parintii nostri au uitat ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

nici inainte nu se omorau toti cu politetea: era doar o impresie.
Maica-mea a pierdut o sarcina in 6 luni pentru ca a mers 10 statii in picioare intr-un autobuz super aglomerat - coate in burta, ghionturi, gospodari cu sacose lovind in stinga si in dreapta.... Dupa ce a coborit s-a declansat avortul. Asa ca nu-mi spuneti ce bine si frumos era atunci.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Inca imi amintesc cum eram cand eram gravida asa ca ma declar raritate: dau locul in tramvai celor burtoase. SI se uita cu niste ochi maaaaaaari la mine ca nu le vine sa creada ca in tramvaiul 32 se poate intampla asta. Si imi amintesc perfect, ca niciodata nu mi s-a oferit locul pe cand eram burtoasa nici de barbati, nici de pustani si nici de alte femei. De nimeni. Ba chiar eram o data in 104 pe splai la ora 5 pm si se mergea bara la bara, cred ca am facut mai mult de o jumatate de ora o statie, masina aproape goala, numai eu si inca o persoana in picioare, io in 8 luni, simteam ca mor daca nu stau de durere de spate, asa ca m-am asezat pe trepte langa sofer. S-a crizat soferul la mine sa ma ridic si cand i-am zis ca daca ma ridic ma moseste acolo, a venit el in masina si a ridicat un "domn" de pe scaunele speciale sa ma asez. Si ce credeti ca a urmat ? Comentarii la greu de la "domnul" cu pricina ca ce nu puteam sa stau acasa? Ce-mi trebuia mie drum ? Io veneam de la consultatie si eram deja obosita si nervoasa asa ca i-am tras niste replici de l-a usturat, ce n-as da sa fie si ei botzosi macar o saptamana, dar d-aia cu greturi si varsaturi din ora'n ora cum eram io.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Se pare ca si noi am uitat.
Mirachi dar de ce nu le zici sa se ridice daca ei nu au bunul simt s o faca??

Eu graviduta fiind daca nu m am simtit bine le am zis in fata ca i rog sa se ridice ptr ca vrea sa stau pe scaun, nu ma simt bine. Si sa vezi ce socati erau si n prostia lor se ridicau imediat.

Exact. Ma duceam tinta la locurile rezervata din fatza autobuzului si-i rugam sa se scoale; mai ales ca mai tot timpul era cate-un barbat sau tinerel. Niciodata n-am ramas in picioare. Asa am procedat si cand eram si cu copil mic in brate.

Nu va sculati voi? Va scol eu!

Iar la medicul de familie asteptam ce asteptam (un caaar de ani..), dar de obicei ma lua inaintea randului.. mai ales ca erau numai pensionari cu retete.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Eu am fost gravda anul trecut, dar am avut norocul sa am serviciul aproape de casa. Totusi, de cateva ori am fost nevoita sa merg cu mijloacele de transport in comun. O singura data mi-a dat locul un tanar - asa la vreo 19 ani - acela a fost un soc pentru mine, pentru ca era inca iarna si nu aveam burta asa de mare si sincer nu ma asteptam. In schimb, in vara (eu am nascut in iulie), cand deja burta mea ocupa 3 locuri in autobuz, mi-au dat locul de 2ori niste doamne asa la vreo 45-50 ani si odata o tanara pe la vreo 30. In rest, nimeni niciodata, se uitau la mine ca la o curiozitate a naturii. Cel mai tolaniti stateau pe scaune barbatii pe la 45 - 50 ani care cred ca nici sa fi lesinat peste ei de caldura nu mi-ar fi dat locul. Cat despre carucior in autobuz: saptamana trecuta eram intr-un autobuz pe jumatate gol si a urcat o mamica cu un baietel de vreo 5 ani si o fetita in carucior. Chiar in fata scarilor era un tanar care nu a schitat nici un gest sa o ajute pe doamna sa urce in autobuz; atunci am sarit eu si imediat dupa mine un domn sa o ajute.
Si la doctorita de familie: odata pe cand am iesit la consultatie m-a luat o "doamna" ca de ce am stat asa de mult inauntru. Eu fusesem prima de dimineata si nu mai era nimeni in sala de asteptare cand intrasem.

Pacat nu suntem capabili sa avem bun simt si respect pentru semenele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu am noroc, nu e nevoie sa circul cu mijloacele de transport in comun, am mers cu ele timp de 10 ani cat am trait in Bucuresti. In schimb si pe mine m-a ridicat una de vreo 50 de ani, de pe scaunul pe care stateam, chiar in biserica, eram in 6 luni jumatate, nu era scaunul altcuiva, ocupat abuziv de mine, etc. Pur si simplu m0a rugat sa o las si pe ea sa mai stea jos, ca pe locul ei se asezase o baba si probabil ii era mai jena de aia decat de mine. Am scos si eu burta in fata, m-am ridicat si am stat in picioare chiar lanaga ea. Sper ca s-a simtit atat de bine cat merita.
Iar de comentariile unor femei apuse, gen: "Vai, cand eram eu gravida, daramam muntii..." mie mi-e chiar scarba.

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

mirachi...cunosc situatia..de la cabinetul medical, la spital, in supermarket etc.
Stii ce am facut..am provocat scandal, de fapt ei ai provocat..si nici nu m-am uitat mi-am folosit dr, peste tot...
O concluzie cele mai rele sunt femeile...tocmai ele care au fost si ele gravide.

Plus ca aud..ca sunt pensionara..sunt bolnava etc..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirachi spune:

ANIS

sa-ti traiasca bebeii si sa sa fiti sanatosi si fericiti...

Mamica de alexuta mica

UITAREA ESTE ULTIMUL LEAC PENTRU LUCRURILE PE CARE LE-AI PIERDUT

NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII

NEPASAREA ESTE CEL MAI MARE HANDICAP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Si mie mi s-a intimplat ceea ce povestiti voi, cind locuiam in Romania, in Bucuresti! Era odios, intr-o zi, tin minte ca eram intr-un troleibuz f aglomerat si doua proaste de femei de pe scaun au comentat ca " pe vremea asta mai faci copii?"..ca si cum eram pe vremea foametei sau mai stiu eu ce vreme...de parca pe vremea lui Ceausescu era mai bine de facut copiii, sau ce?... Si mie mi s-a intimplat sa fie autobuzul plin de barbati si sa fiu in luna a 7-8 si sa nu se ridice unu...lumea rautacioasa...

poze cu Corina Elena
poze

Piersicuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

eu am fost norocoasa din acest pct de vedere, al asteptatului la cabinetul medicului! la med meu de fam, iesea ori ea ori asistenta si invita pacientii inauntru, iar daca atunci cand iesea ma vedea in sala, ma invita si le spunea celorlalti (99% batrani, ca de obicei), ca trb sa astepte ca am prioritate. se uitau cam urat dar nu au comentat niciodata! o sg data a ramas sotul meu in sala si eu am intrat si s-au gasit cativa sa comenteze nestiind ca el e sotul meu...a avut el grija sa-i instruiasca si sa le arate afisul de pe usa!

in schimb imi amintesc ca eram in luna a 7-a, singura data cand am mers cu transportul in comun in sarcina, si am mers cu troleibuzul 96 de la un capat la celalalt, cam 30-40 min, si in tot acest timp nu s-a oferit nici macar o persoana sa-mi dea locul....si eram si cu o groaza de bagaje dupa noi (plecam la munte)....si nici n-aveam viteza din cauza burtoiului sa ocup vreun loc ccc care se elibera...

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Perfect de acord cu voi referitor la statul in picioare la cozi la medic si in mijloace de transport. Dar eu am patit una si mai si:
am facut pana de cauciuc, pe una din strazile foarte circulate din Constanta. Si aveam o burtica vizibila( 5-6 luni!)...Va vine sa credeti ca a trebuit sa imping masina de una singura pentru a o scoate pe una dintre stradutele laterale (ca sa nu incurc circulatia)si nu s-a gasit nici macar o persoana ( sofer sau pieton )care sa <<indrazneasca>> sa ma ajute??!?!!?!Ca sa nu mai zic ca masina am lasat-o acolo pana am gasit dupa doua ore un vecin care sa ma ajute sa fac pana...(nu puteam sa stau prea mult aplecata...)
Daca nici in situatia asta nu a intervenit nimeni....ce sa mai zic?!

Mergi la inceput