mancare din borcanase pentru bb
dragele mele, ma confrunt cu o mare problema!!! dulceata mea mica, ana, care are 5 luni nu-mi mananca supitele facute de mine!!!! in schimb pe cele de la nestle si gerber le mananca pana la ultimul strop.
credeti ca este sanatoasa mancarea din borcanase???? ma macina mult gandul ca sunt o mama inconstienta si nepriceputa.
nici marul ras nu-i place. chiar si cu babana refuza.
voi v-ati hranit bebelusii cu mancare din borcanase????? cum se simt ei acum??? cand ati facut trecere la mancarea pregatita de voi???
pupici, teodora si bebe ana
Raspunsuri
Andrada spune:
Traiasca borcanasele!
Si noi ii dadeam borcanase cind plecam la plimbare sau in excursii.
Acasa insistam cu supica facuta de mine dar in care TREBUIA sa existe pere (pina la 2 ani!).
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
MariaM spune:
Draga mea...asa cum spune si Andrada...traiasca borcanasele...si noi cand plecam pe undeva...manca de la borcanas...acasa...bineinteles ca facea figuri la m,ancarea care o faceam eu...si hop un borcanas...si pot sa-ti spun ca i-au mers f bine.,....si ca intr=un final sa scap de ele....si sa-i bag mancarea facuta in casa....l-e combinam...mancarte din borcan...cu mancarea facuta de mine....cate putin cate putin pana am ajuns sa-i dau numai mancare din casa...
Ex. avea mancare de peste...ii faceam eu piure cu peste(salau)...si le combinam....si manca de rupea....
Te pup si succes....dar oricum nu te stresa mancarea la borcanase este f buna..
Maria
anda spune:
mincam borcanase la greu :) ii plac la maxim...de fapt numai alea ii plac. fiind un mare mofturos si refuzind orice mancare eu n-am mai stat sa ma gindesc...cind am descoperit ca-i plac...i le-am dat. dupa parerea mea sunt bune, adica sanatoase. eu zic ca-s chiar mai bune decit chestiile pe care i le fac eu. adica n-au cum sa nu fie mai bune decit zeama de pe biata gaina fiarta :)
acu la 8 luni papa si fructe si papa pe care il fac eu acasa. am inceput sa-i dau combinat la inceput pina a prins gustul...
oricum, ca firma suntem fani de hero :))
pupici
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
Marina spune:
mey noi borcanasele cu mancare nu prea le-am experimentat...cand suntem plecati de acasa le papa fara comentarii....in schimb cele de fructe...mama le linge. Nu ii plac merele, bananele o constipa, alte fructe cat de cat de sezon nu s-au gasit sau nu i-am putut da ca e prea mica asa ca de 2 luni baga dimineata fructe la borcan. Cred ca sunt suficient de sanatoase...cel putin la fel de sanatoase ca eventualele piersici si caise pe care le-as cumpara acum. Si daca ii plac nu pot sa zic decat "pofta buna"
marina
danielac spune:
si eu sunt de acord cu fetele, traiasca borcanasele, ca daca nu ar fi fost ele cateodata... pacat ca sunt asa de scumpe...
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
Marianar spune:
Si lui vladut ii plac la nebunie borcanasele cu piure de fructe de la nestle, in schimb pe cele cu piure de legume nu le-am incercat.
Cred ca a venit si timpul lor, ca de vreo 2 saptamani nu prea mai papa mancarica gatita de mine, abia, abia il mai pacalesc.
Voi ce ati dat puiutilor vostri, care le-a placut, din ce gama?
Pupici la copii si la mamici!
ralu spune:
Si eu am fost adepta lor, dar acum fetita mea mananca numai mancare facuta de mine!!!!(3 ani jumate)
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
Danza spune:
Asa e: traiasca borcanasele!!!! Desi Danutz se da in vant dupa mancare gatita in casa, mai scapam cate un borcanas din cand in cand, dar numai carnita+legume si sucuri. Cel mai mult ii place carnea de vita+legume si carnea de cerb+legume.
Supitza mananca numai de casa si de orice fel: cu carne de vita, peste, iepuras, pui, ficat, perisoare din vita.
Acum ca sunt si dovlecei si conopida, cartofi noi si multe altele, noi le-am mai rarit un pic, dar in calatorie sunt indispensabile.
Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
cristina73 spune:
Buna mt
Si fetita mea a trecut printr-o perioada cam pe la 8 luni cind refuza absolut tot ce ii gateam eu, de ajunsesem sa ma indoiesc serios de "talentele" mele culinare; in schimb minca din borcanase de n-avea treaba! Am lasat-o asa o perioada si apoi am inceput sa-i reintroduc treptat mincare facuta de mine, avind grija insa sa imit compozitia, gustul si culoarea mincarii din borcanase. Eu in principiu eram impotriva borcanaselor(oricit ar zice ei ca nu contin una sau alta eu cred ca e imposibil sa nu aiba conservanti si alte cite) dar decit sa nu manince nimic i-am dat totusi din borcanase. Faza asta a durat cam o luna si apoi a reinceput sa manince mincare gatita si borcanasele le-am pastrat pentru ultra-urgente
numai bine
cristina73
mt spune:
vai, ce mult m-am linistit!!! va multumesc mult si intr-adevar traiasca borcanasele!!! o mai las cam o saptamana si treptat am sa-i introduc mancare facuta de mine. anei ii plac mult de tot supitele de la nestle. nu mai ramane deloc. poate vom incerca si alte marci. de ce nu???
pupici si pofta buna pentru cei mici,
teodora