Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

La multi ani Gabriel! Sa cresti mare, sanatos si norocos! Gabrianah, sa-ti traiasca baiatul si, alaturi de fratiorii lui, sa-ti aduca numi bucurii!

Maine plecam la munte (multumesc mult Ligia pentru raspunsul legat de pensiunea Valea cu struti ), sper sa avem vreme frumoasa ca altfel nu stiu cum vom rezista toti 4 intr-o camera. Copiii sunt foarte incantati ca vom pleca (Victor ii tot explica Evei ce frumos e la munte...si ea se bucura instantaneu cand aude cuvantul munte). Mai nou Eva a facut o pasiune pentru Mircea Badea (de pe Antena 3), e tare haioasa cand ii urmareste emisiunea, se amuza de minune. Pana aseara insista doar sa ramanem pe Antena 3 cand dadeam intamplator de el (butonand telecomanda)-intre orele 11 si 12 noaptea adoarme Eva-dar aseara a inceput sa scanceasca zicand in continuu: 'nenea bdeaa'. Initial nu am inteles ce vrea, dar cand l-am gasit din intamplare, butonand telecomanda, s-a inseninat toata si mi l-a aratat fericita.

Danutza, felicitari pentru nastere! Sa-ti traiasca minunea si alaturi de fratiorul lui sa va aduca numai bucurii! Iar tie refacere rapida! Daria, multumim ca ne tii la curent !

Zuzu, felicitari pentru noul job. Imi pare rau ca nu v-ati simtit bine in vacanta, adevarul este ca e tare greu cu 2 copii sa pleci undeva (incepand cu bagajele, acomodarea lor, drum,etc)

AncaMihaela, sper ca totul a decurs fara probleme! Eu chiar nu stiu nimic despre bronhoscopie.Sanatate multa Emei!

Mamacita, voi ce mai faceti?Sper ca sunteti OK!

Simonela, felicitari micutei independente! Eu nu cred ca bona noastra s-ar descurca (fie si doar cu Eva) s-o las la ea. Impreuna cu mama fac o "echipa" acceptabila, dar singura nu cred ca s-ar descurca.

Va pup si pentru ca nu voi mai putea intra pana dupa Sarbatori, va urez sa aveti un Paste fericit, alaturi de cei dragi voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La Multi ani Gabriel-Stefan! Gabrianah

zuzunachi, bine ai revenit sanatoasa! Imi imaginez ca te-ai intors mai mult obosita decat relaxata, dar asta e, mai trebuie facute si vizite la familie...
Felicitari pt job ! Ce vei face (daca nu's indiscreta....)! Iti tinem pumnii sa fie bine.
Intrebai de mancarea prichindeilor la un mom dat! Soacra-mea ii gateste proaspat, dar de multe ori fac eu cate ceva seara si ii trimit si maninca la prinz. Cam pt 2 zile gatesc eu, nu mai mult!
Seara Radu maninca tot asha mai usor, adica iaurt, brinzica cu mamaligutza, cartofi copti cu iaurt, legume cu iaurt, in general iaurt cu ceva , pt ca l-am obisnuit sa pape zilnic iaurt sau brinzica de casa (de vaci cu smantana).

danutza, refacere usoara. Daria multumim ca ne dai vesti!
Voi ce mai faceti? Cum e la scoala din nou? Ce face Brien?

simonela, bravo pt micutz independenta si pt bona descurcareatza!

Ana, distractie placuta la Shirnea! Se anuntza vreme frumoasa la meteo, sper sa fie asha!

cenia, ce mai faceti ?

AncaMicaela, ce vesti ai? Cum sunteti?

La multi ani gegea!

Noi suntem bine, Raducu e din ce in ce mai dulce si mai implicat in "realitate". Trage cu urechea la ce spunem, se implica in orice facem (spalat vase, gatit, maturat, aspirat etc), ce mai, e f simpatic!
Incearca sa imite toate cuvintele, dar nu prea ii ies, asha ca avem deja un dictionar explicativ f bogat!
buzizi=buldozer
futotoi=fotoliu
macaca=macara
catutu=tractor
vicajii=bicicleta
Astea sunt cele mai simpatice!

Azi dim am fost sa-l impartashesc , dar intrase parintele in greva!. Efectiv nu mai vrea sa spovedeasca si sa impartaseasca anul asta! Deja era tarziu ca sa mergem la alta biserica, asha ca mai inecrcam si maine, la o alta biserica!
Maine macar sunt libera!

