Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Hai burticilor tineti-va tare ca nu mai aveti mult si va tineti bebelusii in brate.

Mai Maadi cu peretii asta e i-au fircalit, dar mie jena de oamenii care vin in casa. Arata ca naiba .

S-a trezit Maria.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna fetelor,

imi pare rau ca am mai apucat sa va urez de paste, sper ca v-ati simtit bine, v-ati odihnit...

noi am stat in bucuresti, am pregatit bucatele specifice, si ne-am plimbat prin parc...

ieri am fost la tara sa il lasam pe andi la mama ca eu plec in tembuilding si val are deadline ptr luni la un proiect...

a fost super ieri la tara, asa de cald si misto, si azi cand am vazut ca e frig si ploua, m-am ofticat de numa' nu are si andutza mea noroc... sper sa se indrepte vremea

andi e si el cu muci, tuse, se vede cu ochiul liber amigdala dreapta in ce hal e de iritata, mai are episoade din astea cand parca nu aude, ii zic mai tare aude... ma gandesc serios ca urmatorul salariu sa il bag in analize si control general

andra - hang on baby!, mai ai un pic! santate pitului!

romana 74- sa va triasca zara!

romana simpla - hai ca mai ai putin de tras, in curand o sa mearga toti picii la gradi, si tu o sa te relaxezi la servici

marox - wow, l-ai vazut pe delon in realitate! mie imi place mult, eu cred ca e si el cam obosit ce sa-i faci, varsta... l-am vazut si in cateva filme atipice, la fel de misto joaca, plus ca m-am indragostit de el cand eram mica si l-am vazut in rolul lui zorro (ca si eu am fost fan zorro nu numai fi-miu)

va pupic pe toate, ma duc acasa sa imi fac bagajele

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

romana - si alex a avut o perioada in care isi manifesta talentul pe pereti, pina intr-o zi cind i-am curatat si am luat copilul in sedinta si i-am explicat de ce nu e bine si frumos sa scrie pe pereti. fireste ca n-a priceput sau n-a vrut sa priceapa, asa ca la prima ocazie i-am dat un buretel in manuta si am "pedepsit-o" spunindu-i ca pina nu e peretele curat cum era, nu mai are voie jucarii/carti/afara/prieteni etc...partea trista e ca "pictase" cu un marker permanent, care putea fi frecat pina iesea si untul din el si care fireste nu s-a sters. dar pentru alex a fost o lectie buna, si pot sa spun ca de atunci de foarte putine ori a mai avut tentative.

andra - mi-ai facut pofta cu "out of africa" asa ca aseara asta am vazut. eu si adi am fost acolo, chiar am vizitat casa in care a locuit Karen Blixen si atunci mi-am promis ca daca ma tine suficient punga, tare as vrea sa mai merg pe meleagurile alea...tare, tare frumos...

Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Alinuta - mi-ar placea si mie sa vad locurile astea, offf, ce frumos trebuie sa fie, m-ai emotionat la prima ora . Bine ca barbata-miu a plecat, ca si-asa a ris de mine cit m-am uitat la film si-am bocit pe-aici...cu cromozomul lui insensibil In alta oridine de idei, ma bucur sa aud ca si tu experimentezi aceleasi senzatii cu sarcina, nu si ca le ai, bine ca mai avem putin si trecem de la la

Madishor - stiam eu ca trebuie sa fie si ceva misto in Canada de se duce lumea acolo in ciuda iernii infricosatoare, desi nu ma gindisem chiar la un muzeu.... Cit despre uitatul la telenovele, ai grija ce-ti doresti, sa nu ti se intimple, eu asa am patit si acum mai am putin si fac 3 luni de stat acasa, la pat, uitat la TV si mi-a iesit si pe nas si pe urechi Desi cred ca "o zi" de uitat ar fi ok, numai ca "norocul" cind te loveste, nu prea face lucrurile chiar cum ni le inchipuim noi, eu ma gindeam ca daca as sta acasa din cauza sarcinii, as putea iesi macar in parc, la o plimbare scurta...si cind colo nici sa ma joc pe jos cu lego nu pot

Romana - te admir ptr rabdarea de a sta acasa atitia ani cu atitia copii si fara mare ajutor , eu desi imi propun acum sa stau dupa venirea juniorului si eu macar un an, nu stiu daca voi reusi...chiar ieri am stat cu Luca care e in vacanta si pina la 10:30 cind a venit mama la mine simteam deja ca-mi vine sa-l leg de calorifer si sa-l las acolo vreo ora: s-a trezit pe la 6:30, a plins ca vrea desene, ne-am certat pe tema asta, desi stie ca are program seara de juma de ora tot insista, n-a vrut sa manince mai nimic, s-a apucat sa se joace cu diverse jucarii, cum nu-i iesea ceva se enerva si spunea "fir-ar" pe care nu stiu de unde l-a preluat, apoi eventual plingea de-a dreptul ca nu reuseste, nu vroia cu nici un chip sa spuna "te rog ajuta-ma" ci prefera sa dea cu jucariile de pamint daca eu nu ma ofeream sa-l ajut, se tot urca pe mine, are o placere diabolica sa se cocoate pe burta mea desi i-am zis de o mie de ori ca nu e voie, stie ca e fratiorul lui in burtica, dar...Ma gindesc ca atunci cind vor fi 2 imi voi lua lumea-n cap si mai rau, singura speranta e legata de faptul ca atunci ma voi putea misca, si, sper eu, nu voi mai fi nici asa irascibila cum sint acum din acest motiv. Om trai si om vedea, dar 4 ani acasa cu copiii mi se pare ceva in pragul sanctificarii

