***LA REDOUTE(10)***
Raspunsuri - Pagina 24
claujro spune:
Eu vin acum de la posta, pt a doua oara pe ziua de azi. Mai intai stau la coada la mesagerie, tipa nu ma gaseste in catastif, zice mergeti la vama...Pai am fost dimineata la vama si m-au trimis la dvs. Ma duc la vama...nu e. Mergeti acolo unde sosesc pachetele si sunt sortate. Merg acolo...mi se spune a fost trimis la vama. Inapoi la vama...alea sustin ca nu au nici un colet pe numele meu....
Am aviz dar coletul nu exista (pe aviz scrie 1 bucata mare?!)....
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Bai sper sa nu suspende astia trimiterile in RO 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cin spune:
Claudia, cam asa am patit si eu aseara...abia-abia au gasit catalogul
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
madau spune:
Claudia e treaba lor unde e coletul, daca ai aviz sa ia legatura cu cel care a scris avizul, se stiu ei care sunt. Atat timp cat ai aviz, inseamna ca e la ei coletul, altfel nu te instiinta
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
nicoleta merci cred ca ii las asa decat sa ma apuc sa-i scriu lui sabine aia
daca nu o sa-mi placa o sa-i dau si eu si gata![]()
claudia eu le faceam un scandal in locul tau pana gaseau coletul
incompetenti ce sunt ei...doar avizul ala e trimis de ei nu??pai sa puna mana sa caute ca doar nu l-au trimis din greseala![]()
daca la redoute nu o sa mai livreze in ro eu o iau razna
ca deja imi faceam planuri ce o sa-mi iau la vara la reduceri
INGRID
felicia74 spune:
Cred ca in majoritatea cazurilor e vina postei. Eu sunt deja patita - o firma imi zicea ca mi-a trimis coletul, eu m-am certat cu ei ca nu am primit nimic, cand colo coletul zacea de 2 saptamani la oficiu, ca uitase "fetele" sa-i faca hartii
Mama, era prea frumos![]()
Oare posta e privatizata?![]()
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
Claudia,avizul nu e neaparat pt colet.Daca e catalogul primesti aviz pt "scrisoare recomandata foarte mare".Du-te la ghiseul de unde se ridica scrisorile recomandate.
claujro spune:
Mda, sper sa mai vina maine poimaine si coletul din 6.03 si ma duc din nou si cu asta...daca nu cumva asta fantoma e cel din 6 martie
. Bey, prea multa adrenalina in sportul asta cu shopingul. Din partea mea, mai bine sa nu mai livreze in ro...pastrez si eu niste bani.
Desi nu cred ca Sabine e in masura sa hotarasca asta si mi se pare neprofesional sa faca astefl de anunturi intr-un mail privat
.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
saddie spune:
Madau - am folosit intr-adevar codul pentru canile rosii de la voi, dar nu le-am primit pe alea. Am primit 6 cescute de 6 culori intr-un suport metalic, fara farfurioare.
Pot sa le fac o poza diseara cand ajung acasa si vi le arat maine
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...