In rest ce sa va spun, planuri de sarbatori nu avem! Vom merge simbata la mama la Bran ca sa pregatim impreuna cate ceva pt Paste! La noi in familie asha e traditia, mergem toate 3 surorile , cu copilasi, cu soti la mama si pregatim cozonaci, oua , pasca, apoi seara plecam cu ele in portbagaj! E una din cele mai frumoase zile din an, sa ne vedeti 12 persoane acolo, e minunat! Plus ca mama face niste cozonaci..yam yam!
Duminica si luni inca nu stim ce facem!

Si eu remarcasem lipsa mamacitei! Stie cineva ceva de ea?
raresionutz, tu cum esti? Ulltimul tau mesaj ne-a ingrijorat! Totul
e ok?
Alesia am vazut ca esti implicata in alte actiuni! Te mai asteptam cu vesti!
andruzza, ce mai face burticutz?

tuturor!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gegea, Laura, Ana, Rrox, Simonela - multumim!

Si La Multi Ani Dariei si lui Gabriel - sa cresteti mari si sanatosi!!

Io sunt zombie de oboseala, fetele sunt fornaite si daca biata Irina indura cu stoicism nasucul infundat, Nati s-a trezit intr-o noapte de nu stiu cate ori plangand, din cauza durerilor de gat.
Acum sunt mai bine, dar io inca n-am recuperat noaptea aia, astept cu nerbdare astea cateva zile libere.

Zuzule - bine ati revenit! Te cred ca e obositor cu cei doi pici, din motivul asta noi nu ne deplasam nici pana la prieteni cu amandoua fetele... prefer sa iesim pana in Parcul Tineretului...

Rrox - 6 fetite?? asta da perseverenta... cred ca mi-ar trece totusi dupa primele 3...
De altfel, inca ne mai gandim daca peste 2 ani sa mai incercam un baietzel sau nu... Timp mai e.

va las, ca ma intorc la treaba, dau in benga zilele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ah, si am uitat ce era mai important!

Danuta - sa-ti traisca bebelusul, sa fie sanatos si sa va intoarceti cu bine acasa! Refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Danuta, felicitari! SA fiti sanatosi si fericiti!
Daria, Antonio, Gabriel, la multi ani!

Noi am avut ieri bronhoscopia si azi lavaj. Ema e bine acum. Suntem acasa si mergem la 12 ore la spital pentru antibiotice. A stranutat cu mancare in gura si a inhalat si o bucata a ajuns in plaman . Revin cu detalii dupa ce o culc; e foarte suparata si vrea sa stam lipite, iar eu ma conformez :)
Va pup si multumesc frumos pentru

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

LA MULTI ANI, GABRIEL STEFAN!! Gabrianah,sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos, voinic, voios, sa aiba parte de mult noroc in viata!! Pupici si fratiorilor lui!!

Ligia13, Ana71, multumim frumos!

Zuzunaki, imi pare rau ca nu v-ati simtit bine in vacanta, ca n-ati reusit sa va odihniti deloc, pot doar sa-mi inchipui ce nebunie e sa mergi cu doi copii mici in concediu! Bine ca v-ati intors cu bine!

AncaMicaela, am ramas suprinsa de ce i s-a intimplat Emei ...sincer, n-am mai auzit de asa ceva. Multa santate va doresc!

Ligia, imi place voinicelul vostru si vocabularul lui din ce in ce mai bogat...Si Andrada are in fiecare zi aproape cite un cuvint nou si imita tot ce aude (nu mai putem zice nici noi, orice ). Unele le spune clar, cum ar fi baiat, papusa, cocos etc., altele doar cine sta mai mult de vorba cu ea le intelege "dadai" = tramvai sau "motocecea"= motocicleta, pat=pat, dar si parc, s.a.m.d. Profit de faptul ca mama ta locuieste in Bran (daca am inteles bine) sa te rog sa-mi spui si mie daca stii ceva de bine sau de rau despre Pensiunea Andra? Eu am gasit-o pe net si mi-a placut si am facut rezervare pt ziua Andradei, sa mergem acolo cu familia in week-end. Mersi anticipat pt raspuns!

Ana, drum bun, distractie placuta si sa veniti de acolo mai odihniti, mai relaxati si bine dispusi!! Nu-ti face probleme cu bona, e prea devreme, nu s-au obisnuit una cu alta inca (ea si Eva); nici eu n-as fi lasat-o, probabil, pe Andrada dupa primele saptamini, dar cu timpul se creeaza o relatie de incredere si prietenie intre bona si copil si atunci totul e mai simplu, zic eu...

