Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (171)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pai vezi Moni. lasa ca-ti revine tie vocea, acum e raceala bat-o vina.

Nici eu nu-s friguroasa, poate si de aceea l-am obisnuit mai dezbracat pe marco. eu strampi ii dau doar la pantaloni subtiri si doar cand nu e soare. In rest ciorapei, mai ales la pantalonii aceea mai grosuti, dubli.
Noaptea Marco doarme dezvelit, e in pijama si body, cu picioarele goale. Il mai acopar din cand in cand, dar mai mult e descoperit.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Mai am de lecturat cateva pagini si mi-am facut , caci vad ca iar s-au incins spiritele pe aici .

Am luat alaltaieri niste portocale super bune si dulci. Bea Marco suc proaspat stors la nebunie.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Gata cafeluta, gata lectura.
Ursu vad ca a revenit si ne-a mai zis cate ceva de raisa. Mai ce fetita exemplar ai. Bravo ei!!!!
Bianca nu am mai intrat aseara, caci pana mi-a adormit Marco, pana m-am invartit pe aici, pe urma stirile si somn. Acum sunt fresh, daca m-am culcat la 11.30.
Cata pai reactiile se vad mai incolo la ROR. sa speram ca nu face.
Si eu fac o baiata imediat si ma spal pe cap, nici nu stiu daca sa-mi intind parul ca ploua si se va increti la loc. e umezeala in aer si eu asa patesc.
Azaz imi pare rau de degetul tau, of sper sa se refaca cat mai repede.
Ali fetita frumoasa, sa-i treaca buzita sparta.

Fug la baiata si la strans de prin casa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salutare si de la noi.

Am citit capitolul asta...si .... asa
Tiberiu a invatat foarte multe de la Ana de Bee. Dupa fiecare intalnire cu ea o imita.
Bianca Ba esti Gica Contra
Moni Muuuuuuuuuu si tie! 7000 mesaje

Santatate multa copilasilor si mamicilor bolnavi.

Noi azi stam toti 3 acasa. Afara e destul de urat dar avem treaba, vrem sa mergem sa ne luam mobila (asa ca e posibil sa dam o fuga pana la Ikea).
In rest suntem bine, Tibi manaca de sparge, merge de rupe, vorbeste mult si prost... E super.

Hai, pupici la toate.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Giova, cu peria iti intinzi parul? Poti singura?

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Giova si pe aici ploua..deci, daca vi pe aici tot creata ajungiAna S ce mobila cauti?

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ana, lui Tibi. Shopping placut!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Cata vreau un sifonier pt noi, un pat pt Tibi...si sa vad ce-mi mai face cu ochiul. Ba sa stii ca mie imi place mai mult cum iti sta cu parul ondulat.

petrecere Tibi
varsta Tibi

Mergi la inceput

Alina Merci

petrecere Tibi
varsta Tibi

Mergi la inceput

Alina cu placa il intind. nu iasa ca la coafor, dar oricum e rezonabil.
Anasebe spor la cumparaturi. La Ikea in Budapesta am vazut mobila super pt. pitici. nu stiu ce e aici.
Cata am inteles, nu vin atunci azi in capitala.

acum chiar ca am plecat.

_

Mergi la inceput