Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!
Raspunsuri - Pagina 7

coco spune:
coco spune:
 La multi ani! Mara -Rp 
Sa te bucuri de ziua ta impreuna cu familia ta, cu noul bebelus ce a aparut in viata ta!
Andira - bancurile!
 bancurile!
Mamacita- te iert ca ai un bebe in burtica altfel [sic] ...iti ziceam eu ca nu numai Rp s-a prins! Dar a fost originala replica ei, nu?!

coco spune:
coco spune:

Mai are cineva un princhindel turbo cum e Vlad?! Noi nu putem sa mergem la plimbare decat el alergand, eu dupa el in fuga . Nu vrea tinut deloc de mana. Il oblig sa-l tin si se arunca pe jos, inclusiv cu capul de pamant/beton/ce-o mai fi!
. Nu vrea tinut deloc de mana. Il oblig sa-l tin si se arunca pe jos, inclusiv cu capul de pamant/beton/ce-o mai fi!
E atat de agitat ca nu sta pe tricicleta, nu are astampar sa stea in leagan, si ne termina pe toti  .
.
Metode de imblanzire?!

andira spune:
andira spune:
 Mamacita - si io m-am prins, dar am zis ca astept episodul 2 cand o sa fii sigura. Si nu stiu de ce, chiar eu am senzatia ca va fi fetita, desi am zis ca e anul baietilor... 
Si de la atatea vesti cu bebelusi azi-noapte am visat ca sunt gravida iar, si ma gandeam "al naibii sterilet, nu e bun de nimic! o sa am 3 scandalagii!" 
Coco - ma bucur ca ti-au placut 

andira spune:
andira spune:
 Marutza - La Multi Ani, sa cresti mare si sa fii fericita! pt prichindelul mare, prichindelul mic si mami!
 pt prichindelul mare, prichindelul mic si mami!

andrruzza spune:
andrruzza spune:
 La multi ani Mara!

rp
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

ninocikap spune:
ninocikap spune:
 La multi ani Mara!!! 
 Rp
 Rp 
La multi ani Sara Mihaela!! 
 Iuliana Sara
 Iuliana Sara 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

ninocikap spune:
ninocikap spune:
 Coco metode de imblanzire nu am... dar si noi suntem in acelasi tipar, nu sta in leagan... alergam, dupa minge dupa ce gasim... asa ca macar nu sunteti singurii.. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

adseana spune:
adseana spune:

La multi ani, MARA!
La multi ani, MARA!
 Rp sa iti traiasca multi ani fericita frumoasa familie pe care o ai!
  Rp sa iti traiasca multi ani fericita frumoasa familie pe care o ai!

La multi ani, Sara Mihaela! Adriana si
Adriana si   Alexandra (15.04.2005)
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!

Ana71 spune:
Ana71 spune:
 Buna,
La multi ani tuturor copilasilor care si-au sarbatorit aniversarea celor 2 anisori zilele astea(Darian, Rares, Bianca, Ema, David, Andrei, Calin, Bubu (Alexandros),Rares, Dario (cu scuze pentru intarziere)! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa aduceti parintilor numai bucurii!
La multi ani Marutza si Sara! Sa fiti sanatoase si norocoase si sa aveti o viata plina de bucurii!

ligia13 spune:
ligia13 spune:

La multi ani Mara! rp 
 . Cum sarbatoriti?
. Cum sarbatoriti?
coco, Radu nu e chiar Duracel, dar sa sti ca desi e genul de copil calm, si daca te uiti la fatza lui pare chiar cel mai cuminte, el inca nu stie sa mearga! Stie doar sa fuga  .
.
Pe tricicleta sta doar la intoarcerea din parc , cand e frint. Il aduce bunica "TERMINAT". In rest o impinge singur si a invatat sa dea si din pedale de 2-3 ori, apoi ii aluneca piciorul!
Metode de potolire nu am! De cate ori merg in parc cu el imi aduc aminte "de ce copiii se fac la tinerete" si mai crete bunica in ochii mei cu un pic
 si mai crete bunica in ochii mei cu un pic  !
!
simonela, da , am inceput sa-l invat sa cante ca sa fie pregatit pt ziua lui . 
De doua zile Radu se trezeste la 6. Sunt zombie! Nu tipa sa-l luam din pat, sta acolo inca juma de ora, dar in timpul asta ii turuie gura continuu, deci numa somn nu e ala! Se uita pe geam, sau pur si simplu sta in fundulet si ne studiaza pe noi printre gratii, dar canta, tipa, vorbeste, ne striga pe rand, mamii, tatii. Mare greseala daca ii raspunzi
Si ca sa ne laudam, avem progrese cu olitza. Dim la trezire face in olitza, apoi la bunica il tine in chilotei , fara pampers. Alaltaieri, s-a suparat bunica pe el si l-a lasat pishat , cica mergea cracanat si se tot ducea la ea sa-i arate. Si ea cica il certa (vorba vine certat, ii explica ) si ii spunea ca nu-l schimba! 
Faza e ca ieri , s-a dus la ea si i-a spus ca face pipi! Aseara acasa se tinea de pantalon si zicea caca. L-am pus pe olitza si supriza, a facut pipi! Caca inca nu stie sa faca, stie sa spuna, dar cand il pui pe olitza, se sperie cand e aproape sa iasa caca si se ridica repede! face imediat ce i-ai pus pampersul!
Mai incercam! Oricum, cred ca suntem pe calea cea buna. Nu e speriat de olitza, si cand se duce tati la baie, spune si el: tatiii, pipi. Dadu pipi.. si ne arata olitza!
Pare ca s-a prins ca rolul olitei nu este numai sa stai pe ea si sa te uiti la desene!
Eu  si Raducu
 si Raducu  (22.04.2005)
 (22.04.2005)