce ii fac ...
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
asteryaro spune:
Hello si de la noi si bine v-am gasit.
I-am dat de cateva ori lui Razvan danonino branzica + fructe si nu i-a priit, pe omoplati a aparut ceva ca un fel de urticarie. Am verificat si de acolo era, asa ca am sistat, cu parere de rau, caci ii placea rau. Si cu exceptia Actimelului + Nutriday, nu-i merge nimic de la danone, pacat.
Caciulita in casa nu - exclus. Cand era mititel, da, uneori, era friguros apartamentul vechi, aici este super bine iarna. In casa sta in bluza, pantaloni si sosete + ghetute. Afara body, strampi, pantaloni, puloveras, geaca si caciulita. Si noi avem o mica problema cu circulatia periferica, dar nimic grav.
Azi n-am iesit, a fost urat, vant, ploaie si noroi implicit. Ufff, e greu in casa. Poate ne scoate tati putin cu masina pe la ceva magazine, sa vedem.
Bianca, si eu sunt de parere ca uneori arunci cu secretiile nazale-n fasole, ca sa zic asa. Poate ca nu esti fata rea. Dar cand cineva iti tot indeasa in gat propriile-i idei... si-ti spune ca e bine doar ca el, ti se cam face lehamite. Poate ca faptul ca esti la al doilea copil te face sa te simti superioara noua, dar nu uita ca pe aici sunt mamici si de 3 copii, si oricum, acesta nu este un criteriu de evaluare. Fii si tu mai toleranta si cooperanta, chiar daca nu esti de acord cu mine (sa zicem), si nu mai sari la gat, nu-i elegant, si doamnele nu fac asa, ok?
Am pus un ghiveci de legume la cuptor, sa vedem ce-o iesi.
Si pe mine ma bate gandul sa merg cu Razvan la psiholog. Nu stiu de ce, dar fetita cu care ne plimbam il sperie si-l face sa plangaaaaa, doamne-doamne. Ea mititica vorbeste cu el, chiuie de bucurie cand il vede, si el, prostutul, plange, si mi-e tare ciuda. Trebuie sa aflu cum sta treaba.
Plus ca vrem sa mergem la Grigore Alexandrescu, la o evaluare completa, ceva echo, si mai vedem noi ce.
In rest, toate bune. Oboseala multa, de fapt pe mine ma dor picioarele rau de tot + coloana.
Hai ca mai vin, daca pot, normal.
Pupici la pitici, mamici si burtici.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
cosmi1975 spune:
fetelor ce va venii ?????cu copii la psiholog????????????? doamne fereste ...ce as i faca psihologul????????? ca de vb nu vb de colorat nu .....
poate vreti la neuropsihiatrie infantila ...dar nu cred ac va zboara aia pe usa ...zice ca voi tb sa fiti consultate
daca ati vedea ce copii merg acolo...............nu v ar mai tb evaluare niciodata

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
cosmi1975 spune:
si credeti am ca stiu ce spun .....sper sa nu va suparati , va rog mult dar avem copiii absolut normali si sanatosi 
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Giova spune:
Anasol mersi de explicatie.
Acina pai du-te cu domnul sot, ca e cam mult 2 sapt. asa trag si eu de-al meu...ca nu vrea pastile, vizite la dr., nimic.
Astery nu ai febra musculara dupa electro? ca eu am putin...si cica se face. Imi zicea o prietena care a facut.
Poate lui razvan nu-i place de fetita aia, ce sa-i faci, se mai intampla.
Si la noi e urat, noroi. acum vad ca s-a inseninat. sper ca maine sa fie frumos, ca mi s-a urat de 2 zile de stat in casa.
Lui marco i-a prins bine, ca si asa era putin cu muci.
Cosmi ai dreptate, dar vezi tu...suntem toate niste disperate, care la cea mai mica chestie fuga la dr. asa o fi la primul copil...la urmatorii iti intri in mana si nu mai bagi orice nimic in seama.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
asteryaro spune:
Am pus poze noi, incepand cu 12 martie, pana azi (parca) aici:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=122609&cdate=20070312&ctime=103913.
Si mi-am amintit inca ceva. Bianca o sa crezi ca sunt carcotasa, dar... mai demult spuneai ca tu n-ai ajutor deloc din afara. Si cand colo, parinti, socri aproape, copii in we la ei... maaaai, ce viata! Plus Sandra, care-i marisoara. Eh, norocul tau, acum pricep ce si cum.
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
asteryaro spune:
Giova, sub 10 cm de sunci, nu simt fata nicio febra musculara, zau. Pai si Toanca zicea de febra, si io asteptam sa fac, cand colo... ioc. Nush ce sa cred, ca am avut intensitate mare, peste de 100 mA, e destul...
Mai Cosmi, ai si tu dreptate, stiu ca stii ce zici... in cazul asta renunt, sau ma duc pe mine la psihoclog. Stai linistita, ca nu se supara nimeni.
Sau...?
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
irinatunza spune:
Salutari !
Ali, pupicei Iarinei sa-i treaca bubita.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav