cabinet de masaj in Bucuresti

cabinet de masaj in Bucuresti | Autor: pineapple

Link direct la acest mesaj

Caut un cabinet de masaj, clinica in Bucuresti pentru sora care are probleme cu spatele din cauza serviciului. Vrea ceva mai mult medicinal decat de relaxare, ceva care intr-adevar sa ii ajute la spate, si nu am nici o idee ce ar fi potrivit.
Va multumesc mult pentru orice idee!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

in general toate centrele de remodelare corporala au si masaj de relaxare...si sunt o groaza....

iar daca vrea ceva mai mult sa incerce la ROMAR, stiu ca fac masaj pentru persoane care au probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Prin ce zona i-ar fii mai aproape. Eu zic sa nu mearga la saloane. Maseozele de acolo faca masaje de intretinere, anticelulitice, dar nu prea se pricep la masaul terapeutic. Mai bine sa mearga la un cabinet de recuperare. Eventual s-o vada si un medic. Poate pe langa masaj ii mai si un progran de kinetoterapie. Eu stiu cateva cabinete, avand in vedere ca sunt kinetoterapeut si chiar daca eu nu lucrez acum (pentru ca stau cu copilul acasa), ti-as putea recomanda cate ceva. De aceea te intreb in ce zona i-ar fii mai usor sa ajunga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

clarrice merci, ti-am trimis un mail!
Intr-adevar, un masaj terapeutic ma intereseaza, ceva mai mult decat pot cei dintr-un salon de masaj.

Mergi la inceput