35-NEGAM inceputul declinului (5)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
si ce zici gabitza,iti place individul?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
mi-ar placea sa fie un pic mai musculos... dar oricum pana ne antreneaza pe noi la fitness, poate mai face si el ceva carnita...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
brendamitran spune:
hai,mey,ca e bine asa cum e,prea multi muschi deformeaza.......ahhhh......de-ar fi avut ochii negri.....moamaaaa......era de-a dreptul....letal......
BRENDA
FOREVER YOUNG
Lemoni spune:
Nu prea am nevoie de sala , dar daca vin asa masculi poate imi fac si eu timp.Fetelor ,fetelor va faceti de cap bag eu de seama.
Va pupacescpe toate
alma spune:
Va pup si eu in fuga pe-aici!
Cred ca un mascul bine ne-ar impulsiona un pic sa ne ducem la sala cand nu exista vointa . Din partea mea, barbatul poate sa aiba orice culoare de ochi, nu ma deranjeaza. Pana acum am avut parte de ochi verzi si albastri.
april spune:
ce sala domnule??? ...la comoditatea mea nu exista mascul sa ma impulsioneze sa fac sport ...poate un dans, ceva....
a venit primavara...
brendamitran spune:
Merge si cu dans......te bagi?
BRENDA
FOREVER YOUNG
OlgaTarziu spune:
Vad ca subiectul nostru a cam decedat.
Va duc dorul si ma intreb ce mai faceti.
Un pupic dulce la fetele frumoase de peste 35.
brendamitran spune:
N-a decedat,dar e in agonie,ca nu mai vine nimeni pe aici.....
Noi suntem bine,tu ce faci Olgutza?
BRENDA
FOREVER YOUNG
tlaura spune:
Hai sa mai resuscitez si eu putin subiectul; vad ca va plangeti ca e pe duca!
Eu va citesc mereu, dar nu prea am ce scrie, viata mea nu e asa de palpitanta ca si a voastra. Eu stau acasa cu copilul, in fiecare zi fac aceleasi lucruri , ne mai scoate din rutina cate un jungi, o durere, sau alte de astea de ale varstei!
Acum toti colegii sotului cu familiile bineinteles sunt plecat intr-un miniconcediu pe la Marmaris, Bosfor, si alte minunate zone turistice; noi nu am putut pleca din cauza herniei sotului. Asa ca stam prin jurul casei.
Olga, multumim pentru pupic, si tie unul!
Brenda,Gabi, Arinna, Alma, April, Lemoni,, un de la mine si sa va merga bine fetelor!