Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (171)
Raspunsuri - Pagina 23
Ursoaica spune:
Ali naspa ... dar lasa ca ii trece si vaface alta mai mare.
Si Raisa se urca in pat se ridica in picioare si alearga prin el si uita ca tre sa se mai si opreasca si zboara din pat aterizand pe burta si mai face o vanataie pe obraz, abia ce ii trecuse vanataia facuta tot acolo dar a cazut din pat si a dat cu fata de masa ... sper sa nu ma acuze careva ca o bat ca il strang de gat.
Ai mai Moni ca nu ma lasa sotul ca are treaba pe PC, si cand intru bate vantul ...asa ca ies si bantui pe alte forumuri.
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Biancas spune:
Ursule...sunt tare dulci in perioada asta ca numai prostioare fac.
Cumparat-i draga si tu un calc, un pentium 2 e de ajuns si costa vreo 2 mil
Si al meu are "treaba" pe calc dar mai nou ne impartim timpul de stat pe calc
Nu vreau sa o las singura pe Moniseara
Giova unde e azi? E absenta. Cum e Marco oare?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
szaboali spune:
Am uitat sa le urez multa sanmatate bebeilor si mamicutelor bolnaviori.
Da fetelor multumim de dar faza cea mai naspa e ca la o ora a si uitat ca si-a spart buza si si-a mai tras si un cucui de toata frumusetea in frunte, bine ca am apucat repede sa ii pun o lingura rece si nu s-a umflata asa de tare.
Mai fetelor dupa ce si-a spar buza a plans un pic dar nu mult ca am luat-o si am dus-o la geam si a trecurt repede s-a apucat sa isi mestece pielita aia de la buzica de zici ca mesteca guma...apoi am prins-o cu gura cascata si i-am smuls-o ca se mai tinea putin si era moale...si nici macar nu a simtit
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
monica70 spune:
URSU cum naiba sa te acuze cineva ca o bati ? Vezi de ce imi placi? Te gandesti intotdeauna la chestii la care altora nici nu le-ar trece prin cap ... ai un mod de gandire mai deosebit,nu banal ca majoritatea.
Pai e logic sa fie cam cu vanatai acum cand abia au invatat sa umble si o perioada buna de acum incolo la cat tzopaie si alearga ...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Ali...nu a simtit saraca ca era ameortita de durere.
Ursule...pai si daca o bati fa-o draga peste fund ca acolo nu se vede si nu te poate acuza nimeni de nimic. Hai ca glumeam
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Ursoaica spune:
Moni da ce esti gravida? Nu pt ca nu stia ca sunt de mancat, ea le papa taiate.
Bianca, hai zi acum adevarul ce esti?
monica70 spune:
BIANCA ..... aha de aia nu te impresionara bulanosii aia
Luati-o incet ca spune tot
URSULINA niu-s bre,da chiar ca as manca o rosie ... auzi cica a cumparat Ghitza azi merg sa bag una
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Sunt Bi de la Bianca
Vezi ca am editat iar mesajul anterior Nu stiam ca se termina pagina
szaboali spune:
Ursulino sa sti ca si ma gandesc la faze de astea ca poate pe strada se uita careva la ea si o vede vanata si ce gandeste...pai asta isi maltrateaza fata si il si sparg.
Eu nu ma intersectez cu Mitica mai nou la calc ca e la munca de dimineata pana seara ,dimineata isi citeste presa cand eu dorm iar seara cand vine abia asteapta sa stea cu Iarina cate un pic ,dar ma dispera Iarina ca e obsedata de butonul asta si il tot stinge...nu ma suporta sa vada ca stau la calc, mai nou
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
Ursoaica spune:
Bianca nu o bat si nu am sa o bat in veci ... am mancat eu bataie si pt ea.
Cat despre calculatoare nu ma cunosti ... la ce tre sa lucrez eu pe el nu este bun ala ... unul la vreo 3000 ron da.
Moni
Ali toti uita repede.