Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Cenia sa va acomodati repede.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU PITICA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Multumesc tuturor pentru aprecieri! Asa e! nu am vrut sa fac tam tam cu plecarea pina nu ma vedeam aici! Aceste poze sunt din vacanta la ocean in Mexic., in Phoenix aici e si mai cald, toata lumea merge in pantaloni scurti si mi se pare atit de ciudat... toti cu slapi si tricouri. parca sunt in vacanta. cu pantalonii grosi ai lui David deja nu am ce face! aseara a fost putin mai frig dar cica urmeaza caldura mare vara pe aici!
Am cautat cereale nu prea am gasit dar trebuie sa stii unde sa cauti ca supermarketurile au niste suprafete.... eu, care sunt shoping maniaca renunt ca obosesc. Ar trebui sa imi iau carut electronic ..
ok pa

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Karen!! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si fericita in tara soarelui rasare! Hiroral sa-ti traiasca frumoasa si sa te bucure toata viata! ne e dor de voi!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La Multi Ani Julia si Karen! Sa fiti fericite si sanatoase in viata !

Simonela, te admir de fiecare data cand ne spui ca o lasi pe Andrada. La fel si pe alte mamici. Noi ne numaram printre parintii aia maniaco-posesivi, inca n-a dormit niciodata fara noi, nici macar la bunici. Si nici nu ma vad in stare sa fac asta. Socrela are 72 ani, e la 300 km de noi, n-as avea curaj, nici tel mobil nu stie sa foloseasca, se tine relativ bine, cu diversele boli specifice varstei. Ai mei sunt in Timisoara, dar tata fumeaza, iar sarcina asta nu s-a mai ferit de fumat pe langa mine, si din toamna nu mai are retineri nici fata de Mihai. Asa ca incerc sa nu-l expun prea mult la fum, nasol ca tata nici nu prea realizeaza ca-mi tin copilul la distanta.

Daria, succes la studentie. Tu devii tot mai tanara de te-ai apucat iar de studii ? Am primit msg-ul tau, multumesc.

Zuzu, vacanta placuta si un job fain care sa-ti aduca satisfactii.

Cenia, sa va simtiti super bine in 3, las ca nu pierde nimic la cresa si sa nu poata fi recuperat. As zice ca-i mai castigat sa petreaca un timp si cu tati.

Noi suntem relativ bine, ma dor toate cele, raceala a trecut neasteptat de repede, dupa 3 zile de stat in casa. Ieri si azi am umblat pana n-am mai putut sa ma misc, v-am zis eu ca-s mai cuminte la job. Dar m-a ajutat Doamne-Doamne sa nu nasc si sa ma vad azi si cu actele la banca semnate pentru credit. Facuse consiliera deja circ la banca pentru n-spele semnaturi, stia toata banca ca eu luni nasc, si ca azi e ultimul deadline. Toata noaptea trecuta n-am dormit, numaram orele pana la intalnirea cu notarul, si-mi spuneam "sa mai rezist inca 9 ore, 8 ore, etc, etc".
Sper sa am un week-end linistit, iar luni, vorba aia, "curaj gaina, ca te tai".

V-am pupat pe toate, daca nu mai reusesc sa intru, va urez de pe acum un Paste Fericit cu un iepuras zglobiu, primavara sa fie in casele si in sufletele voastre. Si bineinteles, La Multi Ani fericiti si sanatosi prichindeilor care vor face 2 anisori !

Dana 38+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

LA MULTI ANI KAREN SI IOSIF!SA FITI SANATOSI SI FERICITI.

Danuta multa bafta luni,sa iasa totul bine,tu sa te simti in putere cat mai repede si sa vii acasa repejor.un bb sanatos,mancacios si somnoros sa ai.nastere usoara.iar creditul sa-l puteti inapoia cat mai usor.
Cenia sa fie intr-un ceas bun si acomodare usoara.sunteti tare frumosi in poze.si vreu si eu niste caldura.
Andruzza multa sanatate si pt Rares.
Simonela cum sa acomodat Andrada la bona?
Dantje sarcina usoara in continuare

