***LA REDOUTE(10)***
Raspunsuri - Pagina 31
aissa spune:
A, intrat acum in suivi sa vad ce modificari a facut Sabine. Si sa o iau razna, la comanda inregistrata de ea azi, cea data pe fax...a trecut plata la livrare.
Sper sa nu incurce borcanele ca o iau razna.
tania-z spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by nushulica
am comandat pana acum de vreo 9mil lei
eu nu mai tin socoteala de multa vreme.Ce,vrei sa ma apuce mustrarile de constiinta si sa ma opresc?Tocmai cand mi-am luat un asa mare avant si-mi place la maxim?Singura chestie care ma supara e ca parca nu mai am ce sa aleg,n-au mai "bagat marfa".
Si eu la fel !!!!

Uit instant (si VOIT) cat am platit, imediat ce lansez comanda, ca altfel criza de constiinta scrie pe mine!
Madau pai nu stii ca cei mai buni terapeuti pentru diverse tipuri de dependenti sunt cei care au avut o experienta asemanatoare? Uite-asa ma motivez, si imi zic ca o fac in scopuri profesionale (ca psihiatrii care se drogau cu mescalina sa inteleaga delirul pacientilor)
. Apropo, ai bagat comanda?Tania
10+ & bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
madau spune:
Incepeti capitol nou ca eu trebuie sa fug, revin in 30 min
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
clara treaba deci nu numai eu sunt bolnava
si pe mine care ma mustra deja constiinta ca in 10 zile de cand am dat de redoute si de voi am spart 9mil deja
vad ca-s mic copil pe langa voi![]()
deci hotarat lucru maine bag comanda noua![]()
mi-e frica unde o sa ajung in ritmul asta...oare o sa ma pot opri??astia au si perioade in care nu au reduceri??
ca eu cred ca numai asa ne vom opri si noi
INGRID
brianna spune:
A comandat cineva fusta asta? Mi se pare draguta pt serviciu...
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=8155712&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
La culoare scrie chocolat, dar in poza e bleumarin...
claujro spune:
Ma puse draq sa calculez: 380 euroi in 2 luni
.

Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
felicia74 spune:
Ba, va rog frumos, redoutismul are caracter educativ, eu imi imbunatatesc cunostintele de franceza
Asa ca musai trebe sa comand lunar, cel putin.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Ba, va rog frumos, redoutismul are caracter educativ, eu imi imbunatatesc cunostintele de francezaAsa ca musai trebe sa comand lunar, cel putin.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Daca ar fi lunar, ar fi bine!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Jasmine spune:
care lunar,ca in ultimele 2 saptamani am dat comenzi dupa cum urmeaza :
pe 5 martie
pe 6 martie
pe 7 martie
pe 12 martie
pe 19 martie
pe 20 martie
si mai am in plan inca 2 comenzi dar trebuie sa "potrivesc" codurile corespunzatoare.
E clar,nu ma mai fac bine.Si nici nu vreau.