China

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Balaure, iti doresc sa ai parte de reusita! Si stai linistit, nu da nimeni cu rosii. Daca tu stii la ce te expui si ai ales sa mergi mai departe, este in regula. Este decizia ta in perfecta cunostinta de cauza, asa cum este normal sa fie. Sa dea Domnul sa reusesti! Eu iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Succes balaure. Cit te costa operatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mie mi se pare strigator la cer sa alimentezi sperantzele unor oameni,care chiar vad in asta ultima sperantza,ca sa nu mai vorbim de eforturile financiare care se fac!Oamenii astia-majoritatea- se baga in datorii pentru toata viatza si totusi risca!

Si eu sunt de acord cu Guestus,cum adica nimeni in Romania nu urmareste apoi situtzia acestori oameni?s-a facut o statistica sau ma rog ceva de genul asta,cite "reusite" au fost!(de acord ca recuperarea dureaza dar totusi cineva de specialitate itzi poate spune totusi ce sanse ai dupa operatzie).

Balaure itzi tzin pumnii ,sa dea D-zeu sa fie bine!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Dane, din tot sufletul iti urez succes! Iti cunosc povestea, stiu cat conteaza chiar si o mica raza de soare pe strada ta... Cum zicea si cl mai devreme, este bine ca esti in cunostinta de cauza si stii bine la ce sa te astepti. Eu iti tin pumnii si ma voi ruga la Dumnezeu sa-ti implineasca visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balauru spune:

Dana, nimeni in Romania nu monitorizeaza aceste cazuri...pentru medici de la noi cei ca mine suntem "condamnati"sa ramanem asa!depinde ce medic de familie ai , al meu macar o aspirina nu mi-a prescris gratuit sau compensat ce sa mai vorbim de monitorizare a bolii mele ...
Guestus, pe mine ma costa operatia(transplantul cu celule stem), inca o operatie de hernie de disc pe care au gasit-o la RMN, 2 bilete de avion , bolnav , insotitor 30.000 euro.O avere pe care nu o am , dar sper!
Akela, la mine e altfel situatia , mama , tata nu pot sa hotarasca pentru mine, doar stii am 24 ani!Iti multumesc pentru vorbele frumoase pe care mi le scrii, imi dau putere si curaj!Cu Dumnezeu Inainte!Ce o vrea El, caci alta solutie nu am acum si sunt de 11 ani in acest carut!parca as fi de multe vieti asa...Stiu din ce am citit ce m-ar putea astpta, ce s-ar putea intampla...dar va spun din tot sufletul:E TARE GREU SA FII ASA CA MINE!
Guestus , eu sunt cel pentru care lupta mama mea!Doinabita.trebuie sa reusesca pana la urma!
Stau cateodata in noptile in care nu am somn si ma gandesc:cum e oare sa mergi?caci parca am si uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Parerile sunt impartite, discutiile controversate in ceea ce priveste acest tratament cu celule stem.Se face si la Moscova.Aruncati o privire aici si uitati-va si la filmulete ,difera pretul, din ce stiu eu :85.000 euro:http://www.neurovita.ru/eng_index.html

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Am primit un mesaj pe mess: http://www.bihoreanul.ro/articol/ziar/oradea/terapia-interzisa/13554/310/
Tare m-am suparat........Voi ce parere aveti? Eu sunt sunt dispusa sa fac orice, pentru a ma vindeca.Atata timp cat exista o speranta cat de mica pentru mine.......Si daca stam sa ne gindim,medicii,nici acum nu-ti garanteaza ca te vei insanatosi la operatiile care le fac de atita vreme.Iar de medicamente sa nu mai vb.!Fiecare corp reactioneaza altfel,asa ca de multe ori esti cobaiul medicilor pina gaseste tratamentul,la care raspunde pozitiv corpul tau Si fiecare medicament are doua taisuri,ajuta intr-un loc dar afecteaza in altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Umblind brambura prin ziare, iaca ce-am aflat:

www.cotidianul.ro/index.php?id=10393&art=27754&cHash=27ddf49aco" target="_blank">Terapia cu celule-susa, acum si in Romania
-Sean Hu, presedintele companiei guvernamentale chineze responsabile cu furnizarea si terapia cu celule-susa, va deschide un centru de tratament in Sinaia pina in 2008. Rata de recuperare a acestei metode revolutionare este de 65% in cazul celor paralizati complet.

Foarte interesanta si opinia unui cititor, medic. "...sperantele unui astfel de tratament nu sunt cunoscute deplin, iar "comercializarea" acestui tratament in afara cadrului de cercetare, condus de cei mai buni profesori de care dispunem la ora actuala se numeste sarlatanie"

...articolul chiar merita citit.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by barbye

Am primit un mesaj pe mess: http://www.bihoreanul.ro/articol/ziar/oradea/terapia-interzisa/13554/310/
Tare m-am suparat........Voi ce parere aveti? Eu sunt sunt dispusa sa fac orice, pentru a ma vindeca.Atata timp cat exista o speranta cat de mica pentru mine.......Si daca stam sa ne gindim,medicii,nici acum nu-ti garanteaza ca te vei insanatosi la operatiile care le fac de atita vreme.Iar de medicamente sa nu mai vb.!Fiecare corp reactioneaza altfel,asa ca de multe ori esti cobaiul medicilor pina gaseste tratamentul,la care raspunde pozitiv corpul tau Si fiecare medicament are doua taisuri,ajuta intr-un loc dar afecteaza in altul.

Normal ca nu iti garanteaza nimeni nimic pt. ca fiecare organism e altfel deci fiecare boala e altfel in functie de pacient.
Orice operatie pana si cele estetice reprezinta un risc , ti se explica asta inainte , ti se spune ca se poate sa si mori, sanse minime , dar exista , tu alegi daca mergi mai departe sau nu .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput