Probleme cu cerceii!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu ii mai lasa noaptea...

eu nu port aur (decat max odata pe an, ca nu imi place) am vreo 30 de perechi de cercei: argint sau gablonturi), insa nu ii las in urechi peste noapte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

pisi_ella, cum stai cu cerceii?

De intrat intra usor, doar ca nu trebuie sa fortezi cand incerci sa il scoti prin partea cealalta. Cel putin la mine la o ureche cred ca e un pic stramba gaura si trebuie sa caut un pic pe unde iese cercelul pe partea ailalta. Deci nu intra in plina forta in lob.

Dupa peripetiile tale mi-am verificat gaurile din urechi sa vad daca sunt inca functionale

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

Buna pisi_ella!

Desi se prefera metale nobile (aur, argin, platina) oentru bijuterii, metalui cu bicompatibilitate folosit si onetru implanturi este Titaniu.
Aurul este cunoscut ca da infectii.
Argintul se pare ca nu da infectii ci ajuta la vindecarea lor, au aparut si niste bandaje cu aargint in compozitie.
Indiferent de materialul din care este bijuteria (cercel, pierce, inel etc) este bine sa fie evitate cele care au in compizitie nickelul.
Nickelul produce cancerul de piele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Fetelor, gata! Ne-am pus cercei! Si eu, si fie-mea! Dar sa stiti ca am avut ceva aventuri...in sensul ca ni se cam inchisesera gaurile, si mie, si ei Am stat o saptamana dupa ce i-am dat jos pe cei sterili...si numai dup'aia i-am pus pe astia noi. Cred ca a fost cam mult timp! Au intrat greu cerceii, a durut, a curs si putin sange Acelasi lucru si la mine, si la Emma. Daca mai stateam putin...era si mai rau! La mine cel putin se stransese gaura rau de tot....abia-abia am nimerit-o cu cercelul! La Emma n-a fost chiar asa rau ca la mine...a intrat cat de cat mai usor, dar tot a curs sange si a urlat ca din gura de sarpe!
Lasa, bine ca a trecut! Avem cercei acum!

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlenn spune:

La fel am patit si eu cu cerceii...pana nu mi-am pus de aur mereu aveam probleme, ba infectii, ba roseli ale lobului urechii, ba mancarimi etc de la cerceii din tinichele...N-am stiut de ce am problemele decat dupa multi ani cand am aflat ca sunt alergica la anumite metale (nichel, crom etc)... si am aflat cand mi-au aparut mancarimi si basicute de la o bratara de ceas care era din nichel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

mai repet
Nickelul produce cancerul de piele!!!!!

de asta e bine sa scrie pe ele

Nickel free!!!!

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

desi am gauri in urechi de cand ma stiu,de cativa ani nu mai port cercei,pt ca,nu stiu de ce,de cate ori imi puneam cercei,o ureche imi supura si ma durea ingrozitor.asa ca am lasat o balta cu cerceii,iar acum mi s au astupat si gaurile.dar n am prea mari regrete,mai ales ca am avut cercel in nas,spranceana,buric....deci m am cam saturat.

Mergi la inceput