Colectia de toamna iarna 2005(128)
Raspunsuri - Pagina 30
Gandacel spune:
Buna!
Intru si eu pe fuga sa semnez doar condica, sa stiti ca mai traiesc!
Am citit zilnic ce ati scris, insa nici n-am avut timp, nici dispozitia necesara sa mai leg doua propozitii of my own...
Noi suntem bine deocamdata, Bogdan are ceva muci de vineri incoace, nimic ingrijorator. Eu sunt din ce in ce mai obosita... sunt tare curioasa ce o sa fac dupa nastere cu starea asta. Ma mobilizez eu, ca n-am incotro, va trebui sa-l duc pe Bogdan la gradi, sa-l iau, sa ne jucam. N-am idee cum o s-o duc si pe pitica dn burtica atunci, probabil ca in port-bebeul pe care l-am urat... Astept sa ma loveasca o idee luminata chiar cand va fi nevoie.
Noi am trecut cu mare succes la noua ora, petnru ca ieri am aplicat tactica somnului de dupa-amiaza pe afara, unde mai mult de o ora nu doarme niciodata. Asa ca s-a culcat frumusel la ora lui normala seara (a mai tras tati de timp doar vreo 20 de minute). S-a trezit dimineata cam cu 15 minute mai tarziu decat de obicei, iar azi la gradi au programul strict... problema va fi cum se vor manifesta acolo restul de copii. Sper sa doarma ok si sa nu simta diferenta de o ora. Va fi tot mai problematic oricum cu culcatul, ca va fi lumina afara si nu stiu daca nu o sa i se para ciudat sa se culce! Vom vedea mai tarziu. Apropos de asta, voi aveti draperii la geam, in camera copiilor, ori lasati lumina zilei sa domneasca cat e ziua de lunga?
Sondaj de opinie: ce ziceti de numele Ana Stefania? Stiu ca e mare distanta de la Ioana Alexandra, dar... astia suntem noi, mai nehotarati cand vine vorba de nume. Cam asa ne-am sucit si la Bogdan, pana in ultima clipa!
Corap, mai da si tu un semn, ca noi chiar suntem aproape una de alta ca termen de nastere, cum mai sunteti voi? Eu de luni am verde la nascut, dar as vrea sa mai astept pana dupa Pasti, macar.
Acum va pup pe toate si ne mai auzim.
Gandacel
36+ si Bogdanel (14.11.2005)
Madutza10 spune:
N-am mai iesit ,plec mai tirziu sa rezolv trebili de teren ..
Cuscra ,am incercat sa-l pun in patut cind e super obosit dar tot nu adoarme ,se invirte ,maraie ,incearca sa escaladeze ,sa sara din patut iar in cele din urma tot leganat adoarme :(( ,nu stiu cind vom scapa ,doar seara adoarme singurel ba chiar urla daca incerc sa-l legan ..
Aspiratoru' e favoritul lui Orlando ,ca functioneaza sau nu el e calara ,incearca sa aspire cum vede la mami ,il plimba prin casa ,se urca pe el ,ma gindeam si eu ca normal ar fi sa -i fie frica dar cum fi'miu e pe invers ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Gandacel spune:
Am uitat sa va intreb: ati fost la Ikea? Ca noi am incercat ieri (de fapt ne-am dus special pentru asta) si era coada imensa la intrare, parcarea plina, parcau la Carrefour deja... Cand am vazut ca lumea asteapta sa intre am mers si am facut cumparaturi la Carrefour, desi nu era in program si am decis ca venim alta data. Si chiar aveam nevoie. Asta este! Oare peste o saptamana va fi mai lejer?
Gandacel
36+ si Bogdanel (14.11.2005)
Madutza10 spune:
Gandacel ,au n-am ajuns ,ca-mi inchipuiam ca-i super aglomerat dar au fost finii mei care si-au luat mobila de dormitor ,au zis ca's preturi super bune iar marfa e de calitate ,bine finisate etc .Eu deocamdata n-am nevoie de nimic ,abia la anu' ne mutam si tre' sa inlocuiesc tot !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
madau spune:
Gandacico ma bucur ca te vad nitel mai optimista
, hai ca uite cu chiu cu vai ai ajuns cu bine la termen, mai stii cate griji iti faceai? Nastere usoara cand o fi sa fie
. Imi place mult Ana Stefania, parca e mai rar in ultimul timp numele Stefania (spre deosebire de Ioana sau Alexandra
).
La IKEA n-am fost, oricum n-avem bani acum ca trebuie sa ne punem la punct finantele rau afectate dupa BE
, plus ca plecam la bulgari de Paste si ne trebuie banuti. Am inteles ca e destul de aglomerat, eu astept pana dupa sarbatori, poate se mai linisteste lumea![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Gandacel mie imi place tare mult Stefania
. Ana-Stefania imi suna bine (ca accentul in Stefania se pune pe i. SUnt unii care il pun pe a dar mie nu-mi place).
Luat de la gradi - cu caruciorul - in carucior mai si adoarme... n-are curte gradinita in care poti sa lasi caruciorul pana il imbraci pe Bogdan?
Sau cu port bebeul, intr-adevar.
Madau multumesc pt raspusnul privitor la scaun 
Ideea e ca Bebeconfort Iseos sunt 2: (vazute de mine la BE)
-Iseos Isofix care era 990 RON si care are intr-adevar material din ala matasos peste tot
-Iseos simplu (universal) care era la 730 care are material matasos cu exceptia lateralelor capului si ale fundului sau nu stiu cum sa zic.
Or: masina noastra n-are Isofix, asa ca n-are sens sa dau atata banet pe scaun cu Isofix.
Eu obisnuesc sa-i dau Nataliei borcanas (si alte mancaruri) in timpul mersului; la noi masa dureaza mult si e pacat sa facem atata amar de pauza; asa ca fix lateralele scaunului sunt zona sensibila.
Intr0adevar e misto ca se regleaza deschiderea lateralelor dar 990 RON mi s-a parut prea mult si ca nu merita pentru 2 ani, iar ala de 730 nu ma satisfacea complet.
Nu l-am luat nici pe ala Clipperton, l-a vazut doar Virgil, mai merg si eu zilele astea, cand oi avea timp.
Si vreau sa vad daca il mai gasesc si pe cel care mi-a placut mie la 450 RON in Carrefour Militari.
--------------
-eu sunt f ocupata si obosita
-Natalia e bine, i-a trecut raceala
-Silvia a plecat de ieri la bunici si o luam noi cand mergem de pasti.
Dordia si Nati la fel, o lunga perioada n-a zis cum fac animalele, acum de cateva zile zice. Mai depinde si de ei, nu numai de noi 
Multa sanatate la puiuti si mamici bolnavioare! 
tania-z spune:
intru scurt ca ma omoara piticot
Lavi eu am vazut pe niste site-uri nemtesti care vand maxi-Cosi de exemplu, niste huse pt scaunel de masina super mishto! Le iei, le speli, le pui la loc etc.
Poate gaszesti pe e-bay, daca tot ai card de cumparaturi online.
Tania
10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
ilenutza spune:
hello si de la noi!
Nu prea am citit din urma, zboara timpul iute, iute..![]()
Fac o pauza , mama a iesit cu V la plimbare, eu am ramas sa bag vasele la masina, sa sterg praful in dormitoare si cam atat, dar e suficient pt mine.
Vad ca la capitolul dinti iarasi iesim din tipare mai ales ca de cateva zile trei canini si-au itit capul in gura lui V. mai ceva decat ghioceii.Ceea ce justifica tonele de bale care curg din gura .Cred ca si la gradi o sa mergem cu barbitza de gat.
sapt viitoare mergem la Cta si stam acolo pana dupa Pasti, am acordul dr. pt deplasare.Imi pare bine ca mai schimbam aerul.
Si o veste buna, putza nr. 2 e tot la locul ei, dupa eco sunt in 24 de sapt, ceea ce inseamna luna a sasea 
, este bine crescut desi eu nici nu am apetit prea mare si nici vitamine nu iau, iar in greutate am luat numai 4 kg.
, sper sa nu ingras "porcul" in ajun.
sunt in pana de inspiratie cu numele, sotul vrea Andrei.Eu parca nu as vrea sa il cheme ca pe mine( pentru cine nu stie numele meu real este Andreea)
.Io cochetez pana un aalta cu Mihnea, Sebastian, Raresh.Astept sugestii!![]()
Va u(D)rez zile bune.![]()
Ile
24 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati