PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by mamidestefan
..cu noutati despre noi
Dupa doua saptamini de lupte grele
AVEM AL SASELEA DINTZOC
Sper sa avem si noi ..de acum inainte ..nopti mai linistite ..
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
vad ca Stefan este nascut dupa Alessandro si are deja 6 dintisori ... Ale nu are nici unul ... oare sa ma ingrijorez?
www.romania-italia.net
anasia spune:
mey, veniti de vedeti piersicutele de la o mica intalnire in parc;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire
doniro spune:
quote:
Originally posted by anasia
varsta bb
Alessia la motul Biancai
Nu se vad pozeleeee!!
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anasia spune:
scuze, am uitat ca le face din start private, gata, le-am facut publice;
varsta bb
Alessia la motul Biancai
doniro spune:
Buna seara tuturor!
In primul rand, multumim tuturor care ne-au urat frumos pt onomastica. La fel si voua.
lucians, am vazut pozele; ce sa zic... artista, superba, unde mai pui ca sta si in picioruse. Daria mea se indreapta spre 9 luni si nici de-a busilea nu vrea... Un dulce pt dulcica ta.
anasia, martta, maryion, multam pt incurajari ref papanicolau si bb2; sa speram ca nu sunt probleme. Ranile pe col stiu ca sunt destul de comune si usor de "rezolvat"...
ralucaspm, ref hrana bio, iti dai seama ca daca am avea cu totii posibilitatea sa ii hranim cu produse naturale, am face-o. Problema e ca putini dintre noi cred eu ca avem cum sa facem rost mereu de pui, legume, fructe de la tara. Dar sa speram ca o sa fie ok si cu hrana din supermarketuri, desi....... A, si inca ceva: stai linistita cu grasunica ta. Daria mea avea 8,900kg si 73cm acum o luna; iti dai seama acum cat are... Nu mi se pare mult. Uite o POZA sa vezi ca nu suntem prea . E facuta acum cateva zile.
Fug sa o trezesc, ca doarme de la 18 si nu a papat. Sa speram ca nu ma chinui iar cu linguritaaaa
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
miti2004 spune:
quote:
varsta bb
Alessia la motul Biancai
Mama-mama, dar a fost cumva si parada modei primavara 2007 ? numai piersicute super frumoase si un piersicoi tare mandru cu atatea fete in jurul lui
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
doniro spune:
quote:
varsta bb
Alessia la motul Biancai
Super gagici mici si mari. Sigur, si cavalerul e la inaltime.
POZE FEL DE FEL
doniro spune:
Mai fetelor, eu am tot zis sa ma sfatuiesc cu voi si acu' indraznesc: voi ce parere aveti de renuntarea la o masa? Eu nu prea ma mai descurc cu 5 mese (e o problema mai veche de-a mea). Daria papa la 16 iaurt cu cereale, iar pe la 18 o ia somnul si daca o trezesc la 20 sa ii dau laptele, nu prea mananca (zic eu ca din cauza ca o trezesc exact cand e somnul mai dulce). Ma gandesc sa ii dau asa:
6.00 lapte
10.00-11.00 fructe
14.00 piure legume + carnita/galbenus
19.00 lapte
Si pe la 20-21 ar adormi
O fi problema ca renunt la gustarea de la 16? (iaurt cu cereale ii dau la ora aia)
POZE FEL DE FEL
iryn@ spune:
Un mare pupic de la Iulia pentru piersicutzele de azi din parc:Alessia-o piersicutza cuminte caruia ii place sa faca nani in aer liber, Daria-o dulceatza prietenoasa, Alexei-un baiat de nota 10 care s-a descurcat cu fete multe multe (piersicutze si nu numai)
Abia asteptam sa ne revedem si poate marim gasca!
Anasiaau iesit super pozicile!
Luciansle vrem si pe ale tale!
Irina, mami de SEBY si IULIA
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by doniro
Mai fetelor, eu am tot zis sa ma sfatuiesc cu voi si acu' indraznesc: voi ce parere aveti de renuntarea la o masa? Eu nu prea ma mai descurc cu 5 mese (e o problema mai veche de-a mea). Daria papa la 16 iaurt cu cereale, iar pe la 18 o ia somnul si daca o trezesc la 20 sa ii dau laptele, nu prea mananca (zic eu ca din cauza ca o trezesc exact cand e somnul mai dulce). Ma gandesc sa ii dau asa:
6.00 lapte
10.00-11.00 fructe
14.00 piure legume + carnita/galbenus
19.00 lapte
Si pe la 20-21 ar adormi
O fi problema ca renunt la gustarea de la 16? (iaurt cu cereale ii dau la ora aia)
POZE FEL DE FEL
Ai putea sa-i dai fructe cu iaurt si lapte cu cereale seara.
Noi avem orele: 6-lapte, 10-fructe cu iaurt/branza, 15-legume cu uo/carne/ficat, 20-lapte cu cereale.
Frumoase foc piersicutele de la intalnire si piersicutul mare cocos printre ele.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)