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Rrox,Andruzza,Ligia si eu ii dau micul dejun acasa,mai ales ca fara "apte" nu iesim din casa,dar dintre tot ce le da la micul dejun acolo tot mezelurile le-ar manca.sapt. asta
l-am dus pe la 10 dim si am evitat dar vineri i-am gasit inca la masa,deci daca eu ii dau la 6 mancare la 10 mananca sigur.pe langa mezeluri au si ou,unt cu gem,branzica,branza topita,smantana,ceai sau lapte dar mandrul meu nu mamanca din astea.le scuipa.oul il dau omleta sau in salate sau cu piure,branzica cu fructe,iar smantana in ciorba.
Miercuri George a pictat prima plansa,cu ajutor,dar zau semanau a flori.si ce mandra am fost cand i-a pus-o la panou.sistemul step-by-step la noi este de la cresa si pana la cls a VIII-a,cu rezultate bune de vreo 10 ani.acum nu stiu daca si pt scoala voi opta pt acest sistem.
ieri l-am lasat prima oara singur 3 ore ,nu a simtit lipsa mea,insa a inceput cu nebuniile.de cand am intrat pe usa cresei imi spune o dna" era sa fiti buna de plata 1 mil".cand culcau copii el a ramas in sala de joc a,deschis duplul unde isi tine personalul posetele.a luat poseta educatoarei si ia imprastiat tot cea gasit si banii.joi sa impins cu copii pt jucarii,asta e ceva nou.
dar ceea ce ma uimeste e pofta de mancare mult crescuta,acum nu stiu daca se datoreaza vitaminelor,imunoroyalului sau companiei la masa,cert e ca mananca muuuult mai bine si mai repede.

cam atat despre noi va si va dorim wk fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare...
ce ma bucur sa citesc ca totul e ok.
era o vreme cind erau multi bolnaviori.
al meu David e bine, numai ca tot avem accidente casnice: ba a alunecat in bucatarie, ba i-a venit usa care duce spre garaj pe picior , ba si-a prins mina in usa glisanta de la dressing room... of of.
aseara ne-am plimbat intr-o zona superba. fintini arteziene, palmieri, seminee cu lemne arzind, concerte live de jazz nu ma asteptam... credeam ca totul e un super shopping, am mai facut niste poze:
http://new.photos.yahoo.com/pointcenia/album/576460762395923363
va salut si revin trebuie sa merem la un barbeque....
paaa va pupam

la lac
niste poze

Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor ce poarta nume de floare.

Cenia nu se vad pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani tuturor celor care poarta nume de flori!
La multi ani si celorlalti prichindei care au mai implinit 2 anisori! Sa fiti sanatosi si norocosi!

cenia, va felicit pentru alegera pe care ati facut-o! O acomodare cat mai usoara si numai bucurii sa aveti! Am vazut si pozele si sunt superbe, ca si voi de altfel!
danuta, iti doresc o nastere usoara, refacere rapida, un bebe sanatos si un Mihai cumintel care sa va astepte acasa! Ma voi gandi la voi maine (sau poate ai nascut deja?)
dantje, felicitari pt sarcina si multa sanatate!

La asa tacere pe-aici, cred ca se chefuieste in casele multora dintre voi. Va pup si va imbratisez!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Julia si Karen - La Multi Ani, sa cresteti mari si sanatoase!!

Danuta - nastere usoara, refacere rapida, te asteptam inapoi cu drag!

Am si eu vesti bune: am fost cu Irina sambata dimineata la eco, si nu mai are nimic la ficat! Stiti ca acum 3 luni ii aparuse un hematom (initial au crezut ca e chist hidatic, innebunisem dupa ce citisem pe net ce inseamna), se retrasese foarte putin dupa o luna, asa ca mi-au zis sa repet eco dupa 3 luni.
In martie s-au facut 3 luni si piticul meu e ok.

Tati mi-a marturisit vinovat azi dimineata ca in timp ce eu am plecat cu Irina la Medicover sambata dimineata, el a atipit asteptand-o pe Nati sa se trezeasca, si la un mom dat s-a trezit in plansetul ei. Cand s-a dus fuga in camera, Nati era in fundulet pe covor, buimacita - probabil nu stia cum a ajus pe covor, si plangea. Mi-a spus ca s-a linistit imediat cum a luat-o in brate, deci nu s-a lovit prea tare. Norocul lui ca patul e destul de jos, si pe parchet avem un covor de-ala mitos, si cred ca intr-adevar a fost o busitura usoara. Oricum, i-am zis ca-i mananc urechile

Mergi la inceput