cred ca unele probleme dar nush sigur

cred ca unele probleme dar nush sigur | Autor: pusicatfree

Link direct la acest mesaj

imi simt burta cam incordata iubita mea are 23 de saptamani si parca ar dansa zburda sau nu stiu ce face acolo in burtica ..cert este ca mie imi ceeaza o stare de rau
nu mai pot sta in pat cu greu imi gasesc o pozitie...va suna cunoscut? intrebarea mea este daca de pe acum face asa ce ma fac eu mai tarziu?
si toate astea mi se intampla seara cand incerc si eu sa adorm parca ma pandeste..o zi intreaga sta aproape cuminte si seara face dezastru..simt ca ma si ajunge oboseala... am citit tot aici pe la voi ca se pot luam chiar si pana la 4 no-spa pe zi...chiar asa sa fie? mie mi-a zis medicul sa i-au doua o data dar parca imi e frica sa nu ii fac cumva rau...
nush ce sa zic...aspet si de voi mamici sau viitoare mamici cateva sfaturi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Eu am 21 de saptamani si mi se intampla sa se stranga burtik atunci cand ma asez in pat seara. In general cand ma asez la orizontala se intampla. Poate pozitia e de vina. La mine asta se transforma in dureri de spate f mari. Nu iau nimik pt burtik, pt ca mi se pare ca e doar joaca lui bb si atat.

21+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita9 spune:

E ok sa iei no-spa; pana la 4 pe zi - nu face rau bb-ului, mai rau face sa ai contractii. Ca sa te simti mai sigura, intreaba-l pe medicul tau. Si la mine tot seara dupa ce ma asez in pat "zburda"; cred e ca e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

mai incolo, aceste stringeri nu vor mai fi super placute, drept pentru care eu apelez la no-spa.
IULIA

28+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Si mie mi s-a intimplat in luna a 5-a sa am simptomele de care vorbesti, sarcina evolueaza, iar seara, cind tu vii acasa si te linistesti stind in pat, copilul simtind relaxarea ta, zburda putin sa-ti arate ca exista:)

Mergi la inceput