***LA REDOUTE(11)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324116173&documentid=207607&categoryid=22916234&single=&hasNext=1&hasPrev=1 -frumos

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324105380&documentid=344706&categoryid=22919753&single=&hasNext=1&hasPrev=1 dragut,merge

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324097685&documentid=344706&categoryid=22919857&single=&hasNext=1&hasPrev=1 -am luat 162,ca nu erau pe marimi.Eu am 1,60m.Este imens si nici materialul nu-i excelent.

Inca un tricou Puma,care nu-l mai gasesc.Am luat marimea 40,tot imens e,cred ca-mi trebuia un 36.Plus ca materialul este subtire rau....

Acum pt pitic...
Celebrele salopete,set de2,mam luat 86,el are 85cm inaltime,sunt mici,cu vedere la glezna.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104023&documentid=201206&categoryid=22914122&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Inca o pereche de pantaloni,nu-i gasesc

Si trei bluze cu maneca lunga,din acelea care par mai grosute dar ,de fapt sunt subtiri.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Fetelor, urmatoarea mea comanda va contine 2 produse "solutions maison"...ce coduri stiti care sa se poata aplica la produsele astea...mai mult cadouri...

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

nu mergea pe safari, ca stau pe mac
am trecut pe firefox si merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Catutza cred ca maine sau poimaine vine si pachetul tau..uite ca si la Madachan a venit abia azi cel de pe 7 martie. Il iei sigur de la oficiul postal de cartier, cel de la Pantelimon e cel mare cu vama, dar la asta nu ai vama de facut. Parerea mea

cin baga un ochi pe Ma-reduc...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cin eu am luat geaca aia pt sotul meu. In Romania el poarta marimea L sau 48-50. Eu i-am comandar L pe site dar i-a fost maaare, asa ca a dat-o. Imi zicea ca se simte ca mascota de Michelin in ea .

Tania 10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Buna,fetele,acum am venit si eu de la serviciu,si curioasa sa vad daca mai merge codul dat de Jasmine,merge dar nu ca ieri,adica face o reducere,dar nu de 15 euro,indiferent de cate produse ai in cos!Verificati si voi,daca e asa!Eu am observat ca daca gasesc un cod bun si ma joc cu el cateva zile,apoi nu mi-l mai accepta,cei de la LR,cumva mi-l blocheaza,de pilda am gasit codul 17140,cu reducere 35% ptr. colectia PV 2007,acum cand il bag se blocheaza cosul,nu vrea sa-l mai ia!Codul Jasminei era super ieri,astazi la mine l-au scurtat,daca ma intelegeti.Zici,ca parca ar sta cu ochii pe mine sa vada ce coduri bag,si apoi mi le baneaza ei pe cele care nu le convin lor sa mi le aplice sau oi fi dat eu in paranoia!Boala grea redutita asta,se pare incurabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Tania, de-asta mi-era si mie teama, sa nu cumva sa fie mare geaca. acu am comandat-o deja. cred ca de ce mi-a fost frica n-am scapat. sotul tau e inalt? al meu e lat rau in spate si are mainile lungi...
Lorenza, si eu m-am tot jucat cu codul ala si azi a mers la fel ca ieri

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bai, sunt nervoasa de nu se poate, Sabine asta ori se face ca nu pricepe ori...

Ia uitati si voi ce mi-a raspuns:

Bonjour Mme Lavinia PALANCIUC,

Hi,

Sincerly sorry but if you claimed only for 4 items : 935 77818 size 86, 241 6662 size 86 and 237 5052 size 120, we do not owe you anything. These items have not been entered with the parcel n° 037 6292983 because probably they were not available. So, in this case, you have to reorder them online and to pay by credit card because at present they are available.

Best regards.

Adica daca mi le trebuie sa mi le mai platesc o data?!?!
Sa-i ia naiba! Sunt suparata foc

I-am scris acuma clar ca ba da, imi datoareaza toata comanda, ca eu am platit si n-am vazut absolut nimic de aia 83 de euro.

Mergi la inceput

Cin daca e pe-asa inseamna ca ai nimerit-o. Sotul meu nu e inalt, asa ca nu se poate compara, mai ales la maini. Lui ii era geaca f lunga la maneci, dar sotului tau s-ar putea sa-i vina turnata. Tinem pumnii!

Tania 10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Mamaaaaaaaaa, Lavi, ce nesimtire!!!

Tania 10+ &
bebemic

Mergi la inceput