***LA REDOUTE(10)***
Raspunsuri - Pagina 9
anielas spune:
Jasmine- da..am scris si pe forum..lipsea o bluzitza din colet..i-am scris lui Sabine si sambata am primit o scrisoare ca au trimis coletul cu bluzitza..dar aviz inca nu a sosit..sa vad azi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Jasmine spune:
Vad ca Monica s-a suparat asa de tare pe adidasii aia ca nici n-a mai trecut pe-aici sa ne "vada"...Of,of,mai,mai!
Madau,te rog spune-mi ce fel de pantaloni sunt astia?Gen trening?Sunt pt casa sau mers la munte?Nu prea imi dau seama din poze.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324103819&documentid=201206&categoryid=23659477&single=&hasNext=1&hasPrev=1
felicia74 spune:
Comanda lansata!
deci: Visa Electron de la BCR merge! Catutza vezi ca e ceva in neregula cu cardul tau.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
quote:
Originally posted by andreap
Eu stau pe mess cu Aissa care nu mai pricepe nimic:i-a venit un cec de 28E,dar si un mail de la Sabine sau cum naiba o chema-o,ca a calculat gresit si trebuie Aissa sa mai dea 10E..stiti vb aia romaneasca si f..si cu banii luati(scuzati nesimtirea,da' o merita astia uneori)????Cred ca o sa va explice ea mai bine.la un calcul sumar,prima ei comanda era de 55.18E;mai au doar 2 produse valabile de 18.45 E,raman de returnat 36.73E,nu?
Eu nu inteleg,poate va lamureste ea....da' m-a mancat limba sa va spun
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Adica, in loc de 36.73 i-au dat inapoi 28 de euro si acum ii cer 10 euro???????
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Lorenza spune:
Primit comanda din 8 martie!
binecunoscutii adidasi Titan Lea,superbi,fara cusur!
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324122140&DocumentID=207607
nu e asa spectaculoasa ca-n poza,dar sunt multumita,nu-mi pare rau ca am luat-o
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324111237&DocumentID=222406
haiosi
si cadou,geanta de voiaj,roz,deci cea mare din setul acela de 3
aissa spune:
Da, fetelor, dupa cum va zise Andreap am ametit nu alta. PAna la urma tot incercand sa ii fac calculele am realizat ce facura... Eu ies fireste in pierdere dar sper ca macar sa imi vina produsele.
Vin acasa si gasesc un plic de la ei cu cec de 28,30 (ce-ar fi acum sa ma duc sa-l incasez? ) desi Sabine imi zisese de 34.
Aveam si un aviz dar cum multe ati primit azi catalog eram sigura ca asta am si eu (si chiar asa era).
Ok, vin acasa de la posta si deschid mailul de la Sabine in care isi cere scuze ca m-a informat gresit (desi prima data a calculat si ea ca si mine, a scazut din plata mea de 51,56 produsele pe care mi le poate trimite de 18,45).
In timp ce concepeam un mail razboinic am realizat ce face.
In suivi de commande apare acum ca am plasat eu o comanda de 18,45 telefonic (platita in avans, asa scrie), comanda cu data de 15.03. Si ca valoare a ei e de 23 si ceva ca ma taxeaza pentru transport 7,84 euro.
Iar la comanda initiala apare acum alt mesaj: in loc de en preparation: Remboursement colis égaré le 15/03/2007
Iar comanda mea data pe fax cu adidasii, in valoare de 34,14 ajunge la 38 si ceva cu taxe, deci ma taxeaza din nou pentru transport.
Prima data eu aveam si cod din ala de scapasem de aia 6 euro si acum ciuciu. Asa ca sunt eu buna de plata pe inca 10 euro.
I-am dat datele de pe cardul Andreeip (sarumana) ca sa fac azi reglarea si sper sa fie ok si sa nu ii bulesc si ei contul si cardul si vorba ei sa imi traga doar 10 euro nu toata comanda ca zau daca mai stiu ce au astia in cap. Si in evidente mai ales.
Si sper sa primesc si coletele
cin spune:
Feteleeeeeeee, mi-a adus sotul meu un aviz pt o "scrisoare mare externa"....
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
Bratu Monica spune:
Va salut si va sarut fetelor!
Sunt si eu pe aici ,in concediu si nu plec nicaieri.Am facut o nasoala de sinuzita si acum fac tratament si aerosoli si porcarii de astea.Sunt pe aici am primit si eu catalogul (se chinuia postasul sa-l indese in cutie).
Invatati-ma si pe mine cum sa-mi deblochez banii luati pentru comanda de 10 euro?
Ma duc la Banca si ce fac?Daca tot sunt in concediu macar sa fac ceva pentru Buget ca tot is leftera dupa atatea tratamente si shopping.
Ma indruma si pe mine cineva ce sa cer si cum sa cer la banca?
Va pup!
Ma uit pe catalog dar astept reducerile ca n-am bani acum.Am terminat cu mutatul dintr-o casa-n-alta (noua) si m-am cocosat de cheltuieli si un mic credit/Asa ca am embargou 1-2 luni dar va urmaresc zilnic.
N-am noutati asa ca va ascult pe voi ce mai ziceti.
Madau sanatate si tie!Constat ca bine zice M.Badea;"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul".
Va sarut!
Pa
Monikka
Lorenza spune:
Monikka,te rog,daca-mi aduc bine aminte,ai lansat o comanda cu ceas cadou,a venit ceasul acela,cum e?