Mamici de martie - aprilie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Buna dimineata gravidute si mamici

In primul rand pentru Raluca22,Laura_Oana, Ghibuadina si Flopici sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti parte de bebelusi asa cum ii doriti !!!

Felicitari proaspetelor mamici si refacere rapida !!!

Nu am mai scris de vreo saptamana, cred ca la capitolul asta deloc, dar printre randuri am citit postarile.
A fost sotul meu plecat intr-o delegatie si ca sa nu stau singurica a venit mama la mine timp in care mi-a murit o matusa si uite asa n-am mai reusit sa fac galerie pentru fetele ce au nascut de curand dar pun majoretele la treaba pentru cele care urmeaza
.... probabil ca nici eu nu sunt prea departe ca am intrat in sapt 39
Pe de alta parte abia astept sa trec intr-o alta etapa...sa-mi vad flacaul si sa scap de greutatea asta a burticii...e din ce in ce mai greu....dureri de spate, picioare umflate ...dar cred ca nu va spun noutati....in rest bebe e cumintel si nu da semne inca dar se poate intampla si brusc ... oricum sunt multumita ca am trecut in zodia berbec ...ca am eu piticii mei (eu sunt zodia pesti) si vroiam sa fie berbecut, parca si serbi mai zicea de piticii cu berbecul ...bineinteles ca pana la urma e important sa fie sanatos si norocos.
Am fost de dimineata la biserica, vroiam sa ma impartasesc dar nu era acolo preotul...fetelor care ati facut asta deja spuneti-mi si mie daca trebuie neaparat sa fie de dimineata si pe nemancate ca eu stiu ca asa se da impartasania dar oare este valabil si pentru cazuri speciale cum sunt femeile insarcinate ?

Astazi ma duc dupa rezultatul la ultimele analize iar maine merg la sa vad ce face feciorasul meu .

gravidutele care au mai ramas ...mamicile si bebeii

PS Eliana si eu ma intrebam cum trebuie ingrijita putza lu bebe poate ne spui si noua mamicilor de baietei ce trebuie facut ca habar nu am probabil la fetita m-as fi descurcat dar la baietel .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata
am vazut ca multe dintre voi dati ceiut la bb. de cand ati inceput sa le dati?
acum ca l-am "aranajat" pe matei pot sa beau si eu o cafeluta .

mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze

primele poze cu bebe matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Neata si !!!

Intru si eu pe fuga sa urez tuturor aniversatelor:

La multi ani !!!!!!!!!!!

Sa aveti parte de copii sanatosi si cuminti! Sanatate multa si
nastere usoara tuturor!

Va pup pe toate !

Magda 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Luiza eu stiam ca trebuie sa fii nemancata daca vrei sa te impartasesti, nu stiu daca se face exceptie ca suntem gravide.

Cria34+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata, fete!

eu acush la bucuresti. raman acolo pana nasc, dar s-ar putea sa mai intru pe forum daca mai am timp. oricum, iau calculatorul cu mine. poate il invat pe sot sa intre si sa va scrie.
o sa trimit un mesaj cand mi-o veni sorocul lui ROXYGEO, RALUALEXANDREI, KMI78 sau ROXANICI. mi-am luat nr. voastre de tel. spaer sa nu deranjez.

la multi ani sarbatoritelor de azi!
nasteri usoare si bb sanatosi la toata lumea!
pup fetele!

vio 38+ si bb david.
P.S.: ne intoarcem acasa in TREI.

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

La multi ani Raluca22, Laura_Oana, Ghibuadina si Flopici!

Multumesc de majorete! Bebelul meu sta inca bine merci in burtica, nu vrea sa iasa! Uf...

Majorete ptr urmatoarele la nascut (poate si ptr mine...):

40+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Luiza, eu m-am impartasit duminica asta... dimineata si pe nemancate. Cred ca asta e regula pentru toata lumea. Dar e ok daca ai la tine un pachetel, poti sa mananci imediat dupa. Eu am trimis sotul la fornetti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Sherbi super camera la bebe....vreau si eu...,dar asta e nu avem unde...sper sa reusesc sa ii fac in camera la noi un locusor al lui...oricum nu i-am luat nimik lu bebe decat niste abtibilduri pentru pereti si lampa de veghe!!!poate reusesc sa cumpar si patut...pana la urma de care imi recomandati, de lemn sau pliant???

Mady 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Mady nu mai plange ca nici eu nu am camera pt bebe, mi-ar fi placut si mie sa aranjez ceva frumos da asta e. Si eu sunt in dilema cu patutu ca nu am cumparat inca nimic. Sa imi spui si mie la ce concluzie ajungi. Cel pliant e mai practic da m,a gandesc ca nu prea ai cum sa-l cureti si mai incolo sa nu se rastoarne copilul cu el. Cel din lemn e mai scump si ocupa mai mult spatiu de care eu nu prea dispun.

Cria34+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna! Vin dupa o noapte super. Maria a fost o dulceata si m-a trezit numai sa pape. Acum dimineata insa alta poveste. I-am dat la san, nu s-a saturat si de atunci a inceput nebunia. Asa ca am aplelat iar la suzeta doar doar o mai trece jumatate de ora inainte sa bag iar laptic peste ce-i acolo. Si eu tot de regula cu 1 ora si jumatate auzisem dar eu una ma rog sa rezite o ora in cazul unei mese esuate.
Da cineva Bonisan copilului? e mai bun ca sab simplex? Ca acesta din urma mi se pare c anu are efect. Parca mai bune babydrink dar nu-i dau mai mult de 40 ml pe zi ca mi-e frica s anu pape mai putin. Maria a mai luat in greutate. Acum are 3.600kg si la externare a avut 3.150. Ieri a facut 3 saptamani.

Noi o botezam fix la 40 de zile , in a doua zi de Paste.

LORADIN- poate avem aceeasi pediatra tampa ca si a mea a facut exact la fel cand a venit acasa. Apoi am dus fetita la neonatologul de la maternitate si o voi duce iar peste vreo 3 saptamani. Pediatra nici nu a vazut ca avea piciorusele strambe. Noroc ca vazusem eu si neonatologul si-i faceam deja masaj.

ELPOWER- e mai greu cu sterilizatul ce-i drept.Dar e o pompa buna. Trebuie sa potrivesti capacul bleo pe corpul pompei. Nu prea stiu sa-ti explic. Il potrivesti da r nu stragi si apoi tot cu sagetile pui si manerul peste. apoi strangi capacul bleo ca manerul se roteste la infinit. Sper ca te-am lamurit.

ANNMARY- eu ma nascut la Filantropia. Cauta pe aici prin capitolele trecute ca am descris exact cum a fost, ce bani.... Am scris totul in jurul datei de 4-5 martie.

Cam astea sunt noutatile. Aveti grija de voi. Va pup.

Bafta fetelor care nasteti zilele astea si bafta mamicilor cu bebei cu colici.

Maria 3 sapt si 1 zi

Mergi la inceput