Colectia de toamna iarna 2005(128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Alina itit trimitem noi, dar cu vant la greu Mama, am fost la banca si cand am trecut pe langa parculet se zgaltaiau toate leaganele din cazua vantului. Cu toate acestea parcul era plin Eu n-am avut curaj s-o scot din casa pe chiti.

In schimb, din cauza polenului si prafului mi-a revenit alergia, noroc, cu Aeriusul dat de dr ptr fii-mea...

Edit: HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Unde sunteti, mai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

HELOOOOOOO!
Eu sunt aici ....

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Felicia, mai este si Alerid bun pentru asa ceva.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Zi Cami.......

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca am trimis si eu maimutza afara la tura 2 de plimbare. Acum stau si pazesc dovleceii umpluti ca-s pe foc, ciorba deja am facut-o .

Feli si la noi bate vantul dar sunt multi copii in parc, plus ca nu e vant din ala rece, io zic ca macar acolo 30 min poti s-o scoti, daca nu e asa praf, la noi nu e.

Hilde io nu ma mai uit la pozele tale cu mancare...ca de azi tin regim de slabit

Alinush ..n-am gasit emoticon ptr soare...da-ti trimit niste ochelari ..soarele e inclus.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mai fetelor ,eu sint chiar nebuna ,am stat afara vreo 4 ore ,vad ca voi nu scoateti copii pe vintul asta dar eu in casa nu-l puteam tine ca se plictiseste ingrozitor ..Tocmai m-a sunat o prietena sa-mi spuna ca e din nou epidemie de viroze ,gripa etc . ,daca se imbolnaveste puiu din nou ma arunc de la balcon ca de data asta e vina mea .
Am fost la frizer ,trebuia tuns piticu' dar nu ma gindeam sa faca asa urat ,cum am intrat si a vazut lumea in halate albe s-a pus pe urlat rau de tot ,cat a durat tunsu' n-a tacut ,uitati-l aci ,new look :)))http://new.photos.yahoo.com/popozuda1006/album/576460762394077836/photo/294928804287246165/34

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

La muuulti ani!!!!!!!!!!! Ioana. Si eu care intrebam ieri daca se apropie ziua ta, ceva??? Sa ne spui cum ai sarbatorit, ce cadouri faine ai primit.... he-he, poate ti se intoarce surpriza.

Madutza, a iesit faina tunsoarea.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Ioana!!! La multi ani!sanatate, fericire si impliniri,sa ai parte de aceeasi viata frumoasa ca si pina acum, de copil cuminte si sot bun ( sau invers?)petrecere frumoasa!

Pischi

Lavi, Mada & co.sanatate multa!

Roxi tare aventuriera Alexioara ta!

Noi sintem si mai zombie decit ieri, am adormit pe la ora 7:30 am si ne-am trezit pe la ora 11 am. Of, boala asta!

Lavi, da, tuse convulsiva care a fost precedata de febra si nesomn.

Bulucico' spiritul tau este mai bun astazi si parca zaresc o nota de optimism; tine-o tot asa! gandeste-te ce dezmat fi pe capul tau cind il vei lasa pe Simonelul la cumnata si tu vei face ce vor dori muschiuletii tai

nu stiu cind voi mai reveni, am multe de terminat si nu mai fac deloc progrese in ultimul timp, bat pasul pe loc.

&

Edit: acum doua zile am facut doi ani de cand sint pe forum!
la cit mai multi (imi doresc) alaturi de voi

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning.
I choose to make it so.

Rachel(Nov.23,2005)& Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

La multi ani, Ioana.
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si sa ti se indeplineasca toate visele. De la noi un mare si un buchet imens de

Ripley 8+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Buna seara,

Vreau sa va zic ca si eu si sotul suntem varza, adica ne doare gatu si ne simtim aiurea...stit voi cum e... E clar ca am luat unul de la altul.
Deci, suntem bolnaviori toti 3 dar ne straduim sa trecem peste asta
Steff se pare ca a incarcat bateriile duracell, asa energic e fata de ieri cand era ca o mamaliga si marait din cale afara.Evolutim sub influenta tratamentului este favorabila.

Si eu am facut 2 an deja de cand sunt pe forum...si tot asa la mai multi alaturi de voi!

de-ale gurii

Mergi la inceput