Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Bine ai venit pe lume micuta Anna Issabel! Iti doresc tot binele din lume si sa cresti mare alturi de surioara si parintii tai.
Felicitari Alina!!!!!

Magda si Alex(3 ani si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fetelor,

Nu pot sa cred ca nu se stie ca a nascut ANDRA "un baietel de 3,9 kg, 51 cm, pe care il cheama Fred si e fratele lui Luca" . Sa-i traiasca baietii!!!

M-a sunat Petru ieri sa-mi dea vestea (primise mesaj de la Dani), io eram ocupata cu ala mic si n-am raspuns. Cand l-am sunat, nu mai stia de ce ma sunase. Pe seara si-a adus aminte si io, mi-am imaginat ca deja aflase toata gasca nostra.

Vad ca a nascut si Alinuta tot ieri. Ma trec toti fiorii. Alinuta, sa aveti parte de tot binele din lume!!!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Hei, ce vesti bune!!!!!

Sa traiasca cei mai "proaspeti" bebelusi, sa fie sanatosi si fericiti. Felicitari mamicilor si famililor lor!
Va asteptam cu vesti despre voi!

Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Felicitari mamicilor si refacere cat mai rapida! Sa va traiasca bebelusii, sa creasca mari si sanatosi si tot norocul din lume le doresc!
Asteptam relatari de la fata locului, referitoare la intalnirile de gradul intai.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor...

am intrat si eu pe fuga sa dau link la pozele de 1 mai la mare,

si cand colo, ce vad???

bebei nou - noutzi...

Alinutza si Andra, FELICITARI! sa va traiasca Anna Isabel si Fred, sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi si cumintzi!

in rest, scuze ca nu am reusit sa va citesc nici macar pe diagonala , sper insa sa recuperea si sa va mai raspund dupa aceea...

_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!

ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Felicitari Alinuta. Sa fie sanatoasa si frumoasa si mincacioasa.

Felicitari Andra. E uriasa Fred. Sa fie sanatos si mincacios. SI destept. Si frumos si sa-l iubeasca Luca.

Crisa: Ah... barbatii astia!!! Cum a uitat? Ca eram toate in asteptare cu nerabdare.

Mamicilor cu bebei noi sa va odihniti cit puteti, iar cind aveti timp sa ne povestiti si noua cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Felicitari ANDRA! Sa traiasca micutul FRED si sa fiti cu totii o famile fericita si sanatoasa. Va doresc tot binele din lume!

Magda si Alex(3 ani si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare din nou, dragele !

sa va mai povestesc si eu cate ceva despre baietzi, pana nu imi bag la loc nasu-n dosare pt cine stie cata vreme....

baietzii sunt ok, au inceput sa se joace din ce in ce mai mult impreuna. dintre activitatzile aflate 'in top (pitzinuca) sunt jocurile pe calculator, plimbatul cu bicicletele si pictura cu acuarele; pe role nu i-am pus inca pe nici unul, mi se pare un sport mai periculor. astept sa mearga bine pe bici, fara rotzi ajutatoare, si dupa aia mai vedem.
in plus, sper sa reusesc sa-l inscriu pe bogdan la tenis - si daca profu' va fi de acord, poate si pe tudor - desi la cat de mic si capos este, m-as mira sa-l primeasca!

despre mofturile la imbracat ce sa va zic, tudor cred ca e printre 'campioni' .... are vreo 2-3 bluzitze preferate, daca cumva alea sunt murdare sau ude, pe sarma, e jale pana reusesc sa-i dau ceva pe el: se jeleste, asta nu-mi place, ma imbrac numai daca.... (de obicei ceva legat de vreun joc la pc), sau ma duce la sertar sa-si aleaga el ce vrea. cu pantalonii stam si mai rau, ii plac doar 2 perechi si cum al treilea nume al lui este 'MURDAREL'... jale mare, ce sa va zic....

pufuletz eu incerc ca la ora 9.30, cand incepe scooby doo la cartoon (asa target mai zic?! ) sa fie gata imbracati in pijamale, cu cina servita si laptele baut, spalatzi pe dintzi si/ sau pe corp, si bagatzi in patutzuri. apoi se uita la tv la desenul amintit pana la 10, cand bogdan stinge tv-ul si max la 22.30 dorm! (intre timp mai cer apa, pipi, sa spunem rugaciunea, o poezioara, etc)

bibi in legatura cu dr pedaitru bun pt ianis, ti-l recomand pe dr nostru - ti-am trimis un PM.

gio - am incercat s-o votez si eu pe Eva, dar imi da eroare, nu merge... asa ca iti zic aici ca e o scumpa si ca am votat-o, desi cred ca votul doar aici n-are vreo valoare... poate doar sentimentala!

_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!

ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Dragele mele, sambata i-am facut programare lui Calin la dr. Stanciu. Am inteles ca are cabinetul pe str. Malcoci. Imi puteti da si mie un punct de reper?
Multam frumos!
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ALINA, ANDRA- felicitari si doi bebei sanatosi si mancaciosi!Va doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput