SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap3)
Raspunsuri - Pagina 29
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by aka
Ioana81 ne intalnim si pe aici. Gata sunt cuminte daca voi asa spuneti. Oricum nici acum nu mananc mare lucru toata ziua, ca nu am timp. Cristina nu prea vrea sa stea singura. Mai mult fructe, mezeluri, lactate dar am tot timpul langa mine biscuiti, napolitane si cu asta stric toata treaba. Oricum cand vom incepe diversificarea o sa incerc si eu SUPERDIETA. Imi e tare greu cu kg in plus, si nici nu prea am haine pentru atata gabarit...
Va pup pe toate si va multumesc pentru sfaturi.
Monicade
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
Ai luat o decizie inteleapta

Totusi noi te asteptam mai des pe aici

Esti in listutza de PRIETENE

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Azi am facut broccoli cu ceapa verde,usturoi si suc de rosii! A iesit f bun, doar ca eu eram obisnuita sa mananc multa paine si asa gol nu prea a mers!In rest apa si fructe(mere si kiwi).
Poate ca de sapt viitoare imi fac abonament la sala-vreau aerobic(sa scoata "untul" din mine antrenoare).
Ziua mea este pe data de 11 iunie!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Da-ne reteta completa ..
Sa o plasez in "IDEI DE MENIU "
LIDIA si
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
Buna dimineata de week-end 
Asta se pare ca impart eu
la toate luptatoarele.
Mai ales la cele care rezista eroic..cu greu ..pe baricade
.
Se pare ca ora de vara ..ne-a furat o ora de somn..
asa ca zic eu e o cafea tare e buna de dimineata.
Ieri am bagat si eu in meniu cereale si laptic degresat..
cerealele sunt integrale si de la SANOVITA ..CELE MAI SANATOASE ..Parerea nutritionistilor 
Iata cum arata meniu meu de ieri :
-un suc de morcovi
-1 grapefruit
- 40 gr cereale integrale cu 250 ml lapte degresat
-1 cafea
- salata de telina si morcov cu ton
-2 grapefruit
Rezultatul inca -200gr.
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
gusta spune:
Neata fetele.
Lidia da cu cafea ca eu numai pot de somn.Cei veniti in vizita au plecat destul de tarziu si eu acuma incerc sa imi tin ochi deschisi si astept sa treaca inca jumatate de ora sa servesc cafea.
Meniul de ieri
cafea
1 mar
2 mandarine
cereale cu lapte si niste branza dietetica 150gr
masline cred ca vreo 10
Am rezistat fetele eroic aseara adica am servit masline si mi-a trecut si vreo 3 pahae de apa si gata si nici nu m-am uitat la ce au mancat ei nu ca o parte din ele erau chiar de mine facute dar nici nu le-am gustat.
Marilena sa va aduca iepurasul dintisori.
Lidia cred ca esti super bucuroasa ca se misca cantarul
Vroiam sa va zic ca am primit un compliment aseara de la sotul prietenii si ce bine m-am simtit
.
Of sa treaca timpul sa beau cafeaua ca dupa vad viata mai in roz.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Bysko spune:
Reteta e proprie, ca nu stiam ce sa-mi gatesc:
Un manunchi de broccoli pus la fiert,doar buchetelele taiate, in putina apa, cat sa le acopere, fierte cam 10 minute.
Concomitent caliti 2-3 fire de ceapa verde cu 2-3 catei de usturoi,dar fara ulei
!
Se adauga ceapa si usturoiul peste broccoli si apoi se pune sosul de rosii-eu aveam facut de soacra-mea. Cred ca puteti sa puneti si rosii proaspete.Se fierbe in continuare 10 min.Se adauga patrunjel tocat marunt.
Sa nu puneti prea multa apa sau un sos de rosii prea diluat ca o sa iasa prea zemos!
Data viitoare am sa adaug si ardei, dovlecei, masline.Fiecare cu ce are prin frigider.
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Neata fetele.
Lidia da cu cafea ca eu numai pot de somn.Cei veniti in vizita au plecat destul de tarziu si eu acuma incerc sa imi tin ochi deschisi si astept sa treaca inca jumatate de ora sa servesc cafea.
Meniul de ieri
cafea
1 mar
2 mandarine
cereale cu lapte si niste branza dietetica 150gr
masline cred ca vreo 10
Am rezistat fetele eroic aseara adica am servit masline si mi-a trecut si vreo 3 pahae de apa si gata si nici nu m-am uitat la ce au mancat ei nu ca o parte din ele erau chiar de mine facute dar nici nu le-am gustat.
Marilena sa va aduca iepurasul dintisori.
Lidia cred ca esti super bucuroasa ca se misca cantarul
Vroiam sa va zic ca am primit un compliment aseara de la sotul prietenii si ce bine m-am simtit.
Of sa treaca timpul sa beau cafeaua ca dupa vad viata mai in roz.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Gusta,ma bucur ca ceaiul iti e de folos,vad ca ai gasit si brinza.Iaurtul l-ai gasit,cel cu 0,1% grasime?.Bravo,ma bucur ca ai rezistat aseara.Dupa cum ti-am spus,acu nu pot sa fac sport,numai abdomene dar e ok si asa.
Hai,succes in continuare,se vad rezultate serioase la tine,keep up in continuare,nu te lasa
...mama lor de kg

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
emiliapop spune:
Eu iar stagnez ....

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
greutate
Tornada spune:
LIDIOARA ai vrea tu sa scapi de mine dar uite ca nu este asa,raman in continuare pe baricade,sunt certata cu grasimea si kilogramele in plus mai ales daca astea sunt pe mine,daca vad la altii nu ma deranjeaza.Am constatat ca avem copii din ce in ce mai grasi ,unii sunt chiar obezi.Sa nu ma intrebi ce vad la cabinet,uneori mai comentez cate ceva dar parintii se supara.Dar sunt inconstienti.FELICITARI,FELICITARI SI IAR FELICITARI;ma bucur sa aud ca ai mai scazut in greutate,eu o sa ma cantaresc din nou maine la servici sa vad cum mai stau,cu toate ca nu am incredere in acel cantar,nu cred ca am dat jos atata in asa scurt timp.Nu am pus pic de paine in gura nu-i mai stiu gustul si nici alte fainoase,dar tin toata cura o data cu voi,astept sa mananc un gratar din piept de pui ,este singurul care imi place din toata carnea.
GUSTA ce fac micitii tai mai sunt bolnaviori?
BYSKO felicitari ca ai trecut proba de foc,adica te-ai putut abtine si ai inceput serios dieta.Acum dai chiar sfaturi.
Tornada spune:
Fetele va pup pe toate si va urez spor la dieta.
Ioana81 de unde ai Tae bo ai cumparat dvd sau ai luat de pe net?Eu am luat cateva exercitii de pe net,dar nu se vede bine .Va pup.
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Tornada
Fetele va pup pe toate si va urez spor la dieta.
Ioana81 de unde ai Tae bo ai cumparat dvd sau ai luat de pe net?Eu am luat cateva exercitii de pe net,dar nu se vede bine .Va pup.
Sper ca ne
de NOAPTE BUNA 
si nu de adio
ca in mesajul anterior
scriai ca ramii pina la sfirsit pe baricade
.LIDIA si
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

. Gata sunt cuminte daca voi asa spuneti. Oricum nici acum nu mananc mare lucru toata ziua, ca nu am timp. Cristina nu prea vrea sa stea singura. Mai mult fructe, mezeluri, lactate dar am tot timpul langa mine biscuiti, napolitane si cu asta stric toata treaba. Oricum cand vom incepe diversificarea o sa incerc si eu SUPERDIETA. Imi e tare greu cu kg in plus, si nici nu prea am haine pentru atata gabarit...
de
Maria Cristina (