Chiar vroiam sa intreb si eu de Mamacita si Alina (Raresionut) - sper ca sunteti bine si reveniti in curind cu vesti bune!

Noi plecam maine la Cluj, la parinti, si ne intoarcem luni dupa-masa. Nu stiu daca mai apuc sa intru acolo pe net, asa ca va doresc de pe acum Sarbatori fericite, linistite, sa va bucurati de citeva zile senine!!

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

simonela, pensiunea Andra este a unui var de-al meu! Varul meu este unul din primii din zona care si-a facut o pensiune! Parerea mea ca stie sa fac turism...nu numai sa castige bani! Sper sa va placa acolo, ei fac parte pt noi din categoria "neamuri bune" nu "neamuri praoste" , deci cred ca va veti simti bine acolo!
Ca sa zic asha un dezavantaj ar fi ca locul nu se afla intr-un loc extra pitoresc, in creierii muntilor, se gaseste la 50 m de strada, dar are vedere directa spre castel, curte mare si ingrijita, loc de parcare... hai ca deja ii fac reclama!
Sa-i spui ca tre sa-mi dea o bere (si ca sa nu existe confuzii , ligia e doar un pseudonim , de pe vremea cand imi doream o fetitza pe care sa o cheme ligia. O sa-ti dau pe PM numele meu adevarat). Glumesc desigur(partea cu berea, ca cea cu numele e adevarata). Distractie placuta la Cluj!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor!
La multi ani Geani!

Noi suntem bine,Alicia vorbareata si neastamparata.Incep sa ne iese al doilea rand de masele si avem doar 3 canini.N e laudam ca mancam bine si avem trecut de 14 kg.Avem probleme cu adormitul mai ales la pranz,doar cu concerte de plans si leganat mai reusim.
Maine plecam la sat la soacra-mia unde vom petrece sarbatorile de pasti.

Am vorbit si eu cu Danuta,se simte mai bine ,a facut cativa pasi astazi.

Sarbatorile de Pasti sa va aduca in suflet si in casa multa liniste ,caldura si dragoste!

CARMEN SI ALICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

salutare...
vad ca in Romania se fac pregatirile pentru Pasti pentru curatenie, cozonac mmm .... ce fain. aici sunt iepurasi prin toate mall-urile fac copii poze cu ei, iepurasi la jucarii la ciocolate oua etc ca inebunesti de atitia iepurasi si oua. piinea are gust de cozonac si trebuie sa gasesc un magazin cu produse europene ca sa iau piine buna.si asta e buna dar nu inteleg de ce e dulce!!!
cei de aici sunt oameni de treaba, nice, se bucura ca le creste nr. de roamni si au incercat sa ma fac sa ma simt bine. toti omi zic ca au ceva pentru david, am primit o parte din cadouri si e fain, ce poti spune...suntem coplesiti de atentii.
bine ca nu sunt acri sau indiferenti.
am mai facut niste poze prin oras dar deja toata lumea e f busy.
Ligia: multam ca ati intrebat de noi.
David deja s-a adaptat cu scaunelul de masina de fapt cu drumurile f lungi in el!
am fost pe la pet shop un catel costa 2500 USD cel mai ieftin 800 USD. ti-l da si in rate.
a zis cineva ca ne da un catel, dar aici e scump sa intretii un ciine asa ca o las moarta. parca am mai spus de problema catelului dar eu as fi vrut mult un animal, ca acasa am avut....
Noi de Pasti sunteminvitati la masa la cineva si a doaua zi de Pasti e ziua lui David care s-a nascut de ziua mea de nastere asa ca vom sarbatori la dublu dar nu stiu cum.aici se iese in oras... nu am nici o idee ce ar trebui sa facem....
ok paaa ne mai vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Danuta - felicitari si multa sanatate! Andrei- bine ai venit pe lume!

Cenia- va urez de acum La multi ani! si tie si lui David!

Anca-Mihaela- sper ca sunteti bine acum.Multa sanatate!

Zuzu- lasa ca recuperezi tu oboseala! Eu ma miram cum va deplasati...atat! Felicitari pt job!

Nu cred ca mai apuc sa intru pe net ca am multe pe cap zilele astea, asa ca va urez tuturor Paste Fericit!

Mergi la inceput