Mamici de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
Anya20 spune:
super, andutzy. asteptam parerile fetelor si votarea zilei in care ne vedem si ti-am multumi daca faci rezervarea. pt cine nu stie, restaurantul se afla in zona piata traian, asa in mare.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
jeni71 spune:
Buna fete dragi cu burtici !
Am aceeasi durere de cap ca si ieri, defapt nu mi-a trecut de ieri.
Brazuca fii tare , stiu ca e greu, dar trebuie sa te anime gandul la bebe. El e cel mai important ! Iar fetele de aici sunt nemaipomenite dupa cate vad sunteti deosebite cat de aproape sunteti de noi toate.
Jeni
19+

CarlaV spune:
Cora asta e la capatul lumii pentru unele dintre noi, pentru altele e chiar aproape, depinde de unde te uiti, oricum te asigur ca e in Bucuresti ![]()
Eu ma simt super OK cu salata de la Spring, porumb de la KFC, inghetata de la Mc si prajituri de la Tip-Top, dar daca voi aveti alte preferinte nu dati cu parul. Cu fumatul nu stiu cum e, ca daca nu fumeaza gravidutzele si vor fuma alti clienti in jur e tot aia. Etiquette asta nu stiu unde e dar nu-i bai.
Carla,
24+ 
nikole spune:
Am citit toate paginile, vroiam sa spun multe, insa daca nu-mi notez ce si cum uit ce vreau sa spun....
Brazuca, e groznic stresul prin care treci, iti spun eu ca mai degraba(Doamne fereste, e o exagerare desigur, si vb. la general!!!) mananci paiine cu sare, dar sa ai liniste, decat sa ai de toate, insa sa ti se scoata ochii pentru asta!
ca sa nu lungesc, daca ai nevoie de ajutor si -cum au spus si fetele-te pot ajuta,sunt alaturi de tine si eu...partea proasta cu chiriile e ca cei mai multi cer anticipat pe nu-sh cate luni...
Wowwww mai fetele, ce fain ca o sa va intalniti...super!!!sa va distarti si sa va relaxati unele in preajam celorlalte si pentru noi, cele ce nu vom putea fi prezente!!!
si sa faceti muuuulte poze sa ne bucuram si noi. macar retina sa ne-o incantam...ce frumos tre sa fie in tara, vine primavara, totul va fi inflorit, parca si simt mirosul strazilor, parcului.....no nu ma mai plang ca parca ma vad aterizand fortat in Ro inainte de vreme...
mie mi-ar fi placut o intalnire asa in stil mai rustic, la un rest. cu specific romanesc, undeva mai retras, un loc cu verdeata,aer curat...Doamne ce-or sa mai sara bebicii vostri de bucurie in burtik...
si la o ciorba de burta mai visez...pana atunci merg sa-mi fac un capuccino din ceai verde.
21+
bbika din burtika
brazuca25 spune:
Nici eu nu stiu unde e Etiquette!Sa ne spuneti si noua adresa.
21+
David Gabriel
poze
lorinaoo1 spune:
Helo again, dupa un somnic... asa ca am ratat stirile de la ora 5 ![]()
Luna, Simo dragalasi piticii vostri
. Cat despre samanta pe care o sadeste tati, prin buric eu zic ca se poate. Asta pana mai cresc ei si afla tot ![]()
Simo mersi fain de raspuns
. Acu, nici eu nu ascult toate prostiile pe care le aud prin saloane, dar parca a nimerit-o femeia aia, ca tocmai circumferinta craniului era cea mai mica (mai mica cu 2 sapt) si picioarele erau cele mai "la zi", sa zicem asa. Ard de nerabdare sa vad ce mai face bebelina acolo si sa ma linisteasca dna dr. 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 23+
CarlaV spune:
Nikole, ca sa completez imaginea idilica despre RO in primavara, cu mirosul de flori etc., adaug: mirosul de gunoaie, excrementele de animale de casa, cainii vagabonzi care se imperecheaza peste tot, aurolacii, cersetorii, hotii de buzunare, soferii beti in trafic... Ti-a trecut sa aterizezi fortat mai devreme? Stai acolo cu bebele si o sa facem poze, apoi cand ajungi in tara poate ne vedem si cu tine, OK?
Carla,
24+ 
jadi spune:
Carla esti sadica
. Eu refuz sa vad ce e nasol in jurul meu, vad doar ce e frumos ca doar suntem gravide si ne trebuiesc imagini frumoase!
Deni &
Vlad & Tudor
CarlaV spune:
Asta e, eu le vad pe toate si imi pasa numai de ce imi convine
. Sadica ai zis bine, masochista nu. Sau trebuia sa tac si sa o las pe Nikole sa aterizeze fortat, ca poate asa vine si ea la intalnire ?
Carla,
24+ 
Alinutzaa spune:
Offff Brazuca prin ce iti este dat sa treci. Incearca sa ramai calma si sa nu mai pui la suflet ca nu ii face bine lui bebe. Si capul sus ca pana la urma se va gasi o solutie.
Carla ai dreptate cu gunoaiele, soferii etc etc. Dar ma credeti fetelor ca eu nu am vazut atatia copaci infloriti ca anul asta...parca niciodata? Cel putin de 11 ani de cand sunt in Bucuresti eu nu imi aduc aminte. Si pana in decembrie am stat in Drumul Taberei unde sunt copaci mai multi decat in alte zone. Acum...unde intorc capul...pac si copacul inflorit. Copaci infloriti, iarba proaspata, parcurile pline de piticoti insotiti de mamici sau de bunici, bebele meu care da din picioruse si care reuseste sa imi puna astfel un zambet pe fata de fiecare data, si lista poate continua.
Gata, ma car acasa. Sa aveti o seara frumoasa
21+