Gio - mersic de incurajare, adevarul e ca m-a stresat informatia cu colul, de unde avea 33 si era putin, cind mi-a zis acum de 26 mi s-au umplut ochii de lacrimi instant. Cit despre dureri post-nastere, eu acum stiu la ce sa ma astept, ca la prima cezariana a fost horror, cea mai teribila saptamina din viata mea, si nici n-am luat calmante, nimic...Ce mai fac fetele, cum a fost cu ele in deplasare?

pup u,
Andra (AMR 5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Hristos a inviat !
Imi pare rau ca nu am reusit sa intru inainte de sarbatori, dar am avut foarte mult de lucru.
Noi de sarbatori am mers in ardeal la socrii, stam in Valcea. A fost destul de bine, doar ca drumul prea lung (pt. mine) si am stat putin. Alex s-a bucurat foarte tare. Ii place mult acolo. Are si multi prieteni de varsta lui. A fost pt prima data cand si-a facut probleme cu ce e imbracat. A vrut sa fie tot timpul foarte frumos sa nu rada copii de el. Si la nisip a vrut haine noi. De la iepuras a primit doar dulciuri bine plasate printre florile din curte. Hainute i-am luat inainte sa fie imbracatfrumos pe cand vine iepurasul.
A tot tusit si inca mai tuseste, dar nu am ajuns la antibiotic. Socrii erau raciti tare asa ca eu si Alex am luat oscilo preventiv.
La capitolul stat pantalonii pe noi ne putem lauda cu o pereche de bretele care isi fac bine treaba.
Azi a experimentat si Alex cu e sa scri cu creioane cerate pe mobila. Stia ca nu e voie, iar cand am intrat in camera a ascuns creionul. Sper sa fi inteles ca a ghresit tare si sa nu mai repete. Doar un perete avem scris, dar acolo au contribuit inca doi copii la o saptamana dupa ce am zugravit.
Marea mea problema legata de scris e la fetele de masa. Alex scrie cu cariocile si pe ele caci e prea mica coala de hartie. Din pacate nu se mai spala.
Kehleyr sa va fie de bine vacanta in Delta. Poate peste doi ani o sa reusim si noi sa mergem. Nu ati avut probleme cu tantarii? Poate ne pui poze.
Anamaria sunt frumoasa pozele. Pacat ca nu a fost o minivacanta mai placuta.
Ramona_74 felicitari pt noul membru al familiei.
Cam atat imi amintesc din urma.
Va pup si sanatate multa tuturor.

21+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Madishor: Eu nu la telenovele as vrea sa ma uit ci la emisiuni de genul "hai sa gatim asta si asta" sau "hai sa vorbim tot felul". De fapt as vrea sa mai fac si altceva decit sa am grija de copii. Andra a prins bine ideea. E mult 4 ani de cind stau acasa si mi-am cam tocit creierul. Sper sa ma reintegrez repede la servici.
EU tot vreau sa-mi schimb serviciul sa ma duc si eu la un servici unde se plateste mai bine, dar mi-e teama ca nu ma mai ia nimeni caci nici eu nu mai stiu ce stiu sa fac. Dar as invata repede ( sper).

Andra: Expresiile de care vorbesti ca le-a prins Luca sint de la desenele de pe Minimax. A invatat si Alin sa vorbeasca tot felul chiar si " fir-ar". Mai nou il aud zicind "iupiiii". Esti sigura ca se uita la desene doar seara? Ieri dimineata a vazut Alin un desen unde zicea cineva " piticanie". A inceput sa rida si sa repete si el. E ca o sugativa cind e vorba de expresii noi.
Cristi in schimb prefera sa se uite pe Eurosport.

Ha ca nu ma mai lasa Alin ca vrea si el sa scrie.
Sint ca termitele copiii astia.

pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Andra fetele mele - una nu mananca, face greva - denumita pocitania mica - iar celalta - nume de cod tero - are febra. Intr-un cuvant distractie totala.

acum pe bune, cu cat am stat acasa/in spital burtoasa, cu cat stau si acum cu ambele (si cand stau cu ambele stau ca e taisia bolnava si nu e la gradi deci stam inchise in casa), cred ca in curand fac orice numai gasesc eu un motiv sa dezertez. sper doar sa fie mai bine cand mai creste eva. taisia e parca dintr-un film horror, ce-i la gura ei nu pot sa va descriu, pe strada zice numai chestii de genul "uite o baba urata", "ia uite-l si pe prostul asta" - cred ca o sa mi-o iau o data.

madishor, vreau si eu muzeu din ala, eventual sa o las pe taisia vreo sapt pe acolo.

sper ca nu ma considerati mama denaturata dar chiar e o perioada destul de nasoala acum, eu sper sa treaca, sa se mai duca gelozia si la taisia, sa pot iesi cu ambele prin diverse locuri ca statul in casa tampeste. garantat.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

baaaai, eu am de gand sa mai incerc sa fac copil! nu ma speriati aa de tare!!!

gio, nervi de fier iti doresc!mi-e mila de tine! mamele voastre nu sunt disponibile?

andra, ma sperii cand nu dai semne de viata. saluta zilnic, ca sa nu ne dai emotii!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara! Pupici tuturor!

Gio, noroc cu tine ca mai am si eu curaj sa scriu cate ceva . Nu de alta, dar eram singura care intampina dificultati cu doi copii .

Maria e caprita mare si parca nu mai are trasaturi de copil mic ci de fetita de gradinita . Are vreo 19 kg si 1,10 cm. E destul de greutza, dar toata lumea imi zice ca arata foarte bine si sa las copilul in pace ca nu e grasa. Adevarul e ca daca ma uit la ea o vad inaltuta si supla, dar comparand-o cu alte fetite subtirele si finute, nu mai e chiar asa.

Imi pare asa de echilibrata acum. Nu pot sa cred ca e acelasi copil de acum ceva timp. E tot mai retinuta fata de alti copii si mai "prudenta", dar nimic iesit din comun. Nu mai are fobii.

Acum e chiar putin morbida . Il sperie pe Stefan cu diversi monstri, vorbeste de accidente, de capete sparte si creieri imprastiati .

La gradinita merge cu drag, e relaxata, are prieteni. Cand o las, intra in clasa foarte sigura pe ea. Ce m-a mirat (ca nu este genul ei), inainte de vacanta, cand si-a luat la revedere de la d-na educatoare (cea tanara, de care nu prea imi placea mie), i-a sarit in brate, a pupat-o si i-a urat Paste fericit. Nu e nici genul care sta agatat de educatoare si nu se duce la gradinita pt. o anume persoana ci chiar ii place.

Ca bile negre, este foarte dezordonata si neingrijita. Mananca urat, se sterge la gura si la nas cu maneca si alte gesturi din aceeasi serie. E departe de a fi o delicata. Raspunde obraznic si ma cam face de rusine in public, in special

Turuie non-stop de cand o iau de la gradinita pana adoarme. Vorbeste f. tare si e mai mereu ragusita.

De curand l-a facut pe Doru bolovan (citez: "mai bolovanule!") si ii mai scapa si ei diverse expresii cand ti-e lumea mai draga.

Il mai articuleaza pe Stefan, dar, din pacate pentru ea, s-a cam schimbat raportul de forte. Acum se distreaza mai mult pacalindu-l cu diverse lucruri. E foarte mandra de ea ca e sora mai mare.

La noi teroristul nr. 1 e Stefan. Ma gandesc ca seamana cu Alin al Romanei, doar ca e mai obraznic. Daca nu ar fi asa de dulce, lipicios, iubitor si pupacios cred ca l-as fi dat de mult afara din casa . Cuvantul lui preferat e "prostule". Am incercat sa il ignoram - degeaba, apoi sa ii explicam - nimic, sa il certam - si mai rau, acum il ignoram iar. Ameninta pe toata lumea cu "te bat" iar raspunsurile cele mai frecvente sunt "nu vreau" si "lasa-ma in pace". Ne bate, ne musca, ne scuipa. Se catara peste tot, cade, e plin de vanatai si cucuie. A, si nu doarme! Noptea se trezeste de f. multe ori, plange sau pur si simpul vrea sa ii tin de urat. Are zile (si nopti ) in care urla aproape tot timpul, nu ii convine nimic si nu te poti intelege cu el. Exemplul cel mai bun a fost de Pasti, cand a dormit in doua zile si o noapte 4 ore, de mai aveam putin si ajungeam cu el la urgenta in noptea de Inviere (era a doua noapte cand nu dormea, dar din fericire a adormit in final pe la 1 pana la 10 dimineata)

Este adevarat ca se apropie de 2 ani, dar e asa de jumatate de an si deja m-a exasperat.

In public, pana se acomodeaza, e rusinos nevoie mare si sta lipit de mine, de zici ca e domnisoara de pension.

In ciuda descrierii de mai sus, avem si momente bune, sa stiti. Azi a fost o zi buna (m-a facut o singura data proasta . Sper sa il stimulez cumva parandu-l pe DC .

Am scris atat, ca poate va era dor de noi si cine stie cand mai am timp sa ma lafai pe net .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Amik, am scris mesajul acum doua ore si abia dupa ce l-am postat am vazut ce ai scris .

Nu as schimba viata mea de acum cu a nimanui din lumea asta .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput