Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
ancasilv spune:
foarte frumos graiesti tu, carmenita, dar e f greu de realizat. Cel putin pt mine. Sotului nici nu ii mai spun tot ce imi trece mie prin cap, ca o sa spuna ca am luat-o razna complet si nu fac altceva decit sa il agit si pe el, saracul. Asa ca ...sintem doar eu si capul meu. O sa vedem care pe care.
Mie Gravibinonul mi-l face f usor de obicei, cind imi apare doar o mica umflatura. Ultima data a fost cam pe fuga si mi s-a intarit juma de fund.
Poze nunta...
anca
+10
Gpreda75 spune:
Ma bag si eu in discutie...un viitor tatic...:)
9+
Suntem fericitii posesori ai unui bebic in urma FIV cu data de nastere undeva pe 26 octombrie....si sunt fascinat de tot ce se petrece :)...mai ales ca ne straduim de 10 anishori...long story....
marushka spune:
Salutare la toate burticile deja maricele cu bebici in ele!
Nu am mai intrat de ceva timp pe la voi, ca am atata lucru la birou de nu ma vad, si tare greu imi mai e sa recuperez la citit ce ati scris voi. Inca nu am rasfoit tot ce ati scris,dar ma revansey io. Am intrat repede sa va salut pe toate si sa nu uitati de mine, revin cand ma mai eliberey si eu un pic ![]()
Se pare ca au inceput sa apara si fetitele... 
cristina85ss felicitari pentru Fetita, saßti fie sanatoasa sa creasca mare si frumoasa!
danielle02 si la mine au disparut greturile. Si eu am probleme mari cu fumul de tigara, mirosuri de mancare, in special ciuperci proaspete si usturoi
dar mai sunt si altele tip afumaturi, grasime etc. Eu am inceput inca mai de dinainte sa ma dau cu un fel de ulei (gel de ulei) de la Johnso's si sunt foarte multumita in privinta asta. Of-ul meu e ca uneori am o durere de spate si de picioare indiferent de e dimineata sau seara. De mancat am ineput sa mananc mai bine... simt ca cere puiul, si in sfarsit a inceput sa-mi rasara si mie burtica, ca tare o mai asteptam sa o vad.
Ma mananca mai des pe la burtica si sanii... dar nu e foarte deranjant. Parca e mai frumoasa perioada asta decat de la inceput.
Pe 27 avem programare la eco morfo fetala. Atunci vom avea 14 saptamani si 3 zile, fetele care pot sa-mi raspunda. oare se va putea masura atunci si translucenta nucala, nu va fi prea tarziu ? Daca poate cineva sa-mi raspunda astept cu mare interes.
Pup la toate si sanatate la bebici!
Taniusha
13+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
marushka spune:
Referitor la marimea sarcinii Danielle02 la eco de la 9 saptamani, mi-au spus ca bebe ar fi de 10 saptamani adica un pic mai mare, dar la DPN mi-a zis 25.09 +/- 10 zile fata de 22 dupa cum calculasem eu la calculatoarele astea de pe net. De aia am preferat sa nu mai schimb DPN deoarece oricum e variabil...
oricum nu mai conteaza DPN +/- cateva zile important e sa ne fie copilasii sanatosi si noi sa ducem sarcinile usor.
Taniusha
13+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
danielle02 spune:
cristina, felicitari ptr majoreta 
marushka, parca vb de mine.afumaturile nu le suport,usturoiul nici atat.sa il mananc pot,dar sa miros...
si pe mine ma doare spatele,e nasol tare.cate o data nici macar nu pot pasi,asa tare ma "taie". ma mananca sfarcurile de mor si nu ma pot scarpina fiindca ma dor,dar ma dau si eu cu o lotiune de corp si imi mai trece.
DPN-ul meu e pe 24 sept.nu e mare diferenta intre bebei!
sa ne fie bebeii sanatosi,frumosi si mancaciosi!
danielle
13+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
alehiam spune:
cristina85ss felicitari pentru
... cred ca incep sa recupereze la numar majoretele![]()
Gpreda75 bine ai venit!... si sarcina usoara mamicii... daca vrei sa ne dai datele mamicii ca sa va trecem in listutza
...
Mad,
15 +
Gpreda75 spune:
alehiam cam ce date sa dau....mamica...o cheama Gabriela data nasterii 22.11.1974.....FIV a fost facut pe 02.02.2007...si intrucat calculul incepe cu 2 sapt inainte...data prognozata a nasterii e pe 26 octombrie cum am mai spus....nasterea si FIV-ul cu Dr Marinescu (Giulesti)
alehiam spune:
Gpreda75 de datele astea intrebam... v-am trecut pe listuta... inca o data bine ai venit
Mad,
15 +
witchy_witch spune:
marushka, eu am fost la 13 sapt si 6 zile, si mi=a zis doctorul ecografist ca am ajuns la FIX, ca a doua zi nu mai putea sa imi faca morfo=fetala, pentru ca nu ar mai fi fost concludenta! Eu as zice sa vb urgent cu doctorul tau, pentru ca am impresia ca esti deja in ultimele zile in care mai poti face morfo-fetala, dar el stie mai bine! Sigur ca apoi poate estima doctorul, dar in softurile lor (unde iti da grafice cu masuratori si unde au ca referinte baze de date cu sute de mii de alti bebei masurati) ei asa au: din sapt. 11, pana in sapt 13 si 6 zile!
sapt. 17 cu
maricel in burtica
aniast72 spune:
Fetelor, am tot citit si...sincera sa fiu, am inceput si eu sa ma gandesc cu teama ca s-ar putea intampla ceva cu
. Eu, care eram foarte optimista la inceput...citind atatea cazuri si necazuri...am inceput sa-mi fac probleme. Daca va spun ce am facut azi...
am facut rost de un stetoscop in ideea sa ascult eu bataile inimii lui bb...abia dupa aceea mi s-a spus ca s-ar putea auzi dupa 4 luni cu stetoscopul.
Maine sper sa am rezultatul de la TT...nu pot sa spun ca nu am emotii...
Vineri am programare la dr, o sa fac si echo si consultatie. Sper sa imi dea drumul la vitamine pentru ca anemia ma omoara: ametesc, am dureri de cap. Stiu sigur ca am carente de fier si calciu dar pana nu-mi spune dr sa incep sa iau vitamine ma limitez la acid folic si utrogestan.
Gpreda75, bine ati venit la Odisee...aici mai sunt cateva viioare mamici care au ramas
prin FIV...si stim ce inseamna, cat stress si cate emotii. Ma mir ca nu v-am vazut si la subiectul de FIV de la "Asteptand un ingeras...". Sarcina usoara doamnei si un bb cuminte!
Pupici tuturor gravidutzelor!
Andreea
16